€ 78.252

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

SENSATIE ALS BIJWERKING

BMW M

DE BMW M240i CABRIO

€ 78.252

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

SENSATIE ALS BIJWERKINGDE BMW M240i CABRIO

Leverbaar vanaf

€ 78.252,00

Geïnspireerd door BMW M, geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. De BMW M240i Cabrio overschrijdt de gebruikelijke limieten van acceleratie: de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor catapulteert de auto van 0 naar 100 km/u in 4,7 seconden, terwijl het M sportonderstel de buitengewone prestaties vertaalt in een sensationele rijervaring. Wendbaar, adembenemend en opwindend om te zien. Exclusieve M Performance designkenmerken maken het systematisch verfijnde uiterlijk van deze topatleet helemaal af.

STANDAARD RACEHARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Welkom in de hemel van het rijplezier: met de 3,0-liter M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is de BMW M240i een topatleet in het cabriosegment. Zoals bijna geen ander verbindt hij indrukwekkende acceleratie met pure wendbaarheid en groot dagelijks gebruiksgemak. Indrukwekkende demonstraties van zijn buitengewone prestatievermogen zijn de extreme, spontane respons, zijn ook bij lage toerentallen grote trekkracht en het grote bruikbare toerenbereik.

Lees meer

STANDAARD RACEHARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

EEN UITERLIJK DAT DE HARTSLAG OP HOL JAAGT.

Behalve met het M Sportpakket overtuigt het uiterlijk van de BMW M240i Cabrio met nog meer specifieke M Performance kenmerken. Zijn sportieve front – met full-LED-koplampen en vergrote luchtinlaten – drukt pure dynamiek uit. De expressieve 18-inch M wielen 436 M in dubbelspaakontwerp in Ferric Grey, gecombineerd met M Sportremmen met blauwe remklauwen, accentueren de dynamiek. De uitlaatpijpomlijsting in Chroom zwart aan beide kanten en de modelaanduiding in Chroom donker vormen de atletische achterzijde van de BMW M240i Cabrio. Aerodynamisch geoptimaliseerde spiegelkappen in Ferric Grey zijn een aantrekkelijk detail in het zijaanzicht.

DE SENSATIE VAN AUTOSPORT IN DE OPEN LUCHT.

In het op de bestuurder georiënteerde interieur van de BMW M240i Cabrio zorgen hoogwaardige details voor sportieve accenten. Voorbeelden zijn de digitale modelaanduiding en de fijne chrono-scaling in het instrumentencluster. Specifieke M Performance elementen, zoals het met leder beklede M stuurwiel, de ergonomische M sportstoelen en de bekleedde kniesteunen bieden perfect stuur- en rijcomfort. Exclusieve details als instapllijsten met modelaanduiding vervolmaken de sportieve en elegante atmosfeer.

SENSATIONELE PRESTATIES. MAXIMALE PRECISIE.

Het op rijdynamiek gerichte concept van de BMW M240i Cabrio biedt nog intenser rijplezier in combinatie met onbeperkt dagelijks gebruiksgemak. De uitgebalanceerde afstelling van alle componenten verzekert hoogstaande wendbaarheid en precisie in handling. De op pure prestaties gerichte karakteristieken van onderstel en besturing zijn tot in detail geoptimaliseerd. Het uiteindelijke effect is een nog sportievere ervaring achter het stuur – op ieder moment.

 • Variabele sportbesturing

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

 • M Sportonderstel

  Het bij BMW's met achterwielaandrijving met circa 10 millimeter verlaagde M sportonderstel heeft een sportieve afstemming. Daarvoor zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

 • xDrive

  Het intelligente vierwielaandrijvingssysteem BWM xDrive verdeelt de aandrijfkrachten optimaal over de vier wielen, afhankelijk van de actuele grip. Het resultaat is aanzienlijk toegenomen dynamiek, tractie en wendbaarheid, zelfs in veeleisende situaties. Het vierwielaandrijvingssysteem legt de nadruk op de achterwielen en is ontworpen om de BMW M240i Cabrio zijn speciale rijdynamiek te geven.

 • 8-traps Steptronic Sport transmissie

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

BMW M240i Cabrio, technische gegevens

BMW M240i CABRIO TECHNISCHE GEGEVENS.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

BMW MPerformance

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van stijl – met hun progressieve design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Lees meer

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M240i (xDrive) Cabrio varieert tussen de 9 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 204 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.