De BMW 5 Serie Touring

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.

Leverbaar vanaf

€ 59.606,00

Netto bijtelling vanaf

€ 437,00

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Hij is uitgerust met de modernste techniek en biedt de hoogste functionaliteit in combinatie met bijzonder veel sportiviteit. Een veelzijdige allrounder die veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

 

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

BMW 5 Serie Touring met Steptronic automaat

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

Tijdelijk nog meer voordeel op de Corporate Lease Editions.

Uw BMW 5 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

Met de BMW Corporate Lease Edition profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel op geselecteerde modellen.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

Krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, intelligente lichtgewicht constructie, de Integral Active Steering voor eersteklas handling en uitmuntende wendbaarheid, alsmede de Adaptive Modus: de BMW 5 Serie Touring is volledig afgestemd op de ultieme sportieve rijbeleving – om de concurrentie altijd een doorslaggevende stap voor te zijn.

"De nieuwe BMW 5 Serie Touring is een evenwichtige, stijlvolle en sportieve verschijning bij elke gelegenheid. Het uitgekiende en exacte design biedt uitstraling, esthetiek en functionaliteit in gelijke mate."
KARIM HABIB, HOOFD DESIGN BMW AUTOMOBIELEN
"Sportieve rijeigenschappen, buitengewoon comfort en het concept van hoogst mogelijke functionaliteit en assistentiesystemen maken de BMW 5 Serie Touring tot een eersteklas allrounder voor business en vrije tijd."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Met de uitrusting BMW Personal Copilot heeft u uw ideale medewerker gevonden. U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen. De extra-uitrusting Driving Assistant Plus maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 530d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,7–5,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 149–139

  Getoond model: BMW M550d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,2*
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 163*

  * De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd.

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.