BMW 4 Serie Coupé

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

DYNAMIEK+

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

DYNAMIEK+

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.DYNAMIEK+

Leverbaar vanaf

€ 42.295,00

Netto bijtelling vanaf

€ 308,00

Een sportieve performer die gebouwd is om indruk te maken op de weg. Het resultaat mag gezien worden. Met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. Compromisloos klaar voor actie door een design, uitstraling en handling te bieden die consequent zijn doorontwikkeld. Kortom: een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft en zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

De BMW 4 Serie Coupé

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

Uw BMW 4 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

KRACHTIGE PERFORMANCE.

De BMW 4 Serie Coupé ontwikkelt een adembenemende dynamiek die al op de eerste meters fascineert. Het resultaat van een perfect samenspel van de koppelsterke motor met adaptief M onderstel, Variable Sport Steering en de 8-traps Steptronic transmissie (optionele uitrustingen). Voor sportief rijplezier, waardoor in elke situatie een glimlach op uw gezicht verschijnt – bewonderende blikken gegarandeerd.

"Bij een BMW willen wij esthetiek die efficiënte dynamiek laat zien als een natuurlijk aspect van onze vormtaal."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

FASCINEREND DESIGN.

Spannend om te zien.

Als er een ideale lijn bestaat voor een sportcoupé, dan is het design van de BMW 4 Serie Coupé het perfecte voorbeeld. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek en inspireert met een harmonieuze interactie van vloeiende belijning en scherp gecontoureerde flanken. De unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en esthetiek beantwoordt elke vorm van automobiele verlangens.

Sportieve voorzijde.

De voorzijde van de BMW 4 Serie Coupé geeft uitdrukking aan innovatieve sportiviteit. De markante dubbele nierengrille wordt geflankeerd door fraai gemodelleerde LED-koplampen en straalt een enorme prestatiegerichtheid uit. De grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen versterken deze dynamische uitstraling op indrukwekkende wijze.

Atletisch coupé-silhouet.

De BMW 4 Serie Coupé oogt krachtig en atletisch door zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De sponningloze portierruiten benadrukken door hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.

Expressieve achterzijde.

De achterzijde van de BMW 4 Serie Coupé overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten dragen bij aan de aantrekkelijke, sportieve breedtewerking en onderstrepen de dynamische vormtaal.

UITRUSTINGEN EN MODELLEN VOOR DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

U wilt de uitstraling van uw BMW 4 Serie Coupé nog sportiever of exclusiever maken? Diverse Modellen en uitrustingen, alsook BMW Individual, bieden indrukwekkende mogelijkheden om uw BMW te personaliseren. Precies volgens uw smaak.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Coupé combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke rijervaring.

AFGESTEMD OP DE BESTUURDER.

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentenpaneel geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het nieuwe BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Coupé.

PERFECT AFGEWERKT.

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Coupé overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met hoogwaardige sportstoelen in fijn leder. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.

RIJDYNAMIEK.

LICHTDESIGN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

Ontdek de pure sportiviteit, het progressieve design en het exclusieve comfort van de complete BMW 4 Serie. Ervaar nog meer dynamiek bij de BMW M4 en M3 met hun fascinerende autosportgenen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 440i Coupé
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,7-7,4
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179-172 

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.