BMW 4 Serie Coupé

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

DYNAMIEK+

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

DYNAMIEK+

DE BMW 4 SERIE COUPÉ. FOUR MEANS MORE.DYNAMIEK+

Leverbaar vanaf

€ 45.153,00

Netto bijtelling vanaf

€ 307,00

Een sportieve performer die gebouwd is om indruk te maken op de weg. Het resultaat mag gezien worden. Met meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. Compromisloos klaar voor actie door een design, uitstraling en handling te bieden die consequent zijn doorontwikkeld. Kortom: een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft en zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

BMW Executive Editions BMW 4 serie Coupé

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 4 Serie Coupé Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

KRACHTIGE PERFORMANCE.

De BMW 4 Serie Coupé ontwikkelt een adembenemende dynamiek die al op de eerste meters fascineert. Het resultaat van een perfect samenspel van de koppelsterke motor met adaptief M onderstel, Variable Sport Steering en de 8-traps Steptronic transmissie (optionele uitrustingen). Voor sportief rijplezier, waardoor in elke situatie een glimlach op uw gezicht verschijnt – bewonderende blikken gegarandeerd.

"Bij een BMW willen wij esthetiek die efficiënte dynamiek laat zien als een natuurlijk aspect van onze vormtaal."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

FASCINEREND DESIGN.

Spannend om te zien.

Als er een ideale lijn bestaat voor een sportcoupé, dan is het design van de BMW 4 Serie Coupé het perfecte voorbeeld. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek en inspireert met een harmonieuze interactie van vloeiende belijning en scherp gecontoureerde flanken. De unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en esthetiek beantwoordt elke vorm van automobiele verlangens.
Lees meer

Sportieve voorzijde.

De voorzijde van de BMW 4 Serie Coupé geeft uitdrukking aan innovatieve sportiviteit. De markante dubbele nierengrille wordt geflankeerd door fraai gemodelleerde LED-koplampen en straalt een enorme prestatiegerichtheid uit. De grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen versterken deze dynamische uitstraling op indrukwekkende wijze.
Lees meer

Atletisch coupé-silhouet.

De BMW 4 Serie Coupé oogt krachtig en atletisch door zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De sponningloze portierruiten benadrukken door hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.
Lees meer

Expressieve achterzijde.

De achterzijde van de BMW 4 Serie Coupé overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten dragen bij aan de aantrekkelijke, sportieve breedtewerking en onderstrepen de dynamische vormtaal.
Lees meer

UITRUSTINGEN EN MODELLEN VOOR DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

U wilt de uitstraling van uw BMW 4 Serie Coupé nog sportiever of exclusiever maken? Diverse Modellen en uitrustingen, alsook BMW Individual, bieden indrukwekkende mogelijkheden om uw BMW te personaliseren. Precies volgens uw smaak.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Coupé combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke rijervaring.
Lees meer

AFGESTEMD OP DE BESTUURDER.

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentenpaneel geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het nieuwe BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Coupé.
Lees meer

PERFECT AFGEWERKT.

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Coupé overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met hoogwaardige sportstoelen in fijn leder. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.
Lees meer

RIJDYNAMIEK.

LICHTDESIGN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

Ontdek de pure sportiviteit, het progressieve design en het exclusieve comfort van de complete BMW 4 Serie. Ervaar nog meer dynamiek bij de BMW M4 en M3 met hun fascinerende autosportgenen.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 4,6 en 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 121 en 174 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.