AandrijflijnBenzine

SENSATIE ALS BIJWERKING

BMW M

DE BMW M240i CABRIO

AandrijflijnBenzine
SENSATIE ALS BIJWERKINGDE BMW M240i CABRIO

Geïnspireerd door BMW M, geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. De BMW M240i Cabrio overschrijdt de gebruikelijke limieten van acceleratie: de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor catapulteert de auto van 0 naar 100 km/u in 4,7 seconden, terwijl het M sportonderstel de buitengewone prestaties vertaalt in een sensationele rijervaring. Wendbaar, adembenemend en opwindend om te zien. Exclusieve M Performance designkenmerken maken het systematisch verfijnde uiterlijk van deze topatleet helemaal af.

Lees meer

Leverbaar vanaf

€ 79,160,00

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 2 Serie Cabrio.

STANDAARD RACEHARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Welkom in de hemel van het rijplezier: met de 3,0-liter M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is de BMW M240i een topatleet in het cabriosegment. Zoals bijna geen ander verbindt hij indrukwekkende acceleratie met pure wendbaarheid en groot dagelijks gebruiksgemak. Indrukwekkende demonstraties van zijn buitengewone prestatievermogen zijn de extreme, spontane respons, zijn ook bij lage toerentallen grote trekkracht en het grote bruikbare toerenbereik.

Lees meer

STANDAARD RACEHARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

EEN UITERLIJK DAT DE HARTSLAG OP HOL JAAGT.

Behalve met het M Sportpakket overtuigt het uiterlijk van de BMW M240i Cabrio met nog meer specifieke M Performance kenmerken. Zijn sportieve front – met full-LED-koplampen en vergrote luchtinlaten – drukt pure dynamiek uit. De expressieve 18-inch M wielen 436 M in dubbelspaakontwerp in Ferric Grey, gecombineerd met M Sportremmen met blauwe remklauwen, accentueren de dynamiek. De uitlaatpijpomlijsting in Chroom zwart aan beide kanten en de modelaanduiding in Chroom donker vormen de atletische achterzijde van de BMW M240i Cabrio. Aerodynamisch geoptimaliseerde spiegelkappen in Ferric Grey zijn een aantrekkelijk detail in het zijaanzicht.

DE SENSATIE VAN AUTOSPORT IN DE OPEN LUCHT.

In het op de bestuurder georiënteerde interieur van de BMW M240i Cabrio zorgen hoogwaardige details voor sportieve accenten. Voorbeelden zijn de digitale modelaanduiding en de fijne chrono-scaling in het instrumentencluster. Specifieke M Performance elementen, zoals het met leder beklede M stuurwiel, de ergonomische M sportstoelen en de bekleedde kniesteunen bieden perfect stuur- en rijcomfort. Exclusieve details als instapllijsten met modelaanduiding vervolmaken de sportieve en elegante atmosfeer.

SENSATIONELE PRESTATIES. MAXIMALE PRECISIE.

Het op rijdynamiek gerichte concept van de BMW M240i Cabrio biedt nog intenser rijplezier in combinatie met onbeperkt dagelijks gebruiksgemak. De uitgebalanceerde afstelling van alle componenten verzekert hoogstaande wendbaarheid en precisie in handling. De op pure prestaties gerichte karakteristieken van onderstel en besturing zijn tot in detail geoptimaliseerd. Het uiteindelijke effect is een nog sportievere ervaring achter het stuur – op ieder moment.

  • Variabele sportbesturing
  • M Sportonderstel
  • xDrive
  • 8-traps Steptronic Sport transmissie
BMW M240i Cabrio, technische gegevens F23

BMW M240i CABRIO TECHNISCHE GEGEVENS.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

BMW MPerformance

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van stijl – met hun progressieve design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Lees meer

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M240i (xDrive) Cabrio varieert tussen de 9 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 204 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.