Privileges

BMW PRIVILEGES.

RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN INTERESSANT VOORDEEL.

BMW PRIVILEGES.RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN INTERESSANT VOORDEEL.

  EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

  Als BMW rijder kunt u nóg meer plezier ervaren. Want ook buiten uw rijbeleving biedt BMW u bijzondere ervaringen. BMW Privileges is een uniek programma exclusief voor BMW rijders. Als BMW Privileges lid kunt u gebruik maken van zowel uitzonderlijke culturele ervaringen als zinderende actieve uitdagingen. Bovendien ontvangt u enkele malen per jaar het BMW Privileges Magazine en geniet u van interessante aanbiedingen.


  Als eigenaar van een BMW tot 5 jaar oud heeft u recht op een BMW Service Card en bent u automatisch lid van BMW Privileges. Ook als u geen eerste eigenaar bent of als uw BMW jonger is dan 20 jaar, kunt u lid worden van BMW Privileges.

   

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit? Vraag deze dan hier aan en word lid van BMW Privileges.

  Lees meer

  PRIVILEGES EVENEMENTEN.

  Private Viewing.

  Inspiratie op Estate Cothen

  Een nieuw BMW Privilege, waarbij onze gasten Estate Cothen en het woonhuis van Menno Kroon konden bewonderen. Een unieke gelegenheid, want de privé-vertrekken zijn normaliter niet toegankelijk voor bezoekers van het landgoed. Gezaghebbende sprekers namen onze gasten mee in de wereld van toegepaste kunst en interieurdesign.

  Lees meer
  Private Viewing.

  PRIVATE VIEWING KASTEEL WIJLRE.

  Kasteel Wijlre ligt in de Zuid-Limburgse heuvels. Het kunstverzamelaars echtpaar Jo en Marlies van Eyck restaureerde het vervallen kasteel en voegde er het Hedge House aan toe, een prachtig kunstpaviljoen. Tijdens deze Private Viewing bewonderden onze gasten de privécollectie in het woonhuis, de tentoonstelling in het Hedge House en de kunst in de tuin. Met als verrassing een kort concert van studenten van Conservatorium Maastricht. En afsluitend genieten van een uitgebreid diner met lokale wijnen in het Hedge House.

  Lees meer
  Track Training

  TRACK TRAINING.

  Na een korte theoriesessie het circuit op. Om daarna de ideale lijn te trainen met snelle BMW X, M Performance en M modellen. En in snelle ronden de kunst van het racen afkijken van professionele instructeurs.

  Lees meer
  Driving Experience

  DRIVING EXPERIENCE.

  Dé mogelijkheid om uw grenzen eens te verleggen. Bijvoorbeeld met driften in nieuwe BMW M modellen. Of een slalom competitie te rijden. Om tot slot op een uitdagend parcours zelf te ontdekken hoe de volledig elektrische BMW i7 rijdt - of dat de baanbrekende iX meer uw ding is. De instructeurs hebben altijd een geweldig rijprogramma voor u in petto.

  Lees meer
  Salland Tour

  SALLAND TOUR.

  Geen stress, geen files en met volle teugen genieten van autorijden. Dat is de bedoeling van deze Tour. Vanuit Landgoed Huis de Voorst in Eefde voert de route door de prachtige natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Om na een boeiende, met een koffiestop op de Holterberg, uit te blazen in Restaurant Het Buitenhuys in Heino.

  Lees meer
  Naar de sportschool van BMW

  HISTORIC GRAND PRIX.

  Hét historische race event van Nederland. Een unieke beleving vol klassieke auto’s waar het hart van elke autosportliefhebber sneller van gaat kloppen. Maak kennis met bekende coureurs, spectaculaire BMW sportwagens en geniet van de races in de BMW Privileges Hospitality.

  Lees meer
  Bezoek BMW in München

  BEZOEK BMW IN MÜNCHEN.

  Elke keer weer komen de deelnemers aan de rondleidingen bij BMW in München enthousiast terug. Vandaar dat we dit geliefde BMW Privileges evenement elk jaar weer aanbieden.

  Lees meer
  BMW Privileges jaaroverzicht 2022.

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  BMW Privileges jaaroverzicht

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  WORD LID VAN BMW PRIVILEGES.

  HEEFT U EEN NIEUWE BMW?

  U heeft een nieuwe BMW.

  U bent BMW Privileges lid. Dat is standaard voor berijders van BMW's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een BMW Service Card. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
  Daarnaast profiteert u van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
  Vraag deze dan aan via de link hieronder.

  IS UW BMW OUDER DAN 5 JAAR?

  Uw BMW is ouder dan 5 jaar.

  Als berijder van een BMW van 5 tot 20 jaar oud kunt u ook lid worden van BMW Privileges. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
  Door voor BMW Verlengde Pechhulp te kiezen verzekert u zichzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én wordt u automatisch lid van BMW Privileges.

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
  Vraag deze dan hier aan en word lid van BMW Privileges.