TIJDELIJK AANBOD.

  LEASE, FINANCIER OF VERZEKER UW BMW TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK.

  BMW maakt rijden geweldig. Het rijden in een nieuwe of gebruikte BMW wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk de actuele aanbiedingen van BMW Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden.

  Lees meer

  BMW PRIVATE LEASE.

  BMW Private Lease Editions

  BMW PRIVATE LEASE EDITIONS.

  BMW biedt u nu tijdelijk de speciaal samengestelde Private Lease Editions op o.a. de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé, BMW 3 Serie en BMW X1.
  BMW 1 Serie Private Lease

  BMW PRIVATE LEASE VANAF € 545,-. [1]

  Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 545,- per maand. [1].
  BMW 2 Serie Private Lease

  BMW 2 SERIE TIJDELIJK VANAF € 629,-.[1]

  Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie Gran Coupé rijdt u met Private Lease tijdelijk al vanaf € 629,- per maand.[1]
  BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease

  DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER TIJDELIJK VANAF €635,-[1]

  Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 2 Serie Active Tourer rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 635,- per maand.[1]  Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
  BMW 3 Serie Touring Private Lease

  BMW 3 SERIE TOURING VANAF €799,-.[1]

  Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Touring al vanaf € 799,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
  BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE

  BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 765,-.[1]

  Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Sedan al vanaf € 765,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
  BMW X1 Private Lease

  DE BMW X1 TIJDELIJK VANAF € 745,-.[1]

  Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X1 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 745,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Private Lease calculator.
  BMW X2 Private Lease

  DE BMW X2 TIJDELIJK VANAF € 719,-.[1]

  Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW X2 rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 719,- per maand.[1]

  BMW OPERATIONAL LEASE.

  Extra voordelig zakelijk leasen

  EXTRA VOORDELIG ZAKELIJK LEASEN.

  Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.
  BMW 3 SERIE TOURING OPERATIONAL LEASE

  BMW 3 SERIE TOURING VANAF €749,-.[1]

  Zakelijk leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. De BMW 3 Serie Touring rijdt u nu tijdelijk al vanaf €749,- per maand[1] met BMW Operational Lease.
  BMW iX3 OPERATIONAL LEASE

  TIJDELIJK DE BMW iX3 VANAF €975,-.[1]

  Tijdelijk rijdt u de BMW iX3 al vanaf €975,- per maand [1] met BMW Operational Lease. Zo ervaart u de gemakkelijkste manier van zakelijk een nieuwe BMW rijden.
  BMW 3 SERIE SEDAN OPERATIONAL LEASE

  BMW 3 SERIE VANAF € 729,-[1]

  Zakelijk rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 3 Serie Sedan rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf €729,- per maand.[1] Stel uw BMW zelf samen in de Operational Lease calculator.
  BMW i4 OPERATIONAL LEASE

  RIJ DE BMW i4 ZAKELIJK VANAF €859,-.[1]

  Met BMW Operational Lease rijdt u de BMW i4 al vanaf €859,- per maand.[1] In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen; u hoeft alleen nog maar te tanken.
  BMW iX OPERATIONAL LEASE

  TIJDELIJK DE BMW iX VANAF €1.199,-.[1]

  Met BMW Operational Lease rijdt u de BMW iX al vanaf € 1.199,- per maand.[1] In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen; u hoeft alleen nog maar te tanken.

  UW BMW FINANCIEREN.

  BMW Financial Services gebruikte BMW financieren

  BMW OCCASION TIJDELIJK MET 6,49% RENTE. [1]

  Wanneer u uw perfecte BMW occasion bij een BMW heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om de volledige aanschafprijs of een deel daarvan te financieren. Tijdelijk financiert u dan tegen slechts 6,49% rente als u daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit.
  Financiering met 4,99% rente

  NIEUWE BMW MET 6,49% RENTE. [1]

  U financiert uw nieuwe BMW tijdelijk slechts tegen 6,49% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering[1]. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

  REKENVOORBEELD.[1]

  BMW financiering rekenvoorbeeld

  Contante waarde (aanschafprijs): € 40.000,00

  Contante betaling (aanbetaling): € 10.000,00

  Totale kredietbedrag: € 30.000,00

  Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

  Jaarlijkse kostenpercentage: 6,49%

  Termijnbedrag: € 436,78

  Slotsom: € 15.000,00

  Totale door u te betalen bedrag: € 35.965,45

  Vaste debetrentevoet: 6,49%

  • Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 oktober 2022 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

   Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

  • Genoemd bedrage Operational Lease bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt.

   Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

  • Financieren nieuwe BMW: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2022.

   Financieren BMW occasion: De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 7,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2022.

   Financieren BMW iX40: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW iX40. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2022.

   De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand oktober 2022.

   De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

   Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.