BMW Operational Lease maandbedrag berekenen

BMW OPERATIONAL LEASE.

ZAKELIJK LEASEN BIJ BMW.

TIJDELIJK VANAF € 599 PER MAAND.

Leasen is de meest zorgeloze manier om een nieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: van de rente tot vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Lees meer
BMW OPERATIONAL LEASE.ZAKELIJK LEASEN BIJ BMW.<p>TIJDELIJK VANAF € 599 PER MAAND.</p>

OPERATIONAL LEASE - ZAKELIJK RIJDEN OP Z’N BEST.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken.


Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop.
 

Lees meer

DE VOORDELEN.

  • 01 Geen grote eenmalige investering
  • 02 Scherp all-in tarief
  • 03 Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
  • 04 Verzekerd van de beste service en mobiliteit
  • 05 Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
  • 06 De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
  • 07 Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
  • 08 Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

NOG MEER FLEXIBILITEIT MET FLEX PREMIUM.

NOG MEER FLEXIBILITEIT MET FLEX PREMIUM.

Voeg nog meer flexibiliteit toe aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst met Flex Premium. Zo heeft u de mogelijkheid om na 18 maanden van BMW te wisselen. Bijvoorbeeld als uw mobiliteitsbehoefte verandert. Daarnaast biedt Flex Premium de vrijheid om uw contract na 18 maanden, om welke reden dan ook, te beëindigen. Bij beëindiging dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden.

BMW OPERATIONAL LEASE ONLINE AFSLUITEN.[1]

BMW PRIVATE LEASE ONLINE AFSLUITEN.

Wilt u een nieuwe BMW rijden en hier een Operational Lease overeenkomst voor afsluiten, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van een nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs de auto bij u voor de deur af. Een bezoek aan een vestiging is dus niet noodzakelijk.

Kies de BMW van uw voorkeur in de Operational Lease calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. De door u geselecteerde BMW dealer neemt vervolgens contact met u op.

INBEGREPEN IN UW MAANDBEDRAG.

De kosten voor onderstaande componenten zijn standaard inbegrepen in uw vaste all-in maandbedrag. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent.  Optioneel kunt u uw overeenkomst verder uitbreiden met vervangend vervoer of een tankpas.

Lees meer
Afschrijving en rente.

Afschrijving en rente.

U betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van uw BMW afneemt.

Lees meer
Houderschapsbelasting.

Houderschapsbelasting.

De houderschapsbelasting voor uw BMW is inbegrepen in uw maandbedrag. Ook hier hoeft u dus niet meer naar om te kijken.

Lees meer
Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie.

Voor onderhoud en reparatie kunt u terecht bij uw BMW dealer. Uw dealer kent uw BMW immers van binnen en van buiten.

Lees meer
Bandenvervanging

Bandenvervanging.

Uw banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Vervanging vindt altijd plaats bij of via uw BMW dealer.

Lees meer
Allrisk verzekering

Allrisk verzekering.

All risk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval. Optioneel kunt u uw eigen risico verhogen met als gevolg dat uw maandelijkse verzekeringspremie daalt.

Lees meer
Pechhulp

Pechhulp.

U kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in Nederland en in het buitenland staat de BMW Service Centrale dag en nacht voor u klaar.

Lees meer
Afleverkosten en leges

Afleverkosten en leges.

Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in uw maandbedrag. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lees meer
Vervangend vervoer (optioneel)

Vervangend vervoer (optioneel).

Optioneel kunt u kiezen voor vervangend vervoer. Bijvoorbeeld wanneer uw BMW voor onderhoud of reparatie langer dan 24 uur bij de BMW dealer staat.

Lees meer
Tankpas (optioneel)

Tankpas (optioneel).

Het is mogelijk om optioneel te kiezen voor een tank- of laadpas. Hiermee kunt u afhankelijk van de gekozen pas brandstof, laadstroom en motorolie aanschaffen voor uw auto. De tankpas of combinatiepas kan in heel Nederland gebruikt worden bij de stations die aangesloten zijn bij het netwerk van de door ons geselecteerde leveranciers. Optioneel kunt u kiezen voor een tankpas die geldt in het buitenland bij de stations die aangesloten zijn bij het netwerk van de door ons geselecteerde leveranciers. De laadpas kan altijd gebruikt worden in het buitenland.

Lees meer
  • Voor wie is BMW Operational Lease interessant?

ALGEMENE VOORWAARDEN.