Exterieur BMW M2 modellen G87 G42
Leverbaar vanaf€ 121.641,00
VermogenTot 338 kW (460 pk)
AandrijflijnBenzine

THE M2

BMW M

BMW 2 SERIE COUPÉ M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 121.641,00
VermogenTot 338 kW (460 pk)
AandrijflijnBenzine
THE M2BMW 2 SERIE COUPÉ M MODELLEN.

DE BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ EN BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Leverbaar vanaf

€ 121.484,00

De nieuwe BMW M2 biedt het kenmerkende prestatieniveau van M, maar dan in een van zijn puurste vormen. Met zijn 338 kW (460 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, (optionele) handgeschakelde zesversnellingsbak en achterwielaandrijving belooft de tweede generatie van de compacte high-performance sportauto onvervalst rijplezier. 

 

Het modellenaanbod wordt afgerond door de BMW M240i Coupé, de BMW M240i xDrive Coupé. Extreem sportief. Deze modellen leveren met de adembenemende dynamiek en temperamentvolle wendbaarheid een indrukwekkende performance, die in dit segment zijn gelijke niet kent. En bovenal: eenvoudigweg louter plezier biedt.

VERGELIJK DE BMW 2 SERIE COUPÉ M MODELLEN.

De sportieve feiten op een rij.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Dynamiek boordevol adrenaline, met onbeperkt gebruiksgemak
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M Sportonderstel, M Sportdifferentieel en M Sportremsysteem standaard
 • Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,3 s
Configurator BMW M240i xDrive Coupé G42

BMW M2 COUPÉ.

Exclusief autosportgevoel dankzij overtuigende prestaties.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 460 pk
 • Adaptief M Sportonderstel met actief M Sportdifferentieel en achterwielaandrijving
 • Handgeschakelde versnellingsbak of M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 338 kW (460 pk), 550 Nm, 0–100 km/h in 4,1 s (M Steptronic)
Configurator BMW M2 Coupé G87

BMW M240i COUPÉ.

Atletische prestaties en indrukwekkende dynamiek.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M Sportonderstel, M Sportdifferentieel en M Sportremsysteem standaard
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,7 s
Configurator BMW M240i Coupé G42
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M2 Coupé.

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M2 G87

High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Een topatleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door de dynamische krachtontwikkeling en de volle, markante M motorsound. Hoogst efficiënte technologie, zoals dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en een TwinScroll turbocompressor, zorgt voor uitstekende prestaties.

Handgeschakelde versnellingsbak BMW M2 G87

Handgeschakelde versnellingsbak.

De handgeschakelde zesversnellingsbak belooft puur rijgenot. Doordat u zelf de versnellingen selecteert en handmatig schakelt, ervaart u een directe, onvervalste verbinding met de aandrijving van uw BMW – en dus sportief rijden in zijn puurste vorm. Daarbij profiteert u ook van een lichtgewicht constructie van de aandrijflijn.*

Adaptief M Sportonderstel BMW M2 G87

Adaptief M Sportonderstel.

Met het Adaptieve M Sportonderstel met variabele demperafstemming kunt u de karakteristiek van het onderstel aan uw voorkeuren aanpassen – van comfortabel tot extreem sportief met een uitgebalanceerde dynamiek. Met de Driving Experience Control past u het elektronisch geregelde onderstel snel en eenvoudig aan de rijomstandigheden aan.

Design voorzijde BMW M2 G87

Design voorzijde.

Compacte afmetingen en een duidelijk lijnenspel bepalen het karakteristieke design van de BMW M2 Coupé. Als verwijzing naar de BMW 2002 is de BMW voorzien van enkele koplampen.

M Carbon dak BMW M2 G87

M Carbon dak.

Het M Carbon dak draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie aanzienlijk bij aan de reductie van het totaalgewicht. Het dak is gemaakt van met koolstofvezel versterkt kunststof (CFRP) en is ca. 6 kg lichter dan een vergelijkbaar stalen dak. Daardoor ligt het zwaartepunt van de BMW lager en neemt de rijdynamiek toe.*

Design achterzijde BMW M2 G87

Design achterzijde.

De gespierde spatborden en de M typerende wielkuipen accentueren de brede stand op de weg van de BMW M2 Coupé en maken het vermogen en de dynamiek duidelijk zichtbaar. De achterlichten vallen op door een volledig nieuwe interpretatie van de kenmerkende L-vorm die zich pulserend uitstrekt tot aan de flanken.

M Carbon kuipstoel BMW M2 G87

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M2 logo en accenten in de M Kleuren combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De pasvorm biedt optimale zijdelingse steun en maximaal comfort op lange ritten. De stoelen kunnen worden gecombineerd met racegordels en zijn daarmee volledig geschikt voor de autosport.**

M Sportstuurwiel BMW M2 G87

M Sportstuurwiel.

Met het met leder beklede M Sportstuurwiel ervaart u een sportief-direct stuurgevoel en kunt u vooraf ingestelde M Drive configuraties eenvoudig met een druk op de knop selecteren.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Het uit één deel bestaande en volledig digitale BMW Curved Display geeft informatie over de BMW overzichtelijk weer. Het combineert een 12,3 inch instrumentenpaneel (Info Display) en een 14,9 inch Touch Control Display. De bediening is ergonomisch geoptimaliseerd en intuïtief. Het gebogen en vrijwel zwevende design oogt verfijnd en modern.

BMW M240i COUPÉ EN BMW M240i xDRIVE COUPÉ – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M240i Coupé en BMW M240i xDrive Coupé.

Exterieur BMW M240i G42
M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M240i G42

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Een topatleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door de superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en een TwinScroll turbocompressor zorgen voor uitstekende prestaties.

Steptronic Sport transmissie BMW M240i G42

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In het rijprogramma SPORT PLUS en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

BMW M240i G42 Steptronic Sport transmissie

Adaptief M Onderstel en Variable Sport Steering.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of juist bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling. De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.

Design voorzijde BMW M240i G42

Design voorzijde.

Aan de voorzijde benadrukken de powerdome op de motorkap, de expressieve BMW nierengrile en de M specifieke voorbumper met scherp gelijnde en aan de zijkant driehoekige luchtinlaten de dynamiek van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé.

Zijaanzicht BMW M240i G42

Zijaanzicht.

Het dynamische design van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé met langgerekte motorkap, korte overhangen en naar achteren geplaatste inzittendencompartiment heeft een sportief coupé-silhouet.

Design achterzijde BMW M240i G42

Design achterzijde.

Aan de achterzijde van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé zorgen de M specifieke achterbumper en de standaard achterspoiler in carrosseriekleur voor sportieve accenten. Vrij gevormde uitlaateindpijpen in Ceriumgrau maken de atletische uitstraling compleet.

M Sportstoelen BMW M240i G42

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.

Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW M240i G42

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

M accentvlakken, verlicht BMW M240i G42

M accentvlakken, verlicht.

De verlichte M accentvlakken brengen de M kleuren op unieke wijze tot uiting – voor een zeer bijzonder highlight in het interieur. De van binnenuit verlichte oppervlakken in M kleuren in de portierbekleding benadrukken het exclusieve en sportieve karakter van de BMW. Het vervagingseffect benadrukt de dynamiek waar de sterkste letter ter wereld voor staat.

TECHNOLOGISCHE HIGHLIGHTS.

Bedieningsconcept, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé en BMW M240i xDrive Coupé.

Technologie BMW M2 modellen G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW M2 modellen G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional met groot BMW Curved Display breidt de BMW Live Cockpit Plus uit met een full-colour Head-Up Display. Die toont voor het rijden relevante informatie, zoals de snelheid of navigatie-aanwijzingen, direct in het blikveld voor meer overzicht en meer veiligheid.

BMW Operating System 8 BMW M2 modellen G87 G42

M specifiek weergaveconcept door BMW Operating System 8.

Het BMW Operating System 8 maakt de bediening van de auto eenvoudiger, bijvoorbeeld door middel van gesproken commando’s en via het touchscreen. Een hoogtepunt is de M specifieke vormgeving: tweedimensionale content biedt maximale leesbaarheid en herkenbaarheid, het M logo komt terug in de vormgeving van de informatie. De M Modes ROAD en SPORT zorgen beide voor een persoonlijke, indrukwekkende rijbeleving.

Opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid BMW M2 modellen G87 G42

Opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid.

Met het opbergvak met oplaadmogelijkheid (Wireless Charging) laadt u onderweg gemakkelijk en draadloos uw smartphone op. Het grotere opbergvak biedt ook plaats aan grotere apparaten – zo zijn ze binnen handbereik zonder lastige afdekkingen en een warboel van kabels. Het inductielaadsysteem omvat een geïntegreerd koelsysteem dat uw apparaat voor oververhitting behoedt.

BMW Remote Software Upgrade BMW M2 modellen G87 G42

BMW Remote Software Upgrade.

De meest actuele software aan boord: met Remote Software Upgrade ontvangt uw BMW automatisch alle updates, via uw smartphone of de My BMW App. U kunt de upgrades eenvoudig downloaden via de My BMW App of de simkaart die in de auto is geïntegreerd en vervolgens installeren. Zo kunt u ook snel en eenvoudig nieuwe functies in uw BMW M activeren.

Driving Assistant BMW M2 modellen G87 G42

Driving Assistant.

De veiligheidsuitrusting Driving Assistant omvat de Approach Control Warning met remfunctie, Crossing-traffic Warning achter en Speed Limit Assist inclusief anticiperende Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden. De functies Lane Departure Warning en Lane Change Warning met actieve geleiding terug in de rijstrook en Rear Collision Warning maken de uitrusting compleet.

Parking Assistant Plus BMW M2 modellen G87 G42

Parking Assistant Plus.

Meer overzicht tijdens het parkeren en manoeuvreren: Parking Assistant Plus vult de standaard parkeerassistent aan met extra camera's. Met de panorama- en 3D weergaven van de omgeving van de BMW wordt zelfs manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijk. Bovendien voorkomt het parkeerschades en aanrijdingen in onoverzichtelijke situaties.

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW M2 Coupé modellen.

Max. vermogen (kW (pk)):

338 (460)

Acceleratie 0 tot 100 km/h (s):

4,1

Brandstofverbruik gemiddeld (l/100km, WLTP):

9,9–9,6

CO₂ emissie gemiddeld (WLTP, g/km):223–218

Exterieur profiel BMW M2 modellen G87 G42

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS.

Met BMW M Performance Parts geeft u uw BMW 2 Serie Coupé M model een maximaal sportief karakter – of pas de BMW met Originele BMW Accessoires volledig aan op uw persoonlijke wensen.

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M in Goldbronze BMW M2 G87.

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000.

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M in Goldbronze. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem.

Vind uw BMW dealer
M Performance uitlaateindpijpen titanium BMW M2 G87

M Performance uitlaateindpijpen titanium.

Laten zien wat hij in huis heeft: de M Performance uitlaateindpijpen van hoogwaardig titanium zijn een onmiskenbare visuele highlight.

Vind uw BMW dealer
M Performance omlijsting nierengrille Carbon BMW M240i G42

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.

Vind uw BMW dealer
M Performance achterspoiler Carbon BMW M240i G42

M Performance achterspoiler Carbon.

De M Performance achterspoiler Carbon versterkt het hoogwaardige, sportieve uiterlijk en zorgt voor een verbeterde aerodynamica.

Vind uw BMW dealer
M Performance achterdiffusor Carbon BMW M240i G42

M Performance achterdiffusor Carbon.

De M Performance achterdiffusor in Carbon zorgt voor een nog modernere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze de gespierde verschijning van de BMW.

Vind uw BMW dealer
BMW Dakbox 320 Schwarz/Titansilber BMW M240i G42

BMW Dakbox 320 Schwarz/Titansilber.

Afsluitbare en aan weerszijden te openen BMW Dakbox in Schwarz/Titansilber, inhoud 320 liter en passend op alle BMW Dakdragersystemen.

Vind uw BMW dealer
BMW Fietsendrager Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW Fietsendrager Pro 2.0.

Lichte, stabiele BMW Fietsendrager Pro 2.0 voor twee fietsen/e-bikes. Draagvermogen 60 kg en compact opvouwbaar.

Vind uw BMW dealer
BMW Allweather vloermatten voorin BMW M240i G42

BMW Allweather vloermatten voorin.

De BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm beschermen de voetenruimtes voorin tegen vocht en vuil. Uitgevoerd in zwart met roestvrijstalen inlay.

Vind uw BMW dealer

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW M2 Coupé configureren

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M135i volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW M2 Coupé financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M135i te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M2 Coupé Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M135i zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M135i te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M2 Coupé Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M135i volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES: PROACTIVE CARE VOOR DE BMW 2 SERIE COUPÉ M MODELLEN.

BMW Proactive Care BMW M2 G87

Proactive Care signaleert automatisch wanneer uw BMW onderhoud of reparatie nodig heeft en geeft dat proactief aan.
 

 • Directe hulp van BMW experts
 • Probleemoplossing via onderhoud op afstand
 • Voorkoming van mogelijke pech
 • Aanvullend individueel serviceaanbod
 • Zonder meerprijs onderdeel van een lopend ConnectedDrive contract
BMW M240i xDrive Coupé occasions - gebruikte BMW M240i xDrive Coupé

BEKIJK HET BMW M2 COUPÉ OCCASIONS AANBOD.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW M2 Coupé? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

*Deze uitrusting is optioneel verkrijgbaar.


**Deze uitrusting is exclusief leverbaar in combinatie met het optionele M Race Track Pack
 

-
-
-


-
-
-


-
-
-


Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW XM varieert tussen de X,X en X,X l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de XXX en XXX kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de XXX en XXX g/km en de elektrische actieradius tussen de XXX en XXX km. Data op basis van peildatum 1 november 2022. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst. - - -

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé M modellen varieert tussen de 9,9 en 7,8 l/100 en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 223 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2023.

 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

 

* Deze uitrusting is optioneel verkrijgbaar.

 

** Deze uitrusting is exclusief leverbaar in combinatie met het optionele M Race Track Pack.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé M modellen varieert tussen de 10,2 en 7,8 l/100 en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 230 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  * Deze uitrusting is optioneel verkrijgbaar.

  ** Deze uitrusting is exclusief leverbaar in combinatie met het optionele M Race Track Pack.