BMW 120

SHOP THE LOOK

BMW 120

BMW 120

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW 1 Serie bundelt opwindende rijdynamiek in een atletisch design met innovatieve technologie. Het interieur heeft een sportief en modern design. Kenmerkende designdetails en digitale functies zorgen voor visuele en functionele highlights. De sportieve nierengrille en de vernieuwde achterkant geven het exterieur een onmiskenbare uitstraling. Ontdek de BMW 1 Serie, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease-en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

 • Modellen
  • Benzine • Diesel
 • M modellenBMW M
   BMW 120
   BMW 120

   Max. vermogen

   125 kW (170 pk)

   Koppel

   280 Nm

   0–100 km/u

   7,8 s

   Topsnelheid

   226 km/h

   BMW 120[1]: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 5,5 - 5,3: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 124 - 121


   [1] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

   Moderne technologieën BMW 1 Serie

   GEMAAKT OM IN DE VOORHOEDE TE RIJDEN.

   De nieuwe BMW 1 Serie is innovatief, individueel en intelligent. Moderne technologieën in het interieur zorgen voor nog meer meeslepende ritten. Zoals de combinatie van het grote BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display. In combinatie met het nieuwste besturingssysteem BMW Operating System 9 kunt u muziek en navigatie nog comfortabeler bedienen. Ook het exterieur valt op met zijn geherinterpreteerde nieuw ontwerpen BMW nierengrille en opvallende achterkant die de nieuwe BMW 1 Serie een opwindende, onmiskenbare stijl geven. Intelligente rijhulpsystemen verhogen het comfort, terwijl de krachtige motor met 125 kW (170 pk) een sportieve rijdynamiek op de weg garanderen.[1]

   UW NIEUWE BMW 1 SERIE.

    InfoI content placeholder

    M SPORT DESIGN

    DE NIEUWE BMW 1 SERIE

    M SPORT DESIGN

    Ervaar indrukwekkend design! Van het opvallende M Sport exterieur met bumpers in M Sport uitvoering tot de sportieve 18 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak (styling 975 M) in Bicolor Midnight Grey - de nieuwe BMW 1 Serie ligt zelfverzekerd op de weg. Rij de vrijheid tegemoet: de nieuwe BMW 1 Serie M Sport Design is beschikbaar vanaf € 42.777,-*.

    *De nieuwe BMW 120 met M Sport-design is vanaf oktober 2024 verkrijgbaar vanaf € 42.777,-.

    EXTERIEURDESIGN

    STERKE UITSTRALING DIE EEN INDRUK ACHTERLAAT.

    De accenten aan de zijkant en de moderne achterlichten geven de achterkant een bijzonder dynamische afwerking en benadrukken de brede schouders en dynamische karakter van de nieuwe BMW 1 Serie.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ÉÉN DAK. TALLOZE KLEURENCOMBINATIES.

    Voor een meer individuele en nog sportievere uitstraling. Als duidelijk contrast of subtiel detail. Het zwarte dak heeft een ander effect afhankelijk van de lakkleur van uw BMW.

    INTERIEURDESIGN

    RUIMTE VOOR INNOVATIE.

    Het interieur is minimalistisch en clean. Zoals een echte BMW is de cockpit gericht op de bestuurder. Hierin vindt u de nieuwste technologie en heeft u altijd overzicht. Dankzij het BMW Curved Display gecombineerd met het BMW Head-Up Display verrijken innovatieve digitale diensten de rijbeleving.

    INFORMEERT TIJDENS DE RIT. ENTERTAINT TIJDENS TUSSENSTOPS.

    BMW Digital Premium BMW 1 Serie

    DE DIGITALE PREMIUM-ERVARING VOOR ONDERWEG.

    Eén pakket, vele functies. Verbeterde navigatie en parkeerdiensten met realtime verkeersinformatie maken ritten eenvoudiger. Met het exclusieve entertainment vliegt de tijd bij het wachten voorbij. Het datavolume voor alle toepassingen is natuurlijk al inbegrepen. Veelzijdige personalisatiemogelijkheden maken uw BMW individueler dan ooit.

    TECHNOLOGIEËN

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/u actief binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

    Uw BMW parkeert voor u in en uit in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    Met de Parking Assistant Professional vindt uw BMW automatisch een parkeerplaats. U toont de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer zelf voor. Dan kan uw BMW op verzoek zelf in- en uitparkeren, terwijl u alles via uw smartphone van dichtbij in de gaten houdt.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. U hoeft het grootlicht niet handmatig in en uit te schakelen. En u rijdt steeds op de best verlichte wegen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, worden de portieren automatisch ontgrendeld samen met verlichtingseffecten.

    Financierings- en lease-aanbiedingen BMW 1 Serie

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 1 SERIE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    EXPERTS IN GEWELDIG

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 1 SERIE.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 1 SERIE.

    MEER UITVOERINGSOPTIES

    DIT KAN OOK INTERESSANT VOOR U ZIJN.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW 120[1]: gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) in l/100 km: 5,5 - 5,3: CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 124 - 121    [1] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

    [2] Logo's, afbeeldingen en handelsmerken van "Who Wants to Be a Millionaire?” worden gebruikt onder licentie van Sony Pictures Television.