DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE SEDAN.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE SEDAN.ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

Leverbaar vanaf

€ 39.601,00

Netto bijtelling vanaf

€ 287,00

Het origineel sinds 1975: de BMW 3 Serie is de belichaming van de sportieve sedan. De onweerstaanbare combinatie van dynamisch design, ongeëvenaarde wendbaarheid en praktische eigenschappen inspireert, van de eerste tot en met de zesde generatie. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt op elk moment voor optimale tractie. En met de uitrustingen van de Modellen Sport, Luxury en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Sedan helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

De BMW 3 Serie Sedan

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 3 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 3 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Is Model M Sport nog niet sportief genoeg, dan is er speciaal voor de BMW 3 Serie ook nog een M Performance Pack beschikbaar.

M SPORT EDITION EN LUXURY EDITION.

M SPORT EDITION EN LUXURY EDITION.

M SPORT EDITION EN LUXURY EDITION.

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van het sportiefste model in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Design.

Onmiskenbare designelementen maken de BMW 3 Serie Sedan tot de sportiefste vertegenwoordiger van zijn klasse. Met een eigentijdse interpretatie van het klassieke three-box-design zet dit model de designtraditie van het merk BMW consequent voort: lange motorkap, korte overhangen, grote wielbasis en naar achteren geplaatst inzittendencompartiment. Zo vormt de meest gebouwde BMW modelserie aller tijden in zijn segment opnieuw de benchmark.

Rijdynamiek en efficiency.

De BMW 3 Serie Sedan biedt dynamiek in tal van facetten. Desgewenst zorgen bijvoorbeeld het adaptieve M onderstel of de Variable Sport Steering voor optimale wendbaarheid. Zo geniet u bij een sportievere rijstijl van maximale handling en spoorstabiliteit. BMW TwinPower Turbo motoren en de optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie garanderen ultiem rijplezier. Deze en andere technologieën van BMW EfficientDynamics maken fascinerende prestaties mogelijk bij een verbluffend laag verbruik.

Veiligheid en comfort.

De BMW 3 Serie Sedan voldoet aan alle voorwaarden om ontspannen achterover te kunnen leunen. Zijn ruime interieur met tal van opbergmogelijkheden maakt elke rit tot een comfortabele ervaring. Een flexibel te gebruiken bagageruimte biedt hoogste functionaliteit. En de goed doordachte inzittendenbescherming zorgt op alle zitplaatsen voor een goed gevoel.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.