Privileges

BMW PRIVILEGES.

RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN
INTERESSANT VOORDEEL.

BMW PRIVILEGES.RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN <br>INTERESSANT VOORDEEL.

EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

BMW Privileges is een fascinerend programma voor BMW rijders, ook als zij niet achter het stuur zitten. Als lid van BMW Privileges kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien ontvangt u enkele malen per jaar het BMW Privileges Magazine en geniet u van voordelen en interessante aanbiedingen.

Als eigenaar van een BMW tot 5 jaar oud heeft u recht op een BMW Service Card en bent u automatisch lid van BMW Privileges. Ook als u geen eerste eigenaar bent of als uw BMW jonger is dan 20 jaar, kunt u lid worden van BMW Privileges.

Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit? Vraag deze dan aan via de button hieronder.

Lees meer

PRIVILEGES EVENEMENTEN.

Naar de sportschool van BMW

NAAR DE SPORTSCHOOL VAN BMW.

Een uitdagende veiligheidstraining van een halve dag bij BMW Driving Experience Slotemakers. Op nat asfalt oefent u reacties op extreme situaties. En u rijdt u als een betere chauffeur weer naar huis.

Lees meer
BMW Privileges tour

BMW PRIVILEGES TOUR.

Samen met volle teugen genieten van BMW rijden. Zoals tijdens de Bollenrit, een route langs vele kleurrijke bollenvelden, door de prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en door levendige dorpen. Met maximaal rijplezier en unieke belevenissen ontdekt u verrassend mooie plekken. 

Lees meer
Bezoek BMW in München

BEZOEK BMW IN MÜNCHEN.

Elke keer weer komen de deelnemers aan de rondleidingen bij BMW in München enthousiast terug. Vandaar dat we dit geliefde BMW Privileges evenement elk jaar weer aanbieden.

Lees meer
Zelf BMW M Power voelen

ZÉLF BMW M POWER VOELEN.

Ervaar de sensationele acceleratie van BMW M. Stap dan over op BMW M Performance en voel de overeenkomsten. Meer rijplezier in een halve dag bestaat niet!

Lees meer
Naar de sportschool van BMW

MAURITSHUIS

In het Mauritshuis kunt u het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw bewonderen: meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel en De anatomische les van Rembrandt. Allemaal te midden van andere Hollandse en Vlaamse meesters, in zalen met zijden wandbespanning, fonkelende kroonluchters en monumentale plafondschilderingen. Voor u zónder wachtrijen en overvolle zalen.

Lees meer
TEFAF Maastricht

TEFAF MAASTRICHT.

Nergens anders vindt u zo’n fascinerende presentatie van de meest prestigieuze galeries en gezaghebbende antiquairs ter wereld. Het is een unieke gelegenheid om op één dag moderne kunst, werken van oude meesters en oogverblindende juwelen te bewonderen.

Lees meer
Masterclass Wijn & Spijs

MASTERCLASS WIJN & SPIJS.

Mooier kan uw weekend weg toch niet beginnen? Met bijzondere routes leiden wij u naar een prachtige locatie. Kom wijn proeven met Harold Hamersma en geniet.

Lees meer

WORD LID VAN BMW PRIVILEGES.

HEEFT U EEN NIEUWE BMW?

U heeft een nieuwe BMW.

U bent BMW Privileges lid. Dat is standaard voor berijders van BMW's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een BMW Service Card. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Daarnaast profiteert u van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.

IS UW BMW OUDER DAN 5 JAAR?

Uw BMW is ouder dan 5 jaar.

Als berijder van een BMW van 5 tot 20 jaar oud kunt u ook lid worden van BMW Privileges. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Door voor BMW Verlengde Pechhulp te kiezen verzekert u zichzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én wordt u automatisch lid van BMW Privileges.

Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.