Jezelf overtreffen. Het is mogelijk: met meer vermogen, meer efficiency, meer stijl. De BMW 3 Serie Sedan inspireert elke rit opnieuw. Als geen andere auto belichaamt dit model het begrip sportsedan. In de inmiddels zesde generatie nog krachtiger, efficiënter en individueler. Voor de bijbehorende aandrijving zorgen krachtige 6-cilinder-in-lijn en 4-cilinder benzinemotoren en dieselmotoren met de ultramoderne BMW EfficientDynamics technologieën. Het resultaat: de sedanmodellen uit de BMW 3 Serie bieden een indrukwekkende dynamiek en een laag verbruik. Met als toppunt van efficiency de BMW 320d EfficientDynamics Edition en de BMW 330e iPerformance met Plug-in Hybride aandrijving, die een 4-cilinder benzinemotor combineert met de innovatieve technologie BMW eDrive. Daarnaast garandeert het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive rijplezier op elk wegdek, in elke bocht en in elke rijsituatie.
De BMW 3 Serie Touring nodigt uit om de wereld te ontdekken: hij combineert veelzijdigheid en innovatieve technologieën tot een sportieve en geraffineerde verschijning. Vooral met de krachtige en zuinige dieselmotor van de BMW 320d is voor deze stationwagen geen reis te lang. Dankzij de oplossingen van BMW EfficientDynamics staat een volle tank garant voor meer dan 1.200 kilometer ononderbroken rijplezier. Daarnaast garandeert het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BMW xDrive rijplezier op elk wegdek, in elke bocht en in elke rijsituatie.
Of u nu een gebruikte of een nieuwe BMW 3 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor leasing en financiering van de actuele BMW 3 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.

Lees meer