BMW INDIVIDUAL.

De expressie van persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL.

De expressie van persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL.De expressie van persoonlijkheid.

Een originele Picasso, de eerste Apple computer, een met de hand gebouwde Riva Aquarama – het feit dat een voorwerp uniek is, maakt het tot een belevenis. Met de BMW Individual Collection en BMW Individual Special Request kunt u uw BMW helemaal volgens uw eigen wensen vormgeven. En zo wordt uw BMW, meer dan welk voorwerp dan ook, een uitdrukking van uw persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Wat maakt iemand uniek? Dat is zijn karakter, zijn unieke uiterlijk. Net als bij een BMW. De BMW Individual Collection biedt daarom een veelzijdige keuze uit uitrustingsvarianten voor de veeleisende BMW rijder: uit alle werelddelen afkomstige, zorgvuldig geselecteerde houtsoorten met perfecte nerfpatronen.

 

Perfect en fascinerend soepel leder van de beste looierijen. Carrosseriekleuren die fascineren met hun schittering, lichtreflectie en effect. Aangeboden in kleurnuances die de tijdgeest bepalen in plaats van volgen. Aangevuld met extra-uitrustingen die zorgen voor een perfecte afronding – tot in het kleinste detail. Alles om uw BMW deel van uw persoonlijkheid te laten worden.

BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

Wat motiveert ons om te streven naar het bijzondere? Dat zijn onze individuele ambities. Het streven om de ideale omgeving te creëren, volgens onze eigen, persoonlijke wensen. Daarom is er BMW Individual Special Request. Ongeacht of uw wens een bijzondere kleur, exclusieve materialen of technische finesses betreft – BMW Individual Special Request heeft slechts één doel: elke wens van onze klanten in vervulling laten gaan om een BMW te creëren die hun eigen, individuele persoonlijkheid weerspiegelt.

BMW INDIVIDUAL APP.

Hoe kan men iets ervaren dat nog niet bestaat? Precies dat is de uitdaging als u de ambitie heeft een BMW te rijden die niet standaard is, maar geheel afgestemd op uw eigen persoonlijkheid. Speciaal hiervoor is de BMW Individual app ontwikkeld. Daarmee kunt u comfortabel vanuit uw luie stoel alle mogelijkheden ervaren van de BMW Individual Collection. Dankzij het innovatieve design van de app creëert u op uw tablet of smartphone wat tot nu toe alleen nog in uw hoofd bestond.

BMW INDIVIDUAL 7 SERIE AUGMENTED REALITY APP.

De BMW 7 Serie tilt perfectie naar een geheel nieuw niveau. We hebben elk detail opnieuw vormgegeven voor de ultieme synergie van vermogen, comfort en esthetiek – de essentie van eigentijdse elegantie. Een combinatie die nog maar op één manier te overtreffen is, namelijk door hem af te stemmen op uw persoonlijkheid met een exclusieve keuze aan kleuren en materialen van de BMW Individual Collection. De BMW Individual Augmented Reality app is de perfecte bron van inspiratie; hiermee creëert u uw eigen BMW 7 Serie op het beeldscherm en kunt u zelfs details ervan levensgroot bekijken – waar en wanneer u maar wilt.

EEN OVERZICHT VAN HET AANBOD VAN BMW INDIVIDUAL.

Waarom bestaat hij niet – die ene BMW voor iedereen? Omdat onze eisen aan een auto net zo verschillend zijn als onze levens zelf. Met een veelvoud aan modelseries bieden de BMW Individual Collection en BMW Individual Special Request daarom voor elk karakter altijd precies de bijpassende BMW. En daarmee de perfecte basis om uw BMW met BMW Individual verder vorm te geven volgens uw eigen wensen. Van de BMW 3 Serie Sedan tot en met de BMW M6 Gran Coupé.