Privileges

BMW PRIVILEGES.

Rijplezier, boeiende evenementen en interessant voordeel.

BMW PRIVILEGES.

Rijplezier, boeiende evenementen en interessant voordeel.

BMW PRIVILEGES.Rijplezier, boeiende evenementen en interessant voordeel.

EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

BMW Privileges is een fascinerend programma voor BMW rijders, ook als zij niet achter het stuur zitten. Als lid van BMW Privileges kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet u van voordelen en interessante aanbiedingen.

Als eerste eigenaar van een BMW bent u automatisch lid van BMW Privileges. Zolang deze BMW op uw naam staat, blijft u lid van BMW Privileges. Ook als u geen eerste eigenaar bent of uw BMW ouder dan 5 jaar is kunt u lid worden van BMW Privileges.

Lees meer

U HEEFT EEN NIEUWE BMW.

U heeft een nieuwe BMW.

U HEEFT EEN NIEUWE BMW.

U bent BMW Privileges lid. Dat is standaard voor berijders van BMW's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een BMW Service Card. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Daarnaast profiteert u van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

UW BMW IS OUDER DAN 5 JAAR.

Uw BMW is ouder dan 5 jaar.

UW BMW IS OUDER DAN 5 JAAR.

Als berijder van een BMW van 5 tot 10 jaar oud kunt u ook lid worden van BMW Privileges. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Door voor BMW Verlengde Pechhulp te kiezen verzekert u zichzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én wordt u automatisch lid van BMW Privileges.

BMW Klantenservice

Heeft u nog vragen.

De BMW Klantenservice is bereikbaar via 0800-0992234 (gratis). Op werkdagen geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Of vul ons contactformulier in.