TIJDELIJK AANBOD.

LEASE, FINANCIER OF VERZEKER UW BMW TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK.

BMW maakt rijden geweldig. Het rijden in een nieuwe of gebruikte BMW wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk de actuele aanbiedingen van BMW Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

BMW PRIVATE LEASE.

BMW Private Lease Editions

BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en de BMW X2.
BMW 1 Serie Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 419,-. [1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 419,- per maand. [1].
BMW 2 Serie Private Lease

BMW 2 SERIE TIJDELIJK VANAF € 499,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie Gran Coupé rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 499,- per maand.[1]
BMW 2 Serie Private Lease

DE BMW 2 SERIE TIJDELIJK VANAF €475,-[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 475,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE

BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 625,-.[1]

Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Sedan al vanaf € 625,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
BMW 3 Serie Touring Private Lease

BMW 3 SERIE TOURING VANAF €649,-.[1]

Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Touring al vanaf € 649,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
BMW 4 Serie Private lease

BMW 4 SERIE TIJDELIJK VANAF € 679,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 4 Serie Gran Coupé rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 679,- per maand.[1]
BMW X1 Private Lease

DE BMW X1 TIJDELIJK VANAF € 515,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 515,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW X2 Private Lease

DE BMW X2 TIJDELIJK VANAF €599,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X2 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 599,- per maand.[1]
BMW i3 Private Lease

BMW i3 BUSINESS EDITION VANAF €499,-.[1]

Uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. De BMW i3 Business Edition rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 499,- per maand.[1]
BMW Gouden wissel

DE GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe BMW leasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Bent u klaar voor de Gouden Wissel?
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

BMW OPERATIONAL LEASE.

Extra voordelig zakelijk leasen

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

UW BMW FINANCIEREN.

BMW Financial Services gebruikte BMW financieren

BMW OCCASION TIJDELIJK MET 4,99% RENTE. [1]

Kiest u voor een BMW occasion en koopt u deze bij een BMW dealer, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen slechts 4,99% rente als u daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit.
Financiering met 4,99% rente

NIEUWE BMW UIT VOORRAAD MET 1,99% RENTE. [1]

U financiert uw nieuwe BMW uit voorraad tijdelijk slechts met 1,99% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering[1]. Een nieuw te bestellen BMW financiert u tegen 4,99%[1]rente inclusief een BMW Top Cover verzekering.

REKENVOORBEELD.[1]

BMW financiering rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 1,99%
Termijnbedrag: € 306,06
Slotsom: € 13.125,00
Totale door u te betalen bedrag: € 27.834,93
Vaste debetrente voet: 1,99%

 • Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2021 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

  Financieren nieuwe BMW uit vooraad: De rente van 1,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 2,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Financieren nieuw te bestellen BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2021.

  De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

  BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.