De BMW 5 Serie Touring

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.

BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE TOURING.BUSINESS-ALLROUNDER MET SPORTIEVE AMBITIES.
Vanafprijs
€ 48.405

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Hij is uitgerust met de modernste techniek en biedt de hoogste functionaliteit in combinatie met bijzonder veel sportiviteit. Een veelzijdige allrounder die veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

Het brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,5 l/100 km en de CO2 emissie varieert tussen de 121 en 178 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW 5 Serie Touring

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 5 Serie.
 

  • Nu standaard een Steptronic automaat
  • Corporate Lease Edition; zakelijk extra aantrekkelijk
  • Saphir Editions met een lage CO2-uitstoot

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

zakenauto van het jaar 2019 logo

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5 Serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

Krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, intelligente lichtgewicht constructie, de Integral Active Steering voor eersteklas handling en uitmuntende wendbaarheid, alsmede de Adaptive Modus: de BMW 5 Serie Touring is volledig afgestemd op de ultieme sportieve rijbeleving – om de concurrentie altijd een doorslaggevende stap voor te zijn.

Lees meer
"De nieuwe BMW 5 Serie Touring is een evenwichtige, stijlvolle en sportieve verschijning bij elke gelegenheid. Het uitgekiende en exacte design biedt uitstraling, esthetiek en functionaliteit in gelijke mate."
KARIM HABIB, HOOFD DESIGN BMW AUTOMOBIELEN
"Sportieve rijeigenschappen, buitengewoon comfort en het concept van hoogst mogelijke functionaliteit en assistentiesystemen maken de BMW 5 Serie Touring tot een eersteklas allrounder voor business en vrije tijd."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Met de uitrusting BMW Personal Copilot heeft u uw ideale medewerker gevonden. U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen. De extra-uitrusting Driving Assistant Plus maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 5 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,7 en 7,9 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 123 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.