BMW 3 Serie Sedan

THE NEW

3

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

SPORTIEF EN ELEGANT.

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan combineert een dynamische rijervaring met een modern interieur. Innovatieve technologieën en slimme rijhulpsystemen maken van elke rit een onvergetelijke ervaring. De exterieuruitrusting van de BMW 3 Serie Sedan is zowel sportief als elegant. De interieuruitrusting biedt maximaal comfort en een intuïtieve bediening. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan, de uitrustingsopties en technische gegevens van deze auto en de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 330i xDrive Sedan
   BMW 330i xDrive Sedan

   Vermogen

   180 kW (245 pk)

   Koppel[1]

   400 Nm

   Acceleratie 0-100 km/h

   5,7 s

   Topsnelheid[1]

   250 km/u

   UW NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

    InfoI content placeholder

    DESIGN

    EXTERIEURDESIGN.

    INTERIEURDESIGN.

    TECHNOLOGIEËN

    VERBONDEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Hulp om in de juiste lijn te blijven en afstand te houden.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Achteruitrijden was nog nooit zo eenvoudig.

    De achteruitrijhulp ondersteunt u bij het manoeuvreren, bijvoorbeeld bij smalle doorgangen. Het systeem registreert tot wel 50 m van de route die u vooruit hebt gereden. Op verzoek rijdt uw BMW deze zelfde route vervolgens zelfstandig weer achteruit.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Compatibele mobiele toestellen worden uw BMW Digital Key. Uw BMW kan worden ontgrendeld en gestart met een smartphone of smartwatch. De digitale voertuigsleutel kan ook worden gedeeld met tot vijf personen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    RIJDYNAMIEK

    COMBINEERT RIJPLEZIER EN COMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3 Serie Touring

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    EXPERTS IN GEWELDIG

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

    Service wanneer u het nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 3 SERIE SEDAN.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW 330i xDrive Sedan[1]: brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km 7,4 - 7: CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 168 - 158

     

    [1] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

    De bij de benzinemotoren vermelde waarden voor vermogen, rijprestaties en brandstofverbruik gelden bij gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98. Gegevens over het brandstofverbruik hebben betrekking op gebruik met referentiebrandstof volgens (EC) 2018/1832. De benzinemotoren zijn geschikt voor een brandstofkwaliteit van RON 91 en hoger, met een maximaal ethanolaandeel van 10% (E10). BMW adviseert het gebruik van een brandstofkwaliteit van minimaal RON 95. Voor high-performance-modellen adviseert BMW het gebruik van brandstofkwaliteit RON 98.

     

    Kijk voor het gemiddelde brandstofverbruik, het gemiddelde stroomverbruik en de gemiddelde CO₂ emissie op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.