DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET
SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET
SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.BUSINESS-ALLROUNDER MET <br>SPORTIEVE AMBITIES.
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 60.824,00

Netto bijtelling vanaf

€ 416,00

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Hij is uitgerust met de modernste techniek en biedt de hoogste functionaliteit in combinatie met bijzonder veel sportiviteit. Een veelzijdige allrounder die veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW 5 Serie Touring

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 5 Serie.

  • BMW Executive Edition
  • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
  • BMW 5 Serie Manufaktur Edition

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

zakenauto van het jaar 2019 logo

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

Krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, intelligente lichtgewicht constructie, de Integral Active Steering voor eersteklas handling en uitmuntende wendbaarheid, alsmede de Adaptive Modus: de BMW 5 Serie Touring is volledig afgestemd op de ultieme sportieve rijbeleving – om de concurrentie altijd een doorslaggevende stap voor te zijn.

Lees meer
"De nieuwe BMW 5 Serie Touring is een evenwichtige, stijlvolle en sportieve verschijning bij elke gelegenheid. Het uitgekiende en exacte design biedt uitstraling, esthetiek en functionaliteit in gelijke mate."
KARIM HABIB, HOOFD DESIGN BMW AUTOMOBIELEN
"Sportieve rijeigenschappen, buitengewoon comfort en het concept van hoogst mogelijke functionaliteit en assistentiesystemen maken de BMW 5 Serie Touring tot een eersteklas allrounder voor business en vrije tijd."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Met de uitrusting BMW Personal Copilot heeft u uw ideale medewerker gevonden. U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen. De extra-uitrusting Driving Assistant Plus maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 120 en 172g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.