DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE SEDAN.ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.
Vanafprijs
€ 40.202

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen inspireert, van de eerste tot en met de zesde generatie. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt op elk moment voor optimale tractie. En met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 3 SERIE.

BMW 3 Serie met automaat

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 3 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie.
 

  • Nu standaard een Steptronic automaat
  • Rijk uitgeruste M Sport en Luxury Edition
  • Saphir Editions met een lage CO2-uitstoot

ONTDEK DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Design.

Onmiskenbare designelementen maken de BMW 3 Serie Sedan tot de sportiefste vertegenwoordiger van zijn klasse. Met een eigentijdse interpretatie van het klassieke three-box-design zet dit model de designtraditie van het merk BMW consequent voort: lange motorkap, korte overhangen, grote wielbasis en naar achteren geplaatst inzittendencompartiment. Zo vormt de meest gebouwde BMW modelserie aller tijden in zijn segment opnieuw de benchmark.

Rijdynamiek en efficiency.

De BMW 3 Serie Sedan biedt dynamiek in tal van facetten. Desgewenst zorgen bijvoorbeeld het adaptieve M onderstel of de Variable Sport Steering voor optimale wendbaarheid. Zo geniet u bij een sportievere rijstijl van maximale handling en spoorstabiliteit. BMW TwinPower Turbo motoren en de optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie garanderen ultiem rijplezier. Deze en andere technologieën van BMW EfficientDynamics maken fascinerende prestaties mogelijk bij een verbluffend laag verbruik.

Veiligheid en comfort.

De BMW 3 Serie Sedan voldoet aan alle voorwaarden om ontspannen achterover te kunnen leunen. Zijn ruime interieur met tal van opbergmogelijkheden maakt elke rit tot een comfortabele ervaring. Een flexibel te gebruiken bagageruimte biedt hoogste functionaliteit. En de goed doordachte inzittendenbescherming zorgt op alle zitplaatsen voor een goed gevoel.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 4,3 en 7,7 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 174 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.