BMW 4 Serie Gran Coupé

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

ELEGANTIE+

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ. FOUR MEANS MORE.

ELEGANTIE+

BMW 4 Serie Gran Coupé. Four means more.ELEGANTIE+

Leverbaar vanaf

€ 42.944,00

Netto bijtelling vanaf

€ 313,00

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 4 SERIE.

De BMW 4 Serie Gran Coupé

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 4 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 4 Serie.

FASCINERENDE PERFORMANCE.

De BMW 4 Serie Gran Coupé betekent een nieuwe definitie van rijplezier. Zijn fascinerende performance wordt gekenmerkt door opwindende acceleratie, ultraprecieze handling en perfecte wegligging – ook in bochten en veeleisende rijsituaties. De intelligente lichtgewicht constructie tilt efficiency naar een nieuw niveau, bij fascinerende topprestaties van de krachtige motoren.

"Het is bijzonder fascinerend om een auto op de weg te zien die je kent vanaf de allereerste schets."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

FASCINEREND DESIGN.

PURE ESTHETIEK.

De aantrekkingskracht van de BMW 4 Serie Coupé openbaart zich al op het eerste gezicht. Door de atletische uitstraling realiseert zijn design de perfecte synthese van elegantie, esthetiek en sportiviteit.

SPORTIEVE VOORZIJDE.

De voorzijde van de BMW 4 Serie Gran Coupé geeft uitdrukking aan dynamische elegantie. De markante nierengrille wordt geflankeerd door fraai gemodelleerde LED-koplampen en duidt op krachtige sportiviteit. De kenmerkende LED-mistlampen maken op markante wijze de charismatische uitstraling compleet.

ATLETISCH COUPÉ-SILHOUET.

De BMW 4 Serie Gran Coupé oogt elegant en atletisch door zijn gestrekte belijning met licht dalende daklijn en gecontoureerde flanken. De vier sponningloze portierruiten benadrukken met hun luchtigheid het subtiel gebogen silhouet en het dynamische design.

EXPRESSIEVE ACHTERZIJDE.

De achterzijde van de BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt met een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten dragen bij aan de aantrekkelijke, sportieve breedtewerking en onderstrepen de dynamische vormtaal.

UITRUSTINGEN EN MODELLEN VOOR DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

U wilt de uitstraling van uw BMW 4 Serie Gran Coupé nog sportiever of exclusiever maken? Diverse Modellen en uitrustingen, alsook BMW Individual, bieden indrukwekkende mogelijkheden om uw BMW te personaliseren. Precies volgens uw smaak.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Gran Coupé combineert elegantie en sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.

STELT DE BESTUURDER CENTRAAL.

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentenpaneel zijn optioneel verkrijgbaar en geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het nieuwe BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Gran Coupé.

PERFECT AFGEWERKT.

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met hoogwaardige sportstoelen in fijn leder. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.

RIJDYNAMIEK.

LICHTDESIGN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 440i Gran Coupé
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,8-6,6
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-154 

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.