SHOP THE LOOK

THE NEW

5

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

BMW 530e Touring [1][2][3]: brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km 0,9–0,7: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km:  20–16; Elektrisch verbruik, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 21,6–19,5; E-actieradius, WLTP in km: 84–96

 

[1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

 

[2] Bij Plug-in Hybride modellen: gemiddeld, gewogen (EC AC Charge Weighted)

 

[3] Op basis van voorlopige technische waarden.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. TALLOZE MOGELIJKHEDEN.

 De nieuwe BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride is de perfecte metgezel voor elke dag. Sportief en zuinig dankzij de combinatie van verbrandingsmotor en elektromotor met een puur elektrische actieradius tot 96 km[1][3]. Ruim, zodat passagiers comfortabel kunnen reizen en zelfs omvangrijke bagage gemakkelijk kan worden meegenomen. Highlights zijn het BMW Curved Display en de krachtig 220 kW (299 PK)[1][3][4]. Ontdek alle uitvoeringen van de BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride, de verschillende opties, technische gegevens en de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 530e Touring
   BMW 530e Touring

   Vermogen[3][4][5]

   220 kW (299 pk)

   0-100 km/h[3][4][5]

   6,4 s

   Maximumsnelheid[3][5][6]

   220 km/h

   Elektr. actieradius (tot) [1][3]

   96 km

   BMW 530e Touring [1][2][3]: brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km 0,9–0,7;  CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 20–16; Elektrisch verbruik, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 21,6–19,5; E-actieradius, WLTP in km: 84–96

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

   [2] Bij Plug-in Hybride modellen: gemiddeld, gewogen (EC AC Charge Weighted)

   [3] Op basis van voorlopige technische waarden.

   [4] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor (vermelde waarde) en elektromotor (tot de vermelde waarde). Elektrische aandrijving afhankelijk van de laadstatus van de accu.

   [5] Bij Plug-in-Hybride modellen: vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

   [6] Bij Plug-in Hybride modellen: puur elektrisch rijden kan bij temperaturen onder het vriespunt pas na enkele kilometers rijden, als de accu de bedrijfstemperatuur heeft bereikt.

   SAMENSTELLEN

   UW NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    InfoI content placeholder

    INTERIEURDESIGN

    RUIM IN ELK OPZICHT.

    Veel ruimte voor uw plannen. U kunt golftassen, koffers of zelfs fietsen meenemen in de ruime bagageruimte. Praktische vakken, oogjes en haken vereenvoudigen het inladen.

    COMFORT EN ENTERTAINMENT OP EEN HOGER NIVEAU.

    EXTERIEURDESIGN

    DESIGN, GEPRESENTEERD IN HET BESTE LICHT.

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    LAADMOGELIJKHEDEN.

    Duurzaamheid BMW 530e Touring

    DUURZAAMHEID.

    Als wereldwijd opererend bedrijf ziet de BMW Group zichzelf als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Lees meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen om CO2 te verminderen en hulpbronnen te sparen.

    TECHNOLOGIEËN

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Uw BMW parkeert voor u in.

    Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

    Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

    Moeiteloos naar uw bestemming. Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan uw voorkeuren aan.

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW 530e Touring [1][2][3]: brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km  1,1–0,8: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 23–18; Elektrisch verbruik, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 22,4–20,3; E-actieradius, WLTP in km: 79–89

    [1]
    De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

    [2]
    Bij Plug-in Hybride modellen: gemiddeld, gewogen (EC AC Charge Weighted

    [3]
     Op basis van voorlopige technische waarden.

    [4]
    Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor (vermelde waarde) en elektromotor (tot de vermelde waarde). Elektrische aandrijving afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [5]
    Bij Plug-in-Hybride modellen: vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [6]
    Bij Plug-in Hybride modellen: puur elektrisch rijden kan bij temperaturen onder het vriespunt pas na enkele kilometers rijden, als de accu de bedrijfstemperatuur heeft bereikt.

    [7]
    De getoonde diensten en functies zijn mogelijk niet in alle markten en talen beschikbaar en vereisen mogelijk aparte abonnementen.

    - Het gebruik van een brandstofkwaliteit van minimaal RON 95 wordt aangeraden. Voor high-performance-modellen beveelt BMW het gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98 aan. 

    Kijk voor het gemiddelde brandstofverbruik, het gemiddelde stroomverbruik en de gemiddelde CO₂ emissie op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst. - - -