Remote Software Upgrade & BMW Software Update

UW BMW ALTIJD UP TO DATE.

Remote Software Upgrade & BMW Software Update.

Om uw BMW na aanschaf altijd bij de tijd te houden, kunt u eenvoudig de software updaten. Afhankelijk van de auto zijn daar verschillende mogelijkheden voor, zoals de Remote Software Upgrade of de BMW Software Update.

Lees meer
UW BMW ALTIJD UP TO DATE.Remote Software Upgrade & BMW Software Update.

  REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

  Remote Software Upgrade: Software updates over the air

  Software upgrades ‘over the air’.

  Het geeft een goed en geruststellend gevoel om te weten dat uw BMW up-to-date is en dat u onderweg bent met de nieuwste software. Dat is wat Remote Software Upgrade u biedt – een comfortabele, stressvrije service. Het zorgt ervoor dat uw BMW is voorzien van de meest recente software en upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat kent van uw smartphone. Zo kunt u gemakkelijk tijd besparen met updates via de ingebouwde SIM kaart van uw BMW. U kunt op ieder moment bekijken welke software-aanpassingen zijn uitgevoerd. Ook kunnen op deze manier aanvullende voertuigfuncties worden geïnstalleerd.

  BMW SOFTWARE UPDATE.

   BMW Software Update infographic

  Houd uw software up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

  Systemen voor smartphones, muziekspelers en tablets zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarom zorgen regelmatige software-updates ervoor dat uw applicaties en uw BMW altijd volledig up-to-date zijn. Op die manier kunt u op elk moment uw mobiele apparaten ook in uw BMW gebruiken.
   

  BMW Software Update: download de update en installeer deze via een USB stick op uw BMW.

  Uw persoonlijke data worden verwerkt.

  De hoge eisen die u stelt aan onze producten en diensten, vormen de richtlijn voor hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Wij hechten er veel waarde aan om op vertrouwelijke en integere wijze om te gaan met uw persoonsgegevens. Daarom verwerken wij uw persoonsgegevens zorgvuldig en gebruiken wij deze slechts voor specifieke doeleinden, een en ander in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming.

  Lees meer