BMW M135 xDrive

SHOP THE LOOK

BMW M135 xDrive

BMW M135 xDrive

THE NEW

1

BMW M

DE BMW M135 xDRIVE.

RIJPLEZIER.

Een sportieve rijbeleving gecombineerd met een dynamisch design en innovatieve features in het interieur. Ontdek de BMW M135 xDrive, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease-en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW M135 xDrive
   BMW M135 xDrive

   Max. vermogen

   221 kW (300 pk)

   Koppel

   400 Nm

   0–100 km/u

   4,9 s

   Topsnelheid

   250 km/h

   BMW M135 xDrive: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 7,8 - 7,6: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 177 - 173

    

   Design en vermogenswaarden BMW M135

   COMPACT. COMPROMISLOOS. CONSEQUENT M.

   Het design van de nieuwe BMW M135 xDrive verraadt al hoeveel vermogen in hem schuilt. Vier uitlaateindpijpen, M nierengrille, M spiegels en M achterspoiler. Dit onmiskenbare design benadrukt op een imposante manier de krachtige motor van 221 kw (300 pk). Met de M sportremmen en het adaptieve M onderstel brengt de nieuwe M135 xDrive prestaties en rijdynamiek naar een nieuw niveau.

   UW NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PRESTATIES

    RIJDT ALS EEN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Indrukwekkend vermogen en dynamisch rijplezier. Ervaar de krachtige motor en sportieve rijdynamiek van de nieuwe BMW M135 xDrive.

    KARAKTEREIGENSCHAP: KRACHTIG.

    U ziet het al van ver. Het M Sportremsysteem met remklauwen in hoogglans rood met M logo. Grotere, inwendig geventileerde schijven zorgen voor een krachtige stop.

    DESIGN

    ZIET ERUIT ALS EEN M.

    PRESTATIES DIE U KUNT ZIEN EN HOREN.

    Het M uitlaatsysteem biedt een rijk motorgeluid. De vier uitlaateindpijpen met dubbele pijp bevinden zich aan elke zijde achteraan en maken een duidelijk statement over de dynamiek van de nieuwe BMW M135 xDrive.

    VOELT ALS EEN M.

    OPTIMALE GRIP IN ELKE BOCHT.

    De M sportstoelen bieden een ideale zitpositie. Voorzien van hoofdsteunen met verlicht M logo.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT EN INNOVATIEF.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/u actief binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

    Uw BMW parkeert voor u in en uit in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    Met de Parking Assistant Professional vindt uw BMW automatisch een parkeerplaats. U toont de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer zelf voor. Dan kan uw BMW op verzoek zelf in- en uitparkeren, terwijl u alles via uw smartphone van dichtbij in de gaten houdt.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Uw BMW herkent u aan uw sleutel. Met Comfort Access ontgrendelt uw voertuig automatisch de portieren. Hiervoor hoeft u uw autosleutel niet te pakken. In plaats van een traditionele sleutel kunt u ook een compatibele smartphone gebruiken als BMW Digital Key Plus.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    test

    DE DIGITALE PREMIUM-ERVARING VOOR ONDERWEG.

    Eén pakket, vele functies. Verbeterde navigatie en parkeerdiensten met realtime verkeersinformatie maken ritten eenvoudiger. Met het exclusieve entertainment vliegt de tijd bij het wachten voorbij. Het datavolume voor alle toepassingen is natuurlijk al inbegrepen. Veelzijdige personalisatiemogelijkheden maken uw BMW individueler dan ooit.

    BMW Financial Services BMW M135

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    EXPERTS IN GEWELDIG

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW M135 xDRIVE.

    MEER UITVOERINGSOPTIES

    DIT KAN OOK INTERESSANT VOOR U ZIJN.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW M135 xDrive: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 7,8 - 7,6: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 177 - 173

    [1] Logo's, afbeeldingen en handelsmerken van "Who Wants to Be a Millionaire?” worden gebruikt onder licentie van Sony Pictures Television.

    [2] De nieuwe BMW M135 xDrive zal naar verwachting vanaf november 2024 verkrijgbaar zijn in de BMW Individual Visualiser.