BMW i4 2021 G26 100% elektrische Gran Coupé elektrische auto beeld 1

THE i4

BMW i

BMW i4: DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ.

De eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé garandeert met een actieradius tot aan 590 kilometer* ongekend veel rijplezier – volledig emissievrij. De vierdeurs BMW i4 belooft met een maximum vermogen van maar liefst 390 kW (530 pk) indrukwekkende prestaties, terwijl zijn grote actieradius hem ook voor de lange afstand een ideale reisauto maakt. 

Lees meer
THE i4BMW i4: DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ.

KRACHTIGE ACCELERATIE IN DE BMW i4.

BMW i4 2021 G26 100% elektrische Gran Coupé elektrische auto beeld 2

Met een maximum vermogen van 390 kW (530 pk) belooft de BMW i4 fascinerende dynamiek. De Gran Coupé accelereert in slechts vier seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en biedt daarnaast een soevereine wegligging. De modelspecifieke dempertechnologie zorgt dat de ronduit fenomenale acceleratie niet alleen een opwindende belevenis is, maar dat de bestuurder de auto ook volledig onder controle houdt, zonder doorslippende wielen of stuurcorrecties.

DE BMW i4: GROTE ACTIERADIUS EN COMFORT VOOR DE LANGE AFSTAND.

BMW i4 2021 G26 100% elektrische Gran Coupé elektrische auto beeld 3

Op korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen – de volledig elektrisch aangedreven BMW i4 biedt met een actieradius tot aan 590 kilometer* veel flexibiliteit en ongekend grote alledaagse inzetbaarheid. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

OPTIMALE PRECISIE EN DYNAMIEK.

BMW i4 2021 G26 100% elektrische Gran Coupé elektrische auto beeld 4

Dit nieuwe autoconcept biedt met zijn optimale aerodynamica en ideale gewichtsverdeling maximale rijdynamiek en stuurprecisie – die nog eens worden versterkt door de verfijnde afstelling van de aandrijvings- en onderstelcomponenten. De veer- en dempingssystemen garanderen optimaal contact met de weg en maximale stabiliteit in bochten.

PROGRESSIEF DESIGN EN MAXIMAAL COMFORT.

BMW i4 2021 G26 100% elektrische Gran Coupé elektrische auto beeld 5

Als volwaardige vijfpersoonsauto biedt de BMW i4 met royale hoofd- en beenruimte ook achterin optimaal zitcomfort. De lange wielbasis met korte overhangen voor en achter, en de vloeiende daklijn accentueren de sportief-elegante uitstraling van deze BMW Gran Coupé. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW I4.

  • Wanneer komt de nieuwe BMW i4?

    De BMW i4 wordt eind dit jaar in de showroom verwacht. Klantorders worden vanaf februari 2022 uitgeleverd.

  • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW i4?
  • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW i4 beschikbaar?
  • Wanneer is de nieuwe BMW i4 te configureren?
  • Wanneer is de nieuwe BMW i4 te bestellen?
  • De BMW Concept i4 feiten op een rij
BMW Duurzaamheid -  BMW i4 - THE i4 - G26 Gran Coupé.

BMW EN DUURZAAMHEID.

Duurzaamheid is voor ons een kernthema, waarop we niet bezuinigen. In tegendeel: we gaan de toekomst in met een volledig nieuwe en consequente strategie, die niet alleen verder gaat dan onze directe invloed, maar ook het thema duurzaamheid naar een volledig nieuw niveau tilt. Ontdek nu meer over BMW en duurzaamheid.

* Voorlopig vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

Lees meer