DE BMW M4 COUPÉ. RADICAAL MEER.

BMW M

ADRENALINE+

DE BMW M4 COUPÉ. RADICAAL MEER.

ADRENALINE+

De BMW M4 Coupé. Radicaal meer.ADRENALINE+
BMW M

Leverbaar vanaf

€ 126.578

Een ware topsporter voor de weg en het circuit, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken ertussen. Voor adrenalinerijke rijervaringen, waarbij de handen het prettig aanvoelende stuur vastpakken en de vingers de snel reagerende schakel-paddles aantikken. De bestuurder in de M sportstoelen wordt één met de BMW. Een sportauto die het hart sneller doet kloppen – de BMW M4 Coupé.

FASCINERENDE VORMTAAL.

Spannend design.

Onvoorwaardelijk sportief, met dynamische belijning en een voelbare intensiteit die op de weg zijn weerga niet kent. De indrukwekkende voorzijde met de grote luchtinlaten duidt op de enorme kracht van de BMW M4 Coupé, net als de expressieve lichtmetalen wielen en de gespierde achterzijde.
Lees meer

Atletische coupélijn.

De gebogen belijning met de kenmerkende licht dalende daklijn van een coupé, getuigt in combinatie met de exclusieve lichtmetalen wielen en de aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels van pure sportiviteit. Het langgerekte silhouet sluit af met de expressieve, brede achterzijde en straalt gebalde kracht uit.
Lees meer

Krachtige voorzijde.

De voorwaarts dringende neus met de nierengrille met zwart gelakte dubbele spijlen en de grote luchtinlaten wordt aangevuld met dynamisch ogende full-LED-koplampen. Hun verfijnde design en de indrukwekkende lichtsterkte zorgen overdag voor een zelfverzekerde uitstraling en 's nachts voor een perfect verlichte weg.
Lees meer

Markante achterzijde.

De bredere wielkuipen bevestigen de enorme kracht van de BMW M4 Coupé. De met carbonvezel versterkte bagageklep met geïntegreerde spoiler verenigt functie en design. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als 's nachts de stevige stand van deze sportcoupé. En de M diffusor en de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen passen perfect bij de achterbumper met de kenmerkende luchtuitlaten.
Lees meer

Aerodynamische elementen.

De twee verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen in de voorste zijschermen met geïntegreerd Air Breather sierelement verlagen de luchtweerstand rond de wielkuipen. Voor optimale aerodynamische waarden en ook voor een verhoging van de hartslag.
Lees meer

Exclusief carbondak.

Het carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie van BMW bij aan een vermindering van het totaalgewicht en verlaagt het zwaartepunt van de auto. Daardoor verbetert de wendbaarheid en dynamiek in bochten, bij accelereren en remmen.
Lees meer

Full-LED-achterlichten.

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig uitgevoerd door lichtdiodes. Hun langgerekte L-vorm met het doorlopende verlichtingsdesign gaat vloeiend over in de bagageklep en onderstreept zo de markante belijning van de achterzijde.
Lees meer

M COMPETITION PACKAGE.

Het pure autosportgevoel: met het M Competition Package brengt de BMW M4 Coupé nog meer performance op de weg – dankzij extra motorvermogen, een specifiek afgestemd adaptief M onderstel, nieuwe afstelling van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC), het actieve M sperdifferentieel evenals de 20-inch lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden.

Met dit pakket neemt het vermogen van de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor toe tot 331 kW (450 pk). Het M sportuitlaatsysteem genereert daarbij een bijzonder sportieve motorsound die gegarandeerd voor kippenvel zorgt. De lichtgewicht M sportstoelen zijn voorzien van verticale uitsparingen in de in breedte verstelbare rugleuningen. De veiligheidsgordels zijn voorzien van subtiele M strepen. Het specifiek afgestemde adaptieve M onderstel zorgt voor optimaal contact met het wegdek, meer tractie en wendbaarder rijgedrag. Aan de buitenzijde maakt het M Competition Package indruk met de exclusieve, gesmede en hoogglanzend gepolijste 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling 666 M met bredere achterbanden. Het sportieve karakter wordt verder onderstreept door de BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang, die zich uitstrekt van de grille via de kieuwen tot de modelaanduiding in hoogglans zwart, en in de zwart verchroomde uitlaateindpijpen een passende afsluiting vindt.

OP DE IDEALE LIJN.

BMW M

OP DE IDEALE LIJN.

De BMW M4 Coupé heeft honderden tests op het circuit afgelegd om talrijke uit de racesport afgeleide innovaties tot serierijpheid te brengen. Het resultaat mag gezien worden: geconcentreerde power met een adembenemende versnelling ontmoet extreem lichtvoetige en ultraprecieze handling. In elke rijsituatie. Op elk soort weg. Adrenalinerush gegarandeerd – en een zelfverzekerde glimlach.

Lees meer

M TWIN POWER TURBO 6-CILINDER-IN-LIJN BENZINEMOTOR.

De 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verenigt het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter met een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en superieure kracht met een koppel van maximaal 550 Nm. Bi-turbo, directe inspuiting en een voor M modellen kenmerkende fijnafstemming zorgen ervoor dat de motor al bij het geringste aantikken van het gaspedaal direct reageert met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht. Tal van innovaties zoals een busloze constructie of de lichtere, gesmede krukas zetten het concept van intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren dynamiek en acceleratie, verlagen het verbruik en maken een optimale aslastverdeling mogelijk van bijna 50:50. De beloning: ongekend dynamische rijeigenschappen die nog eens indrukwekkend worden onderstreept door de onmiskenbare sound van de M motor.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Coupé varieert tussen de 9,3 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 213 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.