Krachtige esthetiek en sportieve dynamiek kenmerken de BMW 4 Serie Coupé. Bovendien zorgen het lage zwaartepunt, de optimale gewichtsverdeling, de hoge carrosseriestijfheid en de motoren met BMW TwinPower
Turbo technologie voor een unieke rijbeleving. De BMW 4 Serie Coupé is individueel vorm te geven met de BMW Modellen Sport, Luxury en M Sport. Een letterlijke highlight zijn de adaptieve full-LED-koplampen inclusief BMW Selective Beam (antiverblindings grootlichtassistent). De innovatieve Air Breathers vormen niet alleen een spannend designaccent, maar verlagen bovendien het brandstofverbruik en de CO2-emissie. Voor nog meer rijplezier zorgen de 8-traps Steptronic Sport transmissie en assistentiesystemen zoals het BMW Head-Up Display.

 

De BMW 4 Serie Gran Coupé: natuurlijke elegantie. De BMW 4 Serie Gran Coupé combineert fascinerende esthetiek en de voor BMW kenmerkende performance met doordachte functionaliteit. Hij overtuigt met royale hoofd- en beenruimte, een grote bagageklep en bijzondere designelementen. De dynamische rijeigenschappen van deze auto worden benadrukt door het optionele adaptieve M onderstel en de even krachtige als efficiënte TwinPower Turbo motoren. Dat maakt de BMW 4 Serie Gran Coupé tot een perfecte combinatie van dynamiek, elegantie en comfort.

 

De BMW 4 Serie Cabrio combineert stijlvolle elegantie met een nieuwe dimensie van sportiviteit. Zijn atletische karakter benadrukt hij met een scherp getekende neus, grote spoorbreedte en indrukwekkende achterzijde. Voor een pure cabriolijn en een uniek rijgevoel in elk seizoen zorgt de inklapbare hardtop. Het vloeiende silhouet van de BMW 4 Serie en de geprononceerde taillelijn over de flanken onderstrepen zijn elegante vorm. Bijzondere accenten worden gevestigd door de optionele adaptieve LED-koplampen met BMW Selective Beam (antiverblindings grootlichtassistent) en de innovatieve Air Breathers in de voorste wielkuipen, die de aerodynamica verbeteren en daarmee brandstofverbruik en emissie reduceren. De motoren van de BMW 4 Serie Cabrio met BMW TwinPower Turbo technologie staan garant voor een indrukwekkende performance. En de nieuwste technologieën van BMW ConnectedDrive, het op de bestuurder gerichte, hoogwaardige interieur met veel comfort en de intelligente functionaliteit voor een actieve levensstijl ronden het geslaagde concept af.

Lees meer