Vooraanzicht van rijdende BMW 3 Serie Sedan (G20), overdag bij glazen gebouw.

€ 45.148,00

Leverbaar vanaf

BenzineDieselPlug-in Hybride

Aandrijving

THE 3

DE BMW 3 SERIE SEDAN.

€ 45.148,00

Leverbaar vanaf

BenzineDieselPlug-in Hybride

Aandrijving

THE 3DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Leverbaar vanaf

€ 45.148,00

Private lease vanaf

€ 579,00

Netto bijtelling vanaf

€ 298,00

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon "Hey BMW" en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

BMW 3 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE

BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 579,-.[1]

Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie Sedan al vanaf € 579,- per maand.[1] Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag.
BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 3 Serie.

VOOR U SAMENGESTELD.

Business Edition Executive

BMW 318i Sedan

BMW 3 Serie Sedan - G20 - THE 3 SEDAN
  • Sportline
  • Automatische transmissie
  • BMW Live Cockpit Professional

Business Edition Plus High Executive

BMW 320e Sedan

BMW 320e Sedan - Business Edition Plus - G20 - DE BMW 3 SERIE Sedan PHEV
  • M Sportpakket
  • BMW Head-Up Display
  • Elektrisch glazen schuif-/kanteldak

Business Edition Plus M Sport

BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan - G20 - Business Edition Plus High Executive M Sport - BMW 3 Serie Plug-in Hybride - PHEV
  • M Portimao Blau
  • Active Cruise Control met Stop en Go-functie
  • Comfort Access

HET DESIGN VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

De BMW 3 Serie was altijd al een pionier. Met de nieuwe vormtaal verbindt de sportsedan zijn succesvolle historie met de toekomst. Een krachtige verschijning die met elk detail tegemoetkomt aan de behoefte aan puur rijplezier.

Lees meer

COMFORT IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Nog hoger niveau.

Ook op het vlak van comfort is de BMW 3 Serie Sedan nog royaler en praktischer. Of het nu gaat om toegang tot de BMW via de smartphone, akoestische beglazing of het intelligente doorlaadsysteem – elk detail zorgt voor gebruiksgemak en hoger rijcomfort.
BMW 3 Serie Sedan (G20), BMW Laserlight. Zijaanzicht, close-up van linker koplamp met BMW Laserlight.

BMW Laserlight.

Het adaptieve BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 530 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door beter zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW 3 Serie Sedan (G20) schuin van boven, met gesloten glazen dak.

Glazen dak.

Het glazen dak met schuif- en kantelfunctie, elektrisch verschuifbare binnenhemel, inklembeveiliging en comfortopening en -sluiting maakt een individueel regelbare luchttoevoer en daarmee een aangenaam klimaat in het interieur mogelijk. De geïntegreerde windgeleider voorkomt tocht en zorgt voor minder rijwindgeluid.
Driekwart achteraanzicht BMW 3 Serie Sedan (G20) met berijder die met voetbeweging bagageklep automatisch opent.

Automatische bagageklepbediening

De automatische bagageklepbediening maakt comfortabel openen en sluiten van de bagageklep mogelijk met één druk op de voor de bestuurder goed bereikbare knop in de portierbekleding of de toets op de autosleutel. De bagageklep is bovendien zoals gebruikelijk via de greep aan de buitenzijde te openen. Met één druk op de knop in de bagageklepbekleding is hij weer te sluiten.
Vooraanzicht instrumentenpaneel BMW 3 Serie Sedan (G20) met blauw verlichte voetenruimte door Ambiance verlichting.

Ambiance verlichting.

De Ambiance verlichting inclusief Ambiance contourverlichting in voor- en achterportieren creëert een ontspannende, behaaglijke sfeer in het interieur. De zes dimbare lichtdesigns omvatten bovendien een dynamische functie voor vier toepassingen. Het Welcome Light Carpet verlicht bij het in- en uitstappen het gebied voor de autoportieren.

DE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

Ontdek de BMW 3 Serie Sedan 320e, 330e en 330e xDrive met innovatieve hybrideaandrijving.

Het beste van twee werelden: met de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW hybride modellen en ontdek meer over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale services van BMW ConnectedDrive.
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) driekwart vooraanzicht, aan oplader

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 3 Serie Sedan.

Perfect in harmonie: de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive combineren de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen zij voor een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 330e xDrive zorgt bovendien de vierwielaandrijving – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – bovendien voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij tijdens het remmen bewegingsenergie wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.
Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) driekwart vooraanzicht op straat

Aandrijfmodi van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk, of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg – de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen 320e, 330e en 330e xDrive maken het allemaal mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen en ervaar hoe fascinerend de vooruitstrevende en de unieke rijbleving zijn.
Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20) zijaanzicht bij laadstation

Het opladen van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride. Behalve met de standaard laadkabel voor het thuis opladen maakt de BMW Wallbox comfortabel, veilig en snel opladen mogelijk. De slimme Wallbox van onze partner biedt aanvullende services voor intelligent opladen. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de meegeleverde standaard noodlader voor thuis, 2,3 kW. Tot de standaarduitrusting van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride behoort niet alleen de standaard noodlader, maar ook de laadkabel (Mode 3) en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden kunt opladen bij openbare laadstations.

De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW 3 Serie Sedan modellen BMW 320e, BMW 330e en BMW 330e xDrive bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, meegeleverde noodlader, openbare laadstations) circa 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) circa 6 uur.

Ontdek meer
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Sedan 2021 (G20), navigatiesysteem, close-up

Digitale services voor de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale services die het dagelijks leven met uw BMW 3 Serie Sedan BMW 320e, 330e of 330e xDrive Sedan nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft daarbij aanvullende informatie. Bijvoorbeeld of het laadstation vrij is, wat de tarieven zijn en wat u in de buurt kunt doen om de laadtijd optimaal te benutten. Via de My BMW App heeft u volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadsessies. Zo krijgt u bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale services, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integratie, vergemakkelijken de dagelijkse mobiliteit nog meer – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 3 Serie Sedan met Plug-in Hybride aandrijving.
Ontdek meer

ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Innovatie op ooghoogte.

De BMW 3 Serie biedt talrijke intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën die uw rit nog veiliger en comfortabeler maken. De Traffic Jam Assistant, Parking Assistant of Gesture Control: met BMW Live Cockpit Professional en het volledig digitale 12,3 inch grote instrumentenpaneel krijgt u een overzicht van alle informatie.
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusing omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met Reversing Assistant.

DE BESTE ASSISTENTEN WERKEN OP DE ACHTERGROND.

BMW 3 Serie Sedan met Reversing Assistant.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Frontale close-up van cockpitdisplay BMW 3 Serie Sedan (G20) met BMW Live Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.