De nieuwe BMW M2 Competition

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.

M87C

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.
BMW M

Leverbaar vanaf

€ 99.995,00

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

Het brandstofverbruik van de BMW M2 Competition varieert tussen de 9,2 en 10 l/100 km en de CO2 emissie varieert tussen de 209 en 228 g/km. Data op basis van peildatum 16-04-2018.

5 INDRUKWEKKENDE FEITEN.

  • 01 In gewicht geoptimaliseerde bi-turbo voor maximale krachtontplooiing
  • 02 Vermogen 302 kW (410 PK)
  • 03 Maximaal koppel 550 Nm
  • 04 Van 0 tot 100 km/h in 4,2 s met M DCT
  • 05 Maximaal motortoerental 7.600 tpm
Twee BMW’s M2 Competition op het circuit met op de achtergrond een nachtelijke skyline, gezien vanaf de grond.
Witte BMW M2 Competition driftend op het circuit met op de achtergrond een nachtelijke skyline.

TWEE TURBO'S. ÉÉN DOEL.

De BMW M2 Competition heeft geen finishlijn nodig om eerste te zijn. Met zijn enorme prestatiepotentieel en uitmuntende wendbaarheid laat hij de concurrentie ver achter zich. Dankzij twee in gewicht geoptimaliseerde turbocompressoren reageert de krachtige motor bijzonder direct en met een enorme toerengretigheid – perfect voor snelle sprints en sportieve bochten. De sound van het M sportuitlaatsysteem kan met één druk op de knop aan de desbetreffende rijmodus worden aangepast – krachtig en toonaangevend op elk moment. Daarbij zorgt het op het racecircuit geteste koelingsconcept voor de optimale bedrijfstemperatuur en het M specifieke onderstel voor een precieze handling. Een auto voor iedereen die de race van start tot finish wil domineren.

Twee racende BMW’s M2 Competition bij nacht, gezien vanuit de cockpit.
Cockpit en M sportstoelen van de BMW M2 Competition met een nachtelijke skyline op de achtergrond.

POLE POSITION. MAAR DAN NOG VERDER VOORAAN.

Een cockpit die is gebouwd voor het circuit: het M specifieke instrumentenpaneel met rode wijzers, in het midden geplaatste olietemperatuurmeter en opschrift 'M2 Competition' is consequent op de bestuurder gericht. Ook het met leder beklede M stuur is geoptimaliseerd voor topprestaties. Met de M1/M2 toetsen kunnen individuele rijprofielen worden geconfigureerd, terwijl de schakel-paddles er samen met de M transmissie met dubbele koppeling voor zorgen dat er razendsnel kan worden geschakeld. De set-up wordt gecompleteerd door de optionele M sportstoelen: deze zien er in het zwarte leder Dakota met verlicht M2 logo niet alleen mooi uit, maar bieden ook perfecte steun – M design op de ideale lijn, geïnspireerd door de autosport.

ZO KLINKEN WINNAARS.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • * Voorlopige, nog niet officieel bevestigde waarden, wijzigingen voorbehouden.

    Het brandstofverbruik van de BMW M2 Competition varieert tussen de 9,2 en 10 l/100 km en de CO2 emissie varieert tussen de 209 en 228 g/km. Data op basis van peildatum 16-04-2018.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.