Privileges

BMW PRIVILEGES.

RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN
INTERESSANT VOORDEEL.

BMW PRIVILEGES.RIJPLEZIER, BOEIENDE EVENEMENTEN EN <br>INTERESSANT VOORDEEL.

  EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

  Als BMW rijder kunt u nóg meer plezier ervaren. Want ook buiten uw rijbeleving biedt BMW u bijzondere ervaringen. BMW Privileges is een uniek programma exclusief voor BMW rijders. Als BMW Privileges lid kunt u gebruik maken van zowel uitzonderlijke culturele ervaringen als zinderende actieve uitdagingen. Bovendien ontvangt u enkele malen per jaar het BMW Privileges Magazine en geniet u van interessante aanbiedingen.


  Als eigenaar van een BMW tot 5 jaar oud heeft u recht op een BMW Service Card en bent u automatisch lid van BMW Privileges. Ook als u geen eerste eigenaar bent of als uw BMW jonger is dan 20 jaar, kunt u lid worden van BMW Privileges.

   

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit? Vraag deze dan hier aan en word lid van BMW Privileges.

  Lees meer

  PRIVILEGES EVENEMENTEN.

  Sculptures at the Parc.

  SCULPTURES AT THE PARC.

  Kom, Kijk en Beleef. Langs de kunstroute bij Parc Broekuizen te Leersum waren beeldschone sculpturen te bewonderen. Met als thema Pastorale 2.0 stonden er beelden die het eenvoudige leven van de moderne tijd belichtten. De samenstelling van de route is tot stand gekomen door de enthousiaste medewerking van Museum Beelden aan Zee en Museum Voorlinden.

  Lees meer
  Zelf BMW M Power voelen

  ZÉLF BMW M POWER VOELEN.

  Ervaar de sensationele acceleratie van BMW M. Stap dan over op BMW M Performance en voel de overeenkomsten. Meer rijplezier in een halve dag bestaat niet!

  Lees meer
  TEFAF Maastricht

  TEFAF MAASTRICHT.

  Nergens anders vindt u zo’n fascinerende presentatie van de meest prestigieuze galeries en gezaghebbende antiquairs ter wereld. Het is een unieke gelegenheid om op één dag moderne kunst, werken van oude meesters en oogverblindende juwelen te bewonderen.

  Lees meer
  BMW Privileges tour

  BMW PRIVILEGES TOUR.

  Samen met volle teugen genieten van BMW rijden. Zoals tijdens de Bollenrit, een route langs vele kleurrijke bollenvelden, door de prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en door levendige dorpen. Met maximaal rijplezier en unieke belevenissen ontdekt u verrassend mooie plekken. 

  Lees meer
  Naar de sportschool van BMW

  HISTORIC GRAND PRIX.

  Hét historische race event van Nederland. Een unieke beleving vol klassieke auto’s waar het hart van elke autosportliefhebber sneller van gaat kloppen. Maak kennis met bekende coureurs en spectaculaire BMW sportwagens.

  Lees meer
  Bezoek BMW in München

  BEZOEK BMW IN MÜNCHEN.

  Elke keer weer komen de deelnemers aan de rondleidingen bij BMW in München enthousiast terug. Vandaar dat we dit geliefde BMW Privileges evenement elk jaar weer aanbieden.

  Lees meer
  BMW Privileges jaaroverzicht 2022.

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  BMW Privileges jaaroverzicht

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  BEKIJK HIER HET BMW PRIVILEGES JAAROVERZICHT 2022.

  WORD LID VAN BMW PRIVILEGES.

  HEEFT U EEN NIEUWE BMW?

  U heeft een nieuwe BMW.

  U bent BMW Privileges lid. Dat is standaard voor berijders van BMW's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een BMW Service Card. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
  Daarnaast profiteert u van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
  Vraag deze dan aan via de link hieronder.

  IS UW BMW OUDER DAN 5 JAAR?

  Uw BMW is ouder dan 5 jaar.

  Als berijder van een BMW van 5 tot 20 jaar oud kunt u ook lid worden van BMW Privileges. Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
  Door voor BMW Verlengde Pechhulp te kiezen verzekert u zichzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én wordt u automatisch lid van BMW Privileges.

  Heeft u nog geen BMW Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
  Vraag deze dan hier aan en word lid van BMW Privileges.