TIJDELIJK AANBOD.

Het rijden in een nieuwe BMW wordt nu nog aantrekkelijker. Geniet nu tijdelijk van het scherpe aanbod van BMW Financial Services.

Lees meer

ALLE BMW X MODELLEN NU MET 4 JAAR ONDERHOUD CADEAU.

BMW Maximaal X

ALLE BMW X MODELLEN NU MET 4 JAAR ONDERHOUD CADEAU.

Als u uw nieuwe BMW X model financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten. De maandkosten bepaalt u eenvoudig zelf. U configureert uw BMW X model en kiest een passende zakelijke financiering tegen een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%*. BMW neemt het reguliere onderhoud voor zijn rekening. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-. Ontdek de mogelijkheden snel, want deze actie loopt tot tot en met 29 juni 2019.

PRIVATE LEASE TIJDELIJK AL VANAF €399 P/MND.

Privé leasen al vanaf € 399,- p/mnd.

PRIVATE LEASE TIJDELIJK AL VANAF €399 P/MND.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij.

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Extra voordelig zakelijk leasen.

EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. U hoeft namelijk niet te investeren in één of meerdere auto's, het beheer en de bijbehorende administratie. Dit regelen wij. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

FINANCIERING MET 4,49% RENTE.

Financiering met 4,49% rente.

FINANCIERING MET 4,49% RENTE.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Door ook de financiering via uw BMW dealer af te sluiten profiteert u van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle BMW modellen.

BMW PREMIUM SELECTION MET 4,99% RENTE.

BMW Premium Selection met 4,99% rente.

BMW PREMIUM SELECTION MET 4,99% RENTE.

Kiest u voor BMW Premium Selection, dan rijdt u een gebruikte BMW met de zekerheden van een nieuwe BMW. Zekerheid heeft u ook wanneer u besluit uw gebruikte BMW te financieren tegen slechts 4,99% rente en daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo heeft u de beste dekking voor uw gebruikte BMW én u weet exact waar u aan toe bent. Deze scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast.

10% KORTING BMW TOP COVER VERZEKERING.

10% korting BMW Top Cover verzekering.

10% KORTING BMW TOP COVER VERZEKERING.

Met het BMW Innovation Pack en BMW Driving Assistant PLUS voorziet u uw BMW met de laatste innovatieve high-tech opties op het gebied van veiligheid. Door deze pakketten aan uw BMW toe te voegen, kunt u schade aan uw BMW voorkomen. Dat is prettig voor u, maar ook voor ons. Daarom ontvangt u nu tijdelijk 10% korting op uw BMW Top Cover verzekering als de verzekerde BMW is voorzien van één van deze veiligheidspakketten.

REKENVOORBEELD*.

Rekenvoorbeeld financiering: man en vrouw zitten in auto

REKENVOORBEELD*.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00

Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00

Totale kredietbedrag: € 26.250,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kosten percentage: 4,49%

Termijnbedrag: € 431,72

Totale door u te betalen bedrag: € 29.472,65

Vaste debetrente voet: 4,49%

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 7.500,-. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand januari 2019. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019.

De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Indien u een overeenkomst aangaat tegen 4,49% rente, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar 5,49%

Lees meer