De nieuwe BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart zijaanzicht rijdend F40.
Leverbaar vanaf€ 62.551,00
AandrijvingBenzine

THE 1

BMW M

DE BMW M135i xDRIVE: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf€ 62.551,00
AandrijvingBenzine
THE 1DE BMW M135i xDRIVE: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 62.551,00

Meer performance, meer stijl, meer rijplezier – de nieuwe BMW M135i xDrive kent zijn gelijke niet, die zet zelf nieuwe maatstaven. Dat is duidelijk te zien aan het atletische exterieur met markante details, zoals de nierengrille in mesh-design, dat specifiek is voor de M135i xDrive, de M achterspoiler of de twee uitlaateindpijpen van 100 mm. Maar ook op de weg is de BMW M135i xDrive toonaangevend: door de combinatie van een standaard M sportdifferentieel, BMW xDrive, Steptronic Sport transmissie en M sport steering is hij qua wendbaarheid en bochtengedrag toonaangevend in zijn klasse. Met zijn soepele M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor tilt de zelfverzekerde BMW M135i xDrive prestaties en rijdynamiek naar een nieuw niveau.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 1 Serie.

EEN KLASSE APART.

De sportieve highlights van de BMW M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van de BMW M135i xDrive met 225 kW (306 pk) F40.

KRACHTIGE MOTOR.

Uit slechts 1.998 cm3 cilinderinhoud haalt de BMW M135i xDrive 225 kW (306 pk) vermogen en een koppel van 450 Nm. Verantwoordelijk voor deze imposante prestaties zijn een vergrote turbocompressor, geoptimaliseerde inlaatluchtgeleiding, een high-performance koelingpakket en een M Performance uitlaatsysteem met klepregeling.

BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart zijaanzicht parkerend F40.

RIJDYNAMIEK VAN TOPKLASSE.

De combinatie van een motor met M TwinPower Turbo technologie, snel schakelende 8-traps Steptronic Sport transmissie M sportonderstel met standaard M sportdifferentieel en BMW xDrive zorgt voor dynamische rijprestaties op het hoogste niveau.

BMW M135i xDrive interieur met lederen M stuur en M sportstoelen F40.

SPORTIEF INTERIEUR.

Het interieur van de BMW M135i xDrive biedt passagiers een premium-ambiance met een sportief karakter. De nieuwe M sportstoelen en het lederen M stuur, dat bijzonder goed in de hand ligt, versterken de dynamische rijbeleving, nog eens perfect benadrukt door de subtiel verlichte interieurlijsten. Centraal onderdeel van de op de bestuurder gerichte cockpit is de BMW Live Cockpit Professional met twee 10,25" grote, volledig digitale displays – gegarandeerd optimaal overzicht.

BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht rijdend F40.

PUUR ATLETISCH.

Markant, sportief, superieur – van de brede voorzijde met grote luchtinlaten en de nierengrille in mesh-design, specifiek voor de M135i xDrive, tot aan het dynamisch aflopende daksilhouet met M achterspoiler en de expressieve achterzijde met twee uitlaateindpijpen van 100 mm: het exterieurdesign van de BMW M135i xDrive en de bijzondere uitrustingen van het standaard M aerodynamicapakket stralen een maximaal atletisch karakter en rijplezier uit.

Atletische M sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun in het interieur van de BMW M135i xDrive F40.

ATLETISCHE M SPORTSTOELEN.

De ergonomisch geoptimaliseerde M sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden volop rijplezier. Hiermee is geen bocht meer te krap en geen rit meer te sportief. De geïntegreerde hoofdsteun en het M logo vormen een krachtig accent in het interieur van de BMW M135i xDrive. Bovendien hebben de M sportstoelen veelzijdige stelmogelijkheden om ze optimaal in te stellen op lichaamsbouw en zitpositie.

DESIGN-HIGHLIGHTS BMW M135i xDRIVE.

TOONT ZIJN STERKE KANT.

Blikvanger pur sang: het sportief-progressieve design van de nieuwe BMW M135i xDrive lijkt ervoor gemaakt om iedereen te laten omkijken. De uiterst opvallende voorzijde met grote luchtinlaten, een prominente nierengrille in mesh-design en schuin geplaatste adaptieve LED-koplampen maakt een onvergetelijke eerste indruk. Imposante 19'' lichtmetalen wielen benadrukken in combinatie met de dynamische lijnen de atletische aard van de auto. Aan de achterkant springen de bumperinzet in diffusorlook en de twee 100 mm grote uitlaateindpijpen in Ceriumgrau in het oog. Ook het interieur van de BMW M135i xDrive overtuigt direct: M sportstoelen, verlichte sierlijsten en het grote glazen panoramadak creëren een uiterst dynamische en riante premium-ambiance.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht rijdend F40.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic parkerend, zijaanzicht vanuit vogelperspectief F40.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht parkerend F40.
BMW M135i xDrive premium-interieur met verlichte interieurlijsten F40.
De nieuwe BMW M135i xDrive op video F40.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht rijdend F40.

ATLETISCH SCHOUWSPEL.

Ranke, adaptieve LED koplampen met een sterk contour, de specifieke M nierengrille in mesh-design in opvallend Ceriumgrau en een markante M voorbumper met grote luchtinlaten kenmerken de uiterst sportieve voorzijde van de BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic parkerend, zijaanzicht vanuit vogelperspectief F40.

GESPIERD POSTUUR.

Een verlaagd onderstel, krachtige vormen en strakke, horizontale lijnen bepalen het zijaanzicht van de BMW M135i xDrive. Samen met de vloeiende daklijn en de expressieve 19" lichtmetalen velgen ontstaat een door en door dynamisch totaalplaatje.

BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht parkerend F40.

KRACHTIGE FINISH.

De combinatie van de markant gevormde bumperinzet in diffusorlook en de twee 100 mm grote uitlaateindpijpen in Ceriumgrau, smalle LED-achterlichten en de M achterspoiler zorgt voor een opvallende achterzijde met een indrukwekkend zelfverzekerd karakter.

BMW M135i xDrive premium-interieur met verlichte interieurlijsten F40.

PREMIUM-AMBIANCE.

Het premium-karakter en een volledig op de bestuurder gefocuste indeling typeert het riante interieur van de BMW M135i xDrive. Daarnaast creëren hoogwaardige uitrustingselementen zoals de M sportstoelen, de verlichte interieurlijsten of het grote glazen panoramadak een open, sportieve, exclusieve sfeer. Innovatieve technologieën als de BMW Live Cockpit Professional of de BMW Intelligent Personal Assistant maken het bijzondere interieur af.

De nieuwe BMW M135i xDrive op video F40.
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic driekwart achteraanzicht parkerend F40.

BMW M135i xDRIVE IN DETAIL

BMW 1 Serie in Misano Blau metallic, vooraanzicht rijdend F40.

DE NIEUWE BMW 1 SERIE

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M135i varieert tussen de 6,9 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 176 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.