BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride

THE NEW

3

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN
PLUG-IN HYBRIDE.

RIJPLEZIER WAAR ANDEREN OVER DROMEN.

De nieuwe BMW 330e Sedan Plug-in Hybride combineert rijdynamiek met een innovatieve hybridetechniek. U kunt volledig elektrisch en lokaal emissievrij rijden met een actieradius van maximaal 93 - 101 km. Ook wat het design betreft weet deze Plug-in Hybride grenzen te verleggen. Elegante lijnen kenmerken het exterieur. Het moderne interieur overtuigt door nog meer comfort. Intuïtief bedienbare technologiën en slimme rijhulpsystemen zorgen ervoor dat de rit gemakkelijker verloopt. Ontdek alle modelvarianten, de uitrustingopties en technische gegevens van deze auto en de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 330e Sedan
   BMW 330e Sedan

   Vermogen

   215 kW (292 pk)

   Acceleratie 0-100 km/h

   5,9 s

   Topsnelheid

   230 km/u

   Actieradius (max.)[1]

   93 - 101 km

   UW NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

    InfoI content placeholder

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    LAADMOGELIJKHEDEN. EENVOUDIG EN COMFORTABEL.

    DESIGN

    EXTERIEURDESIGN.

    INTERIEURDESIGN.

    TECHNOLOGIEËN

    VERBONDEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Hulp om in de juiste lijn te blijven en afstand te houden.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Achteruitrijden was nog nooit zo eenvoudig.

    De achteruitrijhulp ondersteunt u bij het manoeuvreren, bijvoorbeeld bij smalle doorgangen. Het systeem registreert tot wel 50 meter van de route die u vooruit hebt gereden. Op verzoek rijdt uw BMW dezelfde route vervolgens zelfstandig weer achteruit.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

     

     

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft middels live videobeelden op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen weer voor de routebegeleiding.

    RIJDYNAMIEK

    COMBINEERT RIJPLEZIER EN COMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    EXPERTS IN GEWELDIG

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

    Service wanneer u het nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan Plug in Hybride  varieert tussen de 1,0 - 0,8 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 22 - 19 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2024.

    [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).