Vooraanzicht van rijdende BMW 3 Serie Sedan (G20), overdag bij glazen gebouw.
Leverbaar vanaf€ 45.148,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

THE 3

DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf€ 45.148,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride
THE 3DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf

€ 45.148,00

Private lease vanaf

€ 579,00

Netto bijtelling vanaf

€ 298,00

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon "Hey BMW" en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE

BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 579,-.[1]

Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Sedan al vanaf € 579,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 3 Serie.

VOOR U SAMENGESTELD.

Business Edition Executive

BMW 318i Sedan

BMW 3 Serie Sedan - G20 - THE 3 SEDAN
 • Sportline
 • Automatische transmissie
 • BMW Live Cockpit Professional

Business Edition Plus High Executive

BMW 320e Sedan

BMW 320e Sedan - Business Edition Plus - G20 - DE BMW 3 SERIE Sedan PHEV
 • M Sportpakket
 • BMW Head-Up Display
 • Elektrisch glazen schuif-/kanteldak

Business Edition Plus M Sport

BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan - G20 - Business Edition Plus High Executive M Sport - BMW 3 Serie Plug-in Hybride - PHEV
 • M Portimao Blau
 • Active Cruise Control met Stop en Go-functie
 • Comfort Access

HET DESIGN VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

De BMW 3 Serie was altijd al een pionier. Met de nieuwe vormtaal verbindt de sportsedan zijn succesvolle historie met de toekomst. Een krachtige verschijning die met elk detail tegemoetkomt aan de behoefte aan puur rijplezier.

Lees meer

COMFORT IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Nog hoger niveau.

Ook op het vlak van comfort is de BMW 3 Serie Sedan nog royaler en praktischer. Of het nu gaat om toegang tot de BMW via de smartphone, akoestische beglazing of het intelligente doorlaadsysteem – elk detail zorgt voor gebruiksgemak en hoger rijcomfort.
BMW 3 Serie Sedan (G20), BMW Laserlight. Zijaanzicht, close-up van linker koplamp met BMW Laserlight.

BMW Laserlight.

Het adaptieve BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 530 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door beter zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW 3 Serie Sedan (G20) schuin van boven, met gesloten glazen dak.

Glazen dak.

Het glazen dak met schuif- en kantelfunctie, elektrisch verschuifbare binnenhemel, inklembeveiliging en comfortopening en -sluiting maakt een individueel regelbare luchttoevoer en daarmee een aangenaam klimaat in het interieur mogelijk. De geïntegreerde windgeleider voorkomt tocht en zorgt voor minder rijwindgeluid.
Driekwart achteraanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) met berijder die met voetbeweging bagageklep automatisch opent.

Automatische bagageklepbediening

De automatische bagageklepbediening maakt comfortabel openen en sluiten van de bagageklep mogelijk met één druk op de voor de bestuurder goed bereikbare knop in de portierbekleding of de toets op de autosleutel. De bagageklep is bovendien zoals gebruikelijk via de greep aan de buitenzijde te openen. Met één druk op de knop in de bagageklepbekleding is hij weer te sluiten.
Vooraanzicht instrumentenpaneel BMW 3 Serie Sedan (G20) met blauw verlichte voetenruimte door Ambiance verlichting.

Ambiance verlichting.

De Ambiance verlichting inclusief Ambiance contourverlichting in voor- en achterportieren creëert een ontspannende, behaaglijke sfeer in het interieur. De zes dimbare lichtdesigns omvatten bovendien een dynamische functie voor vier toepassingen. Het Welcome Light Carpet verlicht bij het in- en uitstappen het gebied voor de autoportieren.

DE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

Ontdek de BMW 3 Serie Sedan 320e, 330e en 330e xDrive met innovatieve hybrideaandrijving.

Het beste van twee werelden: met de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW hybride modellen en ontdek meer over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale services van BMW ConnectedDrive.
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) driekwart vooraanzicht, aan oplader

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 3 Serie Sedan.

Perfect in harmonie: de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive combineren de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen zij voor een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 330e xDrive zorgt bovendien de vierwielaandrijving – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – bovendien voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij tijdens het remmen bewegingsenergie wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.
Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) driekwart vooraanzicht op straat

Aandrijfmodi van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk, of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg – de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen 320e, 330e en 330e xDrive maken het allemaal mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen en ervaar hoe fascinerend de vooruitstrevende en de unieke rijbleving zijn.
Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) zijaanzicht bij laadstation

Het opladen van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride. Comfortabel, veilig en snel thuis opladen is mogelijk met de BMW Wallbox. De slimme Wallbox van onze partner biedt aanvullende services voor intelligent opladen. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de optioneel meegeleverde noodlader voor thuis, 2,3 kW. Tot de standaarduitrustig van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride behoort naast de publieke laadkabel (Mode 3) ook de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden kunt opladen bij openbare laadstations.

De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW 3 Serie Sedan modellen BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, optionele noodlader, openbare laadstations) circa 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) circa 6 uur.

Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20), navigatiesysteem, close-up

Digitale services voor de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale services die het dagelijks leven met uw BMW 3 Serie Sedan BMW 320e, 330e of 330e xDrive Sedan nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft daarbij aanvullende informatie. Bijvoorbeeld of het laadstation vrij is, wat de tarieven zijn en wat u in de buurt kunt doen om de laadtijd optimaal te benutten. Via de My BMW App heeft u volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadsessies. Zo krijgt u bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale services, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integratie, vergemakkelijken de dagelijkse mobiliteit nog meer – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 3 Serie Sedan met Plug-in Hybride aandrijving.
Ontdek meer

ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Innovatie op ooghoogte.

De BMW 3 Serie biedt talrijke intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën die uw rit nog veiliger en comfortabeler maken. De Traffic Jam Assistant, Parking Assistant of Gesture Control: met BMW Live Cockpit Professional en het volledig digitale 12,3 inch grote instrumentenpaneel krijgt u een overzicht van alle informatie.
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW Plug-in Hybrid te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusing omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Reversing Assistant.

DE BESTE ASSISTENTEN WERKEN OP DE ACHTERGROND.

BMW 3 Serie Sedan met Reversing Assistant.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met BMW Live Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.

Zijaanzicht rijdende BMW 3 Serie Sedan (G20), overdag voor stedelijke achtergrond.

VOOR ALLE BOCHTEN DIE NOG VOOR U LIGGEN.

de rijdynamiek van de bmw 3erie Sedan.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Perfectie in actie.

Uitmuntende wegligging, sportieve handling en sublieme wendbaarheid: de BMW 3 Serie Sedan tilt rijdynamiek naar een ongekend hoog niveau. Met geavanceerde en nog krachtigere motoren, perfect afgestemde onderstelcomponenten en een geoptimaliseerde gewichtsverdeling overtreft hij zijn reputatie als ultieme sportsedan zelfs.
Zijaanzicht achterzijde BMW 3 Serie Sedan (G20), schuin van onder.

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Detail van wiel BMW 3 Serie Sedan (G20) met M Sportremsysteem.

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
Driekwart achteraanzicht van rijdende BMW 3 Serie Sedan (G20) met Adaptief M Onderstel.

Adaptief M Onderstel.

Het tien millimeter verlaagde Adaptieve M Onderstel past zich continu automatisch aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Detail vanuit vogelperspectief van middenconsole BMW 3 Serie Sedan (G20) met knop van versnellingshendel en Steptronic Sport transmissie.

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

BMW 3 SERIE SEDAN MODELLEN.

Standaarduitvoering

De BMW 3 Serie Sedan biedt u alles wat u zoekt in een auto. Dit model onderscheidt zich in het interieur door talrijke slimme functies die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
Zijaanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) standaarduitvoering.

Model Sport Line

Als Model Sport Line ziet de BMW 3 Serie Sedan er nog dynamischer uit. Exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een sportieve uitstraling. Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier met bekleding in stof/Sensatec combinatie Schwarz bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning. De Ambiance verlichting rondt de uitrusting af.
Zijaanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) Model Sport Line.

BMW 3 Serie Model Luxury Line

Als Model Luxury Line laat de BMW 3 Serie Sedan zich van zijn meest elegante kant zien. Verfijnde designelementen in hoogglans chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.
Zijaanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) Model Luxury Line.

Model M Sport

De uitvoering Model M Sport verleent de BMW 3 Serie Sedan een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.
Zijaanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) Model M Sport.
 • Standaarduitvoering
 • Model Sport Line
 • BMW 3 Serie Model Luxury Line
 • Model M Sport

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS.

Een vertrouwd gevoel.

Met BMW M Performance Parts verleent u uw BMW 3 Serie Sedan een maximaal autosportkarakter. Maak uw keuze uit sportieve designuitrustingen voor exterieur en interieur zoals attractieve gesmede en lichtmetalen wielen. Met Originele BMW Accessoires past u de BMW aan uw persoonlijke wensen aan: de producten zijn qua kwaliteit, design en prestatie perfect op de BMW 3 Serie Sedan afgestemd.
BMW 3 Serie Sedan (G20), BMW Dakbox

BMW Dakbox.

De moderne BMW Dakbox uitgevoerd in Schwarz met zijvlakken in Titansilber heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat deze aan beide zijden is te openen met een drievoudige centrale vergrendeling is hij makkelijk te beladen en tevens diefstalremmend af te sluiten.
Vind uw BMW dealer
BMW 3 Serie Sedan (G20), BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 is een zeer gevoelige full-HD camera die gebeurtenissen voor of achter de BMW vastlegt, zelfs als deze is geparkeerd. In het geval van verstoringen en ongebruikelijke bewegingen buiten de BMW, neemt de BMW Advanced Car Eye 2.0 de situatie automatisch op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Vind uw BMW dealer
BMW 3 Serie Sedan (G20), Wireless Charging Station Universal

BMW Wireless Charging Station Universal.

Altijd en overal draadloos opladen: met de BMW Wireless Charging Station Universal is de smartphone comfortabel en efficiënt in de auto op te laden zonder gebruik van een kabel. De smartphone ligt hierbij op een stabiele en veilige plaats. Bijzonder slim: de geïntegreerde Powerbank is uitneembaar en maakt het draadloos opladen ook buiten de auto mogelijk.
Vind uw BMW dealer
BMW 3 Serie Sedan (G20), M Performance omlijsting nierengrille zwart

M Performance omlijsting nierengrille zwart.

Sterk karakter: de sierstrepen en de omlijsting in hoogglans zwart stralen kracht en doorzettingsvermogen uit. Voor een individuele uitstraling die een duidelijke signaal geeft.
Vind uw BMW dealer
BMW 3 Serie Sedan (G20), M Performance achterspoiler Carbon

M Performance achterspoiler Carbon.

Expressief: de M Performance achterspoiler van carbon versterkt de hoogwaardige, sportieve verschijning van de BMW. Dankzij het hightech materiaal carbon is hij extreem licht en tegelijkertijd zeer stabiel. De achterspoiler draagt bij aan de aerodynamica en de sportieve rijeigenschappen.
Vind uw BMW dealer
BMW 3 Serie Sedan (G20), M Performance stuurwiel

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: dankzij de met Alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een sportiever stuurgevoel. De opvallende vorm en de rood lederen 12 uur markering versterken de autosportuitstraling van het stuurwiel. Bijpassend: M Performance sierpaneel voor het stuurwiel Carbon/Alcantara combinatie en M Performance schakelpaddles Carbon.
Vind uw BMW dealer

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

De BMW 330i Sedan.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

190 (258)/5.000–6.500

Acceleratie 0–100 km/h (s): 

5,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 

6,4–6,9

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld): 

147–158

BMW 3 Serie Sedan (G20), technische gegevens
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.
BMW 3 Serie Sedan (G20), Portimao Blau metallic, 7/8 vooraanzicht op parkeerdek

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 3 SERIE SEDAN

Met de op maat gemaakte financieringsproducten van BMW Financial Services bereikt u snel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren – het gehele aanbod wordt individueel op uw wensen en behoeften aangepast. Bekijk alle details over het leaseaanbod en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie Sedan.

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 3 serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 3 Serie Sedan volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
BMW 3 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 3 Serie Sedan zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 3 Serie Sedan te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 5 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 3 Serie Sedan volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag