De BMW 6 Serie Cabrio biedt zowel open als met de kap dicht een fascinerend niveau van comfort, dynamiek en efficiency. Daarvoor zorgen onder meer de BMW TwinPower Turbo motoren uit de BMW EfficientDynamics familie. De designvarianten Design Pure Experience en Design Pure Excellence en het M Sportpakket benadrukken naar wens de verschillende facetten van de BMW 6 Serie Cabrio. Onderweg wordt u begeleid door BMW ConnectedDrive innovaties zoals het BMW Head-Up Display, de Personal Assistant Service of Driving Assistant Plus. Met de vele beschikbare wielen, bijvoorbeeld de 20-inch lichtmetalen wielen in multispaak styling 616, verleent u uw BMW 6 Serie Cabrio naar keuze een sportief, elegant of juist extravagant accent.

 

Een lange motorkap, korte overhangen en een vloeiend in de achterzijde overgaande daklijn – de BMW 6 Serie Coupé is een sportieve tweedeurs coupé met elegante uitstraling. Ook in het interieur vindt u deze karaktereigenschappen terug. Tweekleurig Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang, interieurlijsten in hoogwaardige edelhoutuitvoeringen en fijn contraststiksel zorgen voor een exclusieve ambiance. Met de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor hebt u keuze uit drie krachtige en zeer soepele aandrijvingen uit de BMW EfficientDynamics familie. Innovaties van BMW ConnectedDrive, zoals het BMW Head-Up Display en Driving Assistant Plus vestigen ook in deze bijzonder exclusieve autoklasse opnieuw maatstaven.

 

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

 

Voor de indrukwekkende dynamiek van de BMW 6 Serie zorgen de krachtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW 650i en de 6-cilinder benzinemotor in de BMW 640i, net als de 6-cilinder dieselmotor in de BMW 640d, terwijl de innovaties van BMW EfficientDynamics samen met directe benzine-inspuiting, schakelindicator en Brake Energy Regeneration garant staan voor een laag verbruik.

 

Of u nu een nieuwe BMW 6 Serie of een gebruikte BMW 6 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW 6 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor een proefrit.

Lees meer