BMW 520d Touring

SHOP THE LOOK

BMW 520d Touring

BMW 520d Touring

THE NEW

5

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BMW 520d Touring: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 5,8 - 5,3; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 153 - 140

COMFORTABEL RIJPLEZIER. ELKE DAG.

De nieuwe BMW 5 Serie Touring heeft alles wat u nodig heeft om het dagelijkse leven nog aangenamer te maken. Bijvoorbeeld 570 - 1700 l inhoud bagageruimte, die plaats biedt aan alles van fietsen tot kinderwagens. Een ruim interieur waarin u zelfs op lange reizen comfortabel kunt reizen. Digitale hoogtepunten zijn onder andere het BMW Curved Display. Ontdek alle modelvarianten van de BMW 5 Serie Touring, het optieaanbod, technische gegevens en de verschillende lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 520d Touring
   BMW 520d Touring

   Max. vermogen

   145 kW (197 pk)

   Max. koppel

   400 Nm

   0–100 km/h

   7,5 s

   Topsnelheid

   220 km/h

   BMW 520d Touring: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 5,8 - 5,3; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 153 - 140

   SAMENSTELLEN

   UW NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

    InfoI content placeholder

    INTERIEURDESIGN

    VEEL RUIMTE VOOR ELEGANTIE.

    Veel ruimte voor uw plannen. U kunt golftassen, koffers of zelfs fietsen meenemen in de ruime bagageruimte. Praktische vakken, oogjes en haken vereenvoudigen het inladen.

    PREMIUM OP ALLE PLAATSEN.

    EXTERIEURDESIGN

    EEN HIGHLIGHT VANUIT ELK PERSPECTIEF.

    BMW 520d Touring interieur highlight

    DUURZAAMHEID.

    Als wereldwijd opererend bedrijf ziet de BMW Group zichzelf als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Lees meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen om CO2 te verminderen en hulpbronnen te sparen.

    RIJDYNAMIEK

    RIJPLEZIER IN NIEUWE DIMENSIES.

    Comfortabel, sportief en ruim: de nieuwe BMW 5 Serie Touring is ook voor lange reizen ideaal. Waarden in de video zijn voorlopig.

    TECHNOLOGIEËN

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Hulp om in the juiste lijn te blijven en afstand the houden.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Uw BMW parkeert voor u in.

    Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

    Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

    Moeiteloos naar uw bestemming. Het display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan uw voorkeuren aan.

    BMW 5 Serie Touring financiering en lease

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW 520d Touring: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 5,8 - 5,3;  CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 153 - 140