Verlengde Garantie

VERLENGDE GARANTIE BIJ BMW.

VERLENGDE GARANTIE BIJ BMW.

BMW VERLENGDE GARANTIE VOOR UW NIEUWE AUTO.

Wanneer u kiest voor een BMW is uw toekomst zeker gesteld dankzij BMW Garantie. Met BMW Verlengde Garantie verlengt u dit zekere gevoel tot maximaal 5 jaar, met wereldwijd uitvoerige bescherming tegen onverwachte reparatiekosten.

 

Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW, heeft u ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of 5 jaar. Dit geldt voor in Nederland afgeleverde nieuwe voertuigen. De garantievoorwaarden bij geïmporteerde voertuigen kunnen hiervan afwijken.

 

De dekking van BMW Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties. U kunt de garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

 

Uw voordelen:

  • Uitbreiding van de garantie voor nieuwe auto’s tot 5 jaar vanaf de eerste registratiedatum (max. 200.000 km).
  • Volledige controle over de kosten en snelle en comfortabele reparatie van eventuele defecten.
  • Beschikbaar bij alle deelnemende BMW Service Partners wereldwijd.
  • De waarde van de BMW blijft behouden doordat voor het verhelpen van deze defecten originele BMW Onderdelen worden gebruikt.
  • Toegenomen restwaarde dankzij overdraagbaarheid op volgende eigenaar.

Met de BMW Verlengde Garantie Calculator kunt u precies zien wat de prijs van het verlengen van de garantie voor uw BMW is, en deze meteen aanvragen. Is uw voertuig geïmporteerd? Dan kunnen er andere garantievoorwaarden van toepassing zijn. Neem contact op met uw BMW dealer of Erkend Service Partner voor een offerte. 

Lees meer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

 

Neem voor meer informatie over BMW Verlengde Garantie contact op met uw BMW dealer of uw BMW Erkend Service Partner.

Lees meer