TIJDELIJK AANBOD.

LEASE, FINANCIER OF VERZEKER UW BMW TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK.

BMW maakt rijden geweldig. Het rijden in een nieuwe of gebruikte BMW wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk de actuele aanbiedingen van BMW Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

BMW PRIVATE LEASE.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
BMW 1 Serie Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 399,-. [1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 399,- per maand.[1].
BMW i3 Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 482,-. [1] NU TIJDELIJK 10.000 KM GRATIS LAADTEGOED.

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW i3 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 482,- per maand.[1]
BMW 4 Serie Private lease

BMW 4 SERIE TIJDELIJK VANAF € 635,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 4 Serie Gran Coupé rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 635,- per maand.[1]
BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE

BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 599,-.[1]

Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Sedan al vanaf € 599,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
BMW X1 Private Lease

DE BMW X1 TIJDELIJK VANAF € 619,-.[1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 619,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
BMW X2 Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 689,-. [1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X2 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 689,- per maand.[1]
BMW Gouden wissel

DE GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe BMW leasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Bent u klaar voor de Gouden Wissel?

BMW OPERATIONAL LEASE.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
Extra voordelig zakelijk leasen

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.

UW BMW FINANCIEREN.

BMW Financial Services gebruikte BMW financieren

BMW OCCASION TIJDELIJK MET 4,99% RENTE.

Kiest u voor een BMW occasion en koopt u deze bij een BMW dealer, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen slechts 4,99% rente als u daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit.
Financiering met 4,99% rente

NIEUWE BMW MET 4,99% RENTE.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,99% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

REKENVOORBEELD*.

BMW financiering rekenvoorbeeld

REKENVOORBEELD*.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99%
Termijnbedrag: € 356,78
Slotsom: € 13.125,00
Totale door u te betalen bedrag: € 30.250,35
Vaste debetrente voet: 4,99%

Financieren nieuwe BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020.

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand oktober 2020.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

Lees meer

[1] 

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer