TIJDELIJKE AANBOD.

Het rijden in een nieuwe BMW wordt nu nog aantrekkelijker. Geniet nu tijdelijk van het scherpe aanbod van BMW Financial Services.

PRIVATE LEASE AL VANAF €379 P/MND.

Privé leasen al vanaf € 379,- p/mnd.

PRIVATE LEASE AL VANAF €379 P/MND.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij.

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Extra voordelig zakelijk leasen.

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. U hoeft namelijk niet te investeren in één of meerdere auto's, het beheer en de bijbehorende administratie. Dit regelen wij. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

FINANCIERING MET 4,49% RENTE.

Financiering met 4,49% rente.

FINANCIERING MET 4,49% RENTE.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.

BMW PREMIUM SELECTION MET 4,99% RENTE.

BMW Premium Selection met 4,99% rente.

BMW PREMIUM SELECTION MET 4,99% RENTE.

Kiest u voor BMW Premium Selection, dan rijdt u een gebruikte BMW met de zekerheden van een nieuwe BMW. Zekerheid heeft u ook wanneer u besluit uw gebruikte BMW te financieren tegen slechts 4,99% rente en daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo heeft u de beste dekking voor uw gebruikte BMW én u weet exact waar u aan toe bent. Deze scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast.

10% KORTING BMW TOP COVER VERZEKERING.

10% korting BMW Top Cover verzekering.

10% KORTING BMW TOP COVER VERZEKERING.

Met het BMW Innovation Pack en BMW Driving Assistant PLUS voorziet u uw BMW met de laatste innovatieve high-tech opties op het gebied van veiligheid. Door deze pakketten aan uw BMW toe te voegen, kunt u schade aan uw BMW voorkomen. Dat is prettig voor u, maar ook voor ons. Daarom ontvangt u nu tijdelijk 10% korting op uw BMW Top Cover verzekering als de verzekerde BMW is voorzien van één van deze veiligheidspakketten.