BMW INDIVIDUAL.

Exclusiviteit op maat.

BMW Individual staat sinds jaar en dag voor bijzondere toewijding aan detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die worden gekenmerkt door ambachtelijke perfectie en die met hun uniciteit het persoonlijk karakter onderstrepen. De BMW Individual Collection inspireert met de fijnste materialen en fascinerende kleurcomposities – en maakt zo de weg vrij voor al uw designwensen en een bijzonder individuele uitvoering. Ontdek de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van BMW Individual en creëer een BMW die helemaal aansluit bij uw persoonlijkheid.

Lees meer
BMW INDIVIDUAL.Exclusiviteit op maat.

GRENZELOOS.

De facetrijke individualiseringen in het exterieur.

Gegarandeerd fascinerende kleuren: BMW Individual biedt ruim 100 exclusieve kleuren in de subtielste tinten. Matte kleuren, om de krachtige vormtaal te benadrukken, briljante metallic kleuren voor ongeëvenaarde changerende effecten en een fascinerende diepe glans. Creëer opzienbarende Bicolor kleurstellingen of ontwerp met onze designers uw geheel eigen kleurtint – voor maximale individualiteit en een styling die uw ware karakter weerspiegelt.

Lees meer

GRENZELOOS.

De facetrijke individualiseringen in het exterieur.

MAT VS. METALLIC.

Matte lakkleuren van BMW Individual accentueren op indrukwekkende wijze de krachtige vormtaal van elke BMW. De reden: licht noch schaduw kunnen het zicht op de fascinerende interactie van de exact vormgegeven oppervlakken belemmeren. De metallic lakken van BMW Individual daarentegen laten elk model uniek glanzend voor de dag komen. Dankzij hun ongeëvenaarde changerende effecten, individuele lichtreflectie en een fascinerend diepe glans maken ze een indruk die blijft.

LIEFDE VOOR DETAIL.

Afstemming van de carrosseriekleur met elementen zoals de karakteristieke BMW nierengrille, de Air Breather, het inlegwerk in de portiergrepen of de achterste sierlijst creëert een perfecte uitstraling op maat. Zwart gelakt of in andere uitvoeringen: met BMW Individual wordt ieder detail een exclusief accent binnen een harmonieus afgestemde compositie – of een bewust gecreëerd contrast.

"BMW Individual Special Request vormt het verlengstuk van onze klanten, waarmee zij hun automobiele dromen werkelijkheid kunnen laten worden."
Lothar Schupet, Director Sales Management Regions & Marketing BMW M GmbH.

VEELZIJDIG MATERIAALAANBOD.

De facetrijke individualiseringen in het interieur.

Geniet van de vrijheid die BMW Individual u biedt bij het ontwerpen van het interieur van uw BMW. Combineer leder, zijde, Alcantara, hout en vele andere waardevolle materialen om precies het interieur te creëren dat u altijd al voor ogen had. Uw mogelijkheden zijn bijna oneindig: BMW Individual Special Request laat elke wens in vervulling gaan – hoe ongebruikelijk die ook mag zijn. Zolang wat u wilt niet in tegenspraak is met veiligheidseisen, merktyperende eigenschappen of wettelijke verplichtingen, is alles mogelijk.

Lees meer

VEELZIJDIG MATERIAALAANBOD.

De facetrijke individualiseringen in het interieur.

DE FINAL TOUCH.

Verfijnd inlegwerk als artistieke decoratie. In het materiaal verwerkte diamanten als briljante blikvangers. Vervaardigd van de waardevolste materialen op aarde kunnen de interieurlijsten van BMW Individual op vele uiteenlopende manieren unieke highlights worden. Verander bijvoorbeeld de specifieke houtnerf van een boom die veel voor u betekent in een decoratief element van bijzondere grandeur. Of verleen uw interieur een exclusieve touch met heus sterlingzilver.

ONMISKENBAAR.

Voor de details van het interieur met het perfecte leder Merino Feinnarbe geeft BMW Individual u volledig de vrije hand. Van het kiezen van de kleuren tot het samenstellen van indrukwekkende Bicolor-composities – alles is mogelijk. Geraffineerde contraststiksels verlenen een exclusief karakter. Gepersonaliseerde signets en monogrammen vormen hoogtepunten van een geïndividualiseerd interieur.

CONTACT MET BMW INDIVIDUAL.

Neem voor meer informatie over BMW Individual contact op met een BMW Partner bij u in de buurt. Uiteraard staan ook onze deskundige adviseurs u altijd graag te woord als u individuele speciale verzoeken heeft voor BMW Individual Special Request.

BRONNEN VAN INSPIRATIE.

De BMW Individual Apps.

Ontdek de exclusieve wereld van BMW Individual in al zijn facetten – interactief via smartphone of tablet. Onze intuïtieve apps tonen u de veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en de grenzeloze mogelijkheden van BMW Individual Special Request.

Lees meer

Uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Deze app maakt van de fascinatie van BMW Individual een interactieve ervaring. Intuïtieve features tonen de veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en de unieke stylingopties van BMW Individual Special Request. Exclusieve uitrustingen voor interieur en exterieur zijn visualiseerbaar bij de BMW, waardoor de hoogwaardige materialen bijna tastbaar worden. Laat u inspireren en realiseer precies de BMW die uw persoonlijkheid weerspiegelt.
Lees meer

Veelzijdigheid herontdekken.

De BMW 7 Serie is de perfecte symbiose van esthetiek, dynamiek en comfort. Een model dat staat voor innovatie en eigentijdse luxe. Alleen nog te verbeteren door de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual. De BMW Individual 7 Serie Augmented Reality App maakt deze fascinatie een interactieve ervaring. Ontdek de unieke veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en geef deze uitmuntende sedan geheel naar uw eigen voorstelling vorm – comfortabel en intuïtief via smartphone of tablet. Als speciale highlight kunt u aansluitend uw persoonlijke droomauto van dichtbij en in origineel formaat vanuit elk perspectief onderzoeken – dankzij Augmented Reality.
Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1 [8,3]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209 (194)

  BMW 540i Sedan:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,9-6,5
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-149

  BMW M760Li xDrive en BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 12,8 CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 294

  De waarden tussen haakjes hebben betrekking op de uitvoering met 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic.

  De waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Waarden op basis van de ECE-testcyclus.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.