BMW M4 G82 Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 124.335,00
VermogenTot 510 pk (375 kW)
AandrijvingBenzine

THE M4

BMW M

DE NIEUWE BMW M4 COUPÉ MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 124.335,00
VermogenTot 510 pk (375 kW)
AandrijvingBenzine
THE M4DE NIEUWE BMW M4 COUPÉ MODELLEN.

Leverbaar vanaf

€ 124.335,00

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé, BMW M440i xDrive Coupé en BMW M440d xDrive Coupé.

De BMW M4 Coupé Modellen bieden een fascinerende combinatie van esthetiek, karakter en M typerende sportiviteit. Het trio staat onder aanvoering van de BMW M4 Competition Coupé met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M4 Coupé heeft een hoog vermogen van 480 pk en 550 Nm koppel. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een puristische volbloed topatleet. Het aanbod wordt afgerond door de BMW M440i xDrive en BMW M440d xDrive Coupé: de 374 pk sterke sportcoupés overtuigen behalve met een aantrekkelijk design ook met een bijzondere balans van sportiviteit, efficiëntie en comfortabel gebruiksgemak.

*M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé en BMW M440i xDrive Coupé.

De BMW M4 Coupé Modellen bieden een fascinerende combinatie van esthetiek, karakter en M typerende sportiviteit. Het trio staat onder aanvoering van de BMW M4 Competition Coupé met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M4 Coupé heeft een hoog vermogen van 480 pk en 550 Nm koppel. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een puristische volbloed topatleet. Het aanbod wordt afgerond door de BMW M440i xDrive Coupé: de 374 pk sterke sportcoupé overtuigt behalve met een aantrekkelijk design ook met een bijzondere balans van sportiviteit, efficiëntie en comfortabel gebruiksgemak.

*M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.

Lees meer

VERGELIJK DE BMW M4 COUPÉ MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: design, aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M4 Competition Coupé.

Maximale rijdynamiek met achterwielaandrijving of M xDrive* *M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 510 pk
 • Snelle 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • Achterwielaandrijving of M xDrive* vierwielaandrijving
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,5 sec.
BMW M4 Competition Coupé G82 Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht

BMW M4 Coupé.

Puristische rijdynamiek met achterwielaandrijving en handgeschakelde versnellingsbak.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk
 • Handgeschakelde zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen
 • Sportieve achterwielaandrijving voor maximale emotie op de limiet
 • 353 kW (480 pk), 550 Nm, 0–100 km/h in 4,2 sec.
BMW M4 Coupé G82 Brooklyn Grau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDrive Coupé.

De perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 374 pk
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,5 sec.
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 driekwart vooraanzicht

BMW M440d xDrive Coupé.

Kracht en efficiëntie, voor dagelijks onbeperkt gebruik.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met 340 pk
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 pk), 700 Nm, 0–100 km/h in 4,6 sec
BMW M440d xDrive Coupé Saphirschwarz metallic G22 driekwart vooraanzicht
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.
 • BMW M440d xDrive Coupé.

HIGHLIGHTS BMW M4 COMPETITION COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M4 Competition Coupé.

De BMW M4 Competition Coupé staat aan de top van de BMW M4 Coupé Modellen. Uitgerust met een 510 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën biedt deze sportcoupé M typerende rijdynamiek op het hoogste niveau. De optionele vierwielaandrijving M xDrive* met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. Het atletische karakter van de auto wordt vanuit alle perspectieven ondersteund door een krachtige designtaal en de optionele M specifieke carbondelen in exterieur en interieur.
*M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.

BMW M4 Competition Coupé G82 Sao Paulo Gelb zijaanzicht
BMW M4 Competition Coupé G82 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk prestatiepotentieel.
BMW M4 Competition Coupé G82 8-traps M Steptronic transmissie close-up middenconsole interieur

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel, nauwelijks merkbaar en brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW M4 Competition Coupé G82 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC-off-modus - 2WD. *M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.
BMW M4 Competition Coupé G82 M Carbon-keramische remmen close-up

M Carbon-keramische remmen.

De lichtgewicht M Carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de Carbon-keramische remschijven en remklauwen in de kleur Gold mat met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M4 Competition Coupé G82 M Sportuitlaatsysteem achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de SETUP toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW M4 Competition Coupé G82 design van de voorzijde

Design van de voorzijde.

De vormgeving van de voorzijde van de BMW M4 Competition Coupé is een statement voor technisch purisme. Een centrale rol is weggelegd voor de karaktervolle BMW M nierengrille met een maximaal dynamische en minimalistische interpretatie. De volledig zwarte nierengrille, voor het eerst zonder omlijsting, met M kenmerkende horizontale dubbele lamellen maakt een maximale doorstroming van koellucht voor de hoogtoerige M aandrijving mogelijk. De grote, trapeziumvormige centrale luchtinlaat maakt de voorzijde samen met de compact naar de nierengrille toelopende koplampen op indrukwekkende wijze compleet.
BMW M4 Competition Coupé G82 zijaanzicht

Design van de zijkant.

Het zijaanzicht van de BMW M4 Competition Coupé straalt gebundelde kracht en dynamiek uit. Het zwarte carbondak en de op autosport geïnspireerde en aerodynamisch geoptimaliseerde dorpels maken het silhouet van de auto optisch en fysiek lager. De optioneel in carbon uitgevoerde M specifieke buitenspiegels en de M kieuwen met modelaanduiding maken samen met de markante gesmede M wielen de sportieve uitstraling op indrukwekkende wijze compleet.
BMW M4 Competition Coupé G82 19/20 inch gesmede M wielen 826 M close-up

19/20 inch gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 826 M met bredere achterbanden.

Gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 826 M, uitgevoerd in Schwarz, met bredere achterbanden en banden voor gebruik op het circuit, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/30 R 20. De rijdynamische eigenschappen van de baanbanden variëren afhankelijk van weersinvloeden en wegdek.
BMW M4 Competition Coupé G82 CFRP dak close-up

Carbon dak.

Het carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie van BMW bij aan een vermindering van het totaalgewicht en verlaagt het zwaartepunt van de auto. Dat leidt zowel tot een verbetering van wendbaarheid en dynamiek in bochten, als tot betere acceleratie- en remwaarden.
BMW M4 Competition Coupé G82 design van de achterzijde achteraanzicht

Design van de achterijde.

De achterzijde van de BMW M4 Competition Coupé overtuigt met kracht en sportiviteit. Twee M typerende dubbele uitlaateindpijpen vormen een sportief statement – omlijst door een optioneel in carbon uitgevoerde diffusor met uitgesproken verticale vinnen. Een hoogglanzend zwarte omlijsting die al begint bij de dorpels geeft de diffusor nog meer sportieve allure. Bij de bagageklep zorgt een optioneel in carbon uitgevoerde M achterspoiler voor een sportieve afsluiting.
BMW M4 Competition Coupé G82 M Carbon kuipstoelen interieur

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M4 logo combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De vorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten. De stoelen zijn compatible met racegordels en daarmee volledig geschikt voor de autosport.
BMW M4 Competition Coupé G82 M Carbon stuurwiel Cockpit

M Carbon stuurwiel.

Het M Carbon stuurwiel zorgt voor een echt autosportgevoel. De in de spaken ingelegde sierlijsten in carbon omlijsten de bedieningselementen en maken het hoogwaardige gevoel van grip op het stuurwiel compleet. Ook visueel past het in de autosport bewezen materiaal in het dynamisch vormgegeven interieur.

HIGHLIGHTS BMW M4 COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M4 Coupé.

De BMW M4 Coupé is een puristische sportcoupé met voortreffelijke rijeigenschappen. Daarvoor verantwoordelijk zijn een 480 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en geavanceerde van de autosport afgeleide technologieën zoals het M specifieke onderstel met Actief M Sperdifferentieel. Een perfect afgestemde handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en BMW mogelijk. Het atletische exterieurdesign onderstreept samen met de M specifieke uitrustingen en designkenmerken het dynamische karakter van de BMW M4 Coupé nog verder.

BMW M4 Coupé G82 Brooklyn Grau metallic driekwart vooraanzicht
BMW M4 Coupé G82 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk prestatiepotentieel.
BMW M4 Coupé G82 handgeschakelde M zesversnellingsbak close-up middenconsole en schakelhendel

Handgeschakelde M versnellingsbak en achterwielaandrijving.

De handgeschakelde M zesversnellingsbak maakt een zeer sportieve rijstijl mogelijk. Hij schakelt licht, is perfect gespatieerd en overtuigt met korte en precieze schakelwegen. Dankzij de nauwkeurig onderling afgestemde versnellingen kan de motorkarakteristiek wat betreft vermogensontplooiing en efficiency optimaal worden benut. Perfect voor een trackday – met de achterwielaandrijving wordt de BMW met uitgeschakeld DSC een echte topsporter. Dankzij de krachtoverbrenging op uitsluitend de achterwielen biedt de BMW nog meer rijbeleving op de limiet.
BMW M4 Coupé G82 M specifiek onderstel driekwart achteraanzicht

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel combineert consequente gewichtsbesparing met bijzonder grote stijfheid, geoptimaliseerde onderstelgeometrie met grotere spoorbreedte en een Actief M Sperdifferentieel. De nauwkeurige respons en feedback van stuurinrichting en wielophanging zorgen voor perfecte controle over de auto. Met de M Setup kunt u de karakteristiek naar wens aanpassen.
BMW M4 Coupé G82 M Compound schijfremmen close-up

M Compound schijfremmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en dragen zij bij aan gewichtsreductie. De remklauwen in hoogglans blauw met M logo verlenen dit high-performance remsysteem een nadrukkelijk sportieve uitstraling.
BMW M4 Coupé G82 M Carbon-keramische remmen close-up

M Carbon-keramische remmen.

De lichtgewicht M Carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de Carbon-keramische remschijven en remklauwen in de kleur Gold mat met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M4 Coupé G82 voorste wielkuipen close-up

Voorste wielkuipen.

De brede wielkuipen van de BMW M4 Coupé zijn een visueel bewijs van de sportiviteit van de sportcoupé. Ze vormen een passend kader voor de grote, nauwkeurig vormgegeven gesmede M wielen in Bicolor Black.
BMW M4 Coupé G82 M kieuwen close-up

M kieuwen.

Het kenmerkende M kieuwelement met modelopschrift op de flanken benadrukt als uitgesproken sportief driedimensionaal accent het prestatiepotentieel van de auto en belooft een buitengewone rijbeleving. Het is een zichtbare uitdrukking van de dynamische verbinding van technische perfectie en meeslepend design, die zo typerend is voor de BMW M modellen.
BMW M4 Coupé G82 M buitenspiegels close-up

M buitenspiegels.

De buitenspiegels in M kenmerkend design met 'dubbele voet' en asferisch glas zijn elektrisch verstel- en verwarmbaar. De spiegelvoet is optisch geïntegreerd in de omlijsting van de zijruiten en onderstreept het stijlvolle, sportieve design van de BMW.
BMW M4 Coupé G82 19/20 inch gesmede M wielen 826 M close-up

19/20 inch gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 826 M met bredere achterbanden.

Gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 826 M, uitgevoerd in Bicolor Schwarz, Translucent Shadow, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/30 R 20.
BMW M4 Coupé G82 sierstuk uitlaateindpijpen in chroom close-up

Sierstuk uitlaateindpijpen in chroom.

De twee M typerende dubbele uitlaateindpijpen van de BMW M4 Coupé steken optisch af tegen de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor. Bovendien zorgen de hoogwaardige chroomdelen samen met de uitgesproken lamellen van de diffusor voor een sportief achteraanzicht.
BMW M4 Coupé G82 M Sportstoel interieur

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met verlicht M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.

HIGHLIGHTS BMW M440i xDRIVE EN BMW M440d xDRIVE COUPÉ.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive en BMW M440d xDrive Coupé.

In stijl uit de comfortzone: de BMW M440i xDrive en BMW M440d xDrive Coupé zetten niet alleen de standaard met zijn uitstekende prestaties, maar ook met zijn onafhankelijke design. Opvallende M specifieke designkenmerken in Cerium Grey maken de dynamische verschijning van de sportcoupés compleet, van de verticale BMW nierengrille tot de uitlaateindpijpen. In het interieur benadrukken highlights zoals de M Sportstoelen en het met leder beklede M Sportstuurwiel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder georiënteerde cockpit.
BMW M440i xDrive Coupé G22 Arctic Race Blue metallic zijaanzicht open deur
BMW M440i xDrive Coupé G22 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor uitzonderlijke prestaties.
 BMW M440i xDrive Coupé G22 Adaptief M Onderstel detail achterbumper

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW M440i xDrive Coupé G22 Variable Sport Steering interieur close-up

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW M440i xDrive Coupé G22 M Sportdifferentieel Arctic Race Blue metallic driekwart zijaanzicht

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M440i xDrive Coupé G22 Steptronic Sport transmissie interieur detail transmissiehendel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW M440i xDrive Coupé G22 M Sportremsysteem detail lichtmetalen wielen

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw metallic met M logo is uitgerust met grotere remschijven en beschikt daarmee over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW M440i xDrive Coupé G22 BMW M nierengrille in Cerium Grey vooraanzicht

BMW M nierengrille in Cerium Grey.

De opvallende verticale BMW nierengrille roept herinneringen op aan legendarische sportauto's als de BMW 328. De omlijsting in Cerium Grey geeft de progressieve nierengrille een bijzondere uitdrukkingskracht en geeft BMW traditie op een nieuwe gestalte.
BMW M440i xDrive Coupé G22 M Aerodynamicapakket close-up voorbumper

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket straalt pure dynamiek en sportiviteit met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en hoogglans zwart in de achterbumper. De diffusorinzet is volledig in hoogglans zwart uitgevoerd.
BMW M440i xDrive Coupé G22 18 inch lichtmetalen M wielen 848 M close-up

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jetblack.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M, uitgevoerd in Bicolor Jetblack, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18, achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 M Sportstoelen interieur close-up

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
BMW M440i xDrive Coupé G22 met leder bekleed M Sportstuurwiel interieur close-up

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifiek instrumenten- en bedieningsconcept, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen.

Comfort, veiligheid en M gevoel op het hoogste niveau: de BMW M4 Coupé Modellen ondersteunen u tijdens de rit met talrijke innovatieve technologieën. Het M specifieke instrumentenpaneel en het M specifieke BMW Head-Up Display* zorgen voor maximaal overzicht. Uitrustingen als het individueel te configureren M Setup*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE* en SETUP* knoppen zorgen voor extra autosportuitstraling. Profiteer bij het rijden en parkeren van intelligente bestuurdersassistentiesystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Bovendien staan vele connectiviteitsuitrustingen en digitale diensten tot uw beschikking, waarmee u zich optimaal kunt verbinden met uw BMW en de wereld daaromheen. Zo wordt uw mobiele leven nog comfortabeler.

*Leverbaar voor de nieuwe BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 cockpit interieur
BMW M4 Coupé G82 M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel* biedt in de programma's SPORT en TRACK een bijzonder precieze en gefocuste presentatie van rijgegevens. Zo blijven waarden als turbodruk of bandenspanning en -temperatuur ook op het circuit altijd in beeld. De bediening en configuratie verloopt via de M MODE toets op de middenconsole. *Leverbaar voor de nieuwe BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW 4 Serie Coupé M modellen G82 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW M4 Coupé G82 BMW M4 M Setup

M Setup.

De M Setup* biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamische parameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het optionele vierwielaandrijvingssysteem M xDrive*, naar individuele voorkeuren te configureren. *M Setup is leverbaar voor de BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé; M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021..
BMW M4 Coupé G82 geïntegreerd M specifiek remsysteem

Geïntegreerd M specifiek remsysteem.

Het M specifieke remsysteem van de BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé biedt naast een gewichtsbesparing van ca. 2 kg een zeer hoge remdynamiek. Voor maximale individualisering kan de bestuurder afhankelijk van de situatie via de M Setup de rempedaalkarakteristiek wisselen tussen ‘Comfort’ en ‘Sport'. De remreactie past zich afhankelijk van de gekozen setup aan. In ‘Sport’ is de vertraging hoger bij een gelijke pedaalslag, vooral bij lagere snelheid. Bij hogere snelheden is het reactiegedrag van beide instellingen zeer vergelijkbaar.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Met een druk op de knop wordt de M specifieke weergave geactiveerd, die ook de actuele versnelling, een dynamische toerentalband met shift lights voor het optimale schakelmoment en aanwijzingen van de navigatie weergeeft. *M specifieke functies zijn leverbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 bedieningscentrum middenconsole

Bedieningscentrum middenconsole.

Op de gemakkelijk te bereiken middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE* toets de scherminhoud aanpassen. De SETUP* knop biedt nog meer keuze voor de configuratie van de karakteristiek van de BMW. U opent het menu voor individuele instellingen van de rijdynamiek. Andere knoppen schakelen individuele assistantiesystemen in of uit. *M MODE en SETUP zijn leverbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 start-/stopknop in rood

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop* dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken. *De rode start-/stopknop is leverbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 Digital Key (iPhone)

BMW Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf personen met een daarvoor geschikte iPhone* op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Daarbij kunt u onder meer vermogen en topsnelheid van de auto beperken voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte iPhones te gebruiken. Een lijst van de geschikte iPhones is te vinden op bmw.com/digitalkey Digital Key is beschikbaar voor de BMW M4 Competition en BMW M440i.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 Smartphone Integratie

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 WiFi Hotspot

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijkertijd surfen op maximaal tien apparaten.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 BMW Connected Pack Professional

BMW Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone integratie met Apple CarPlay of toch In-Car Experiences? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het BMW Connected Pack Professional krijgt u deze services van BMW ConnectedDrive in één pakket.
BMW 4 Serie Coupé M modellen G82 Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid

Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid (Wireless Charging) omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en een tweede microfoon voor een betere handsfree-geluidskwaliteit voor u en uw voorpassagier. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met een WiFi Hotspot voorbereiding.
BMW M4 Coupé G82 m Drive Professional

M Drive Professional.

Of het nu gaat om een trackday of een spontane driftsessie – M Drive Professional* is de optimale begeleider voor ritten met een extra dosis adrenaline. De M Laptimer en de M Drift Analyser ondersteunen u bij het jagen op de beste rondetijden en het bereiken van de perfecte drifthoek. Het M rijprogramma TRACK en de tientraps M Traction Control zorgen voor een perfect daarop afgestemd rijgedrag. *M Drive Professional is leverbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 BMW Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 BMW Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW 4 Serie Coupé M Modellen G82 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

375 (510) / 6250-6250

Max. koppel (Nm/1/min):

650/2750-5500

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

10,2-9,9

BMW M4 Coupé technische gegevens
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.
BMW M4 Coupé BMW Individual Mintgrün metallic G82 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW M4 Coupé BMW Individual Mintgrün metallic G82 zijaanzicht stilstaand
BMW M4 Coupé BMW Individual Mintgrün metallic G82 driekwart achteraanzicht stilstaand
BMW Individual vollederuitrusting Merino Silverstone/Schwarz BMW M4 Coupé G82 interieur cockpit

BMW INDIVIDUAL BMW M4 COUPÉ.

De BMW M4 Coupé verenigt op fascinerende wijze esthetiek, charisma en high-performance. Met de perfect op de auto afgestemde uitrustingsmogelijkheden van BMW Individual onderstreept u het exclusieve karakter van de krachtige sportcoupé. Kies uit een veelvoud van briljante BMW Individual carrosseriekleuren, zoals de hier afgebeelde metallickleur Mintgrün. In het interieur zorgen optionele M Carbon kuipstoelen bekleed met het fijnste leder Merino voor een sportief-elegante ambiance. Tot het aanbod behoort onder andere de BMW Individual vollederuitrusting Merino Silverstone/Schwarz met gedeeltelijke perforatie.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportieve uitrustingen voor de nieuwe BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.

De BMW M4 Competition Coupé en de BMW M4 Coupé maken indruk met hun atletische en charismatische design. De hoogwaardige uitrustingen van BMW M Performance Parts brengen het autosportkarakter van de BMW nog meer naar de voorgrond – voor een maximaal dynamische uitstraling.

BMW M4 Coupé G82 zijaanzicht met BMW M Performance Parts
BMW M4 Coupé G82 M Performance voorstuk Carbon close-up voorzijde

M Performance voorstuk Carbon.

Een krachtig statement maken: het M Performance voorstuk uit 100 procent carbon verhoogt de masculine uitstraling van de auto op bijzonder exclusieve wijze. Individuele autosportuitstraling die de meest veeleisende bestuurders tevreden stelt.
BMW M4 Coupé G82 20/21 inch gesmede M Performance wielen 1000 M close-up

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Sterspaak styling 1000 M.

De hoogwaardige 20/21 inch gesmede M Performance wielen in Sterspaak styling 1000 M zijn uitgevoerd in Goldbronze.
M Performance uitlaatsysteem Titan BMW M4 Coupé G82

M Performance uitlaatsysteem Titan.

Adembenemend voor de oren: het M Performance uitlaatsysteem zorgt voor enthousiasme met een compromisloos autosportgeluid. De einddempers en de sportieve uitlaateindpijpen zijn volledig gemaakt van het voor racen geschikte titanium.
BMW M4 Coupé G82 M Performance achterspoiler Carbon close-up

M Performance achterspoiler Carbon.

Tegen de stroom in: de M Performance achterspoiler bestaat voor 100 procent uit hoogwaardig carbon en zorgt voor een onmiskenbaar autosportaccent aan de achterzijde. Dankzij de geoptimaliseerde aerodynamica verbeteren de sportieve rijeigenschappen aanzienlijk. Dynamiek in zijn meest individuele vorm.
BMW M4 Coupé G82 19/20 inch gesmede M Performance wielen 963 M close-up

19/20 inch gesmede M Performance wielen in Y-spaak styling 963 M Gunmetal Grey.

De hoogwaardige, gesmede 19/20 inch M Performance wielen in Y-spaak styling 963 M zijn uitgevoerd in Frozen Gunmetal Grey en voorzien van een M logo en een gefreesd opschrift ‘M Performance’.
BMW M4 Coupé G82 M Performance winglets aan de achterzijde Carbon close-up

M Performance winglets aan de achterzijde Carbon.

Breed opgesteld: de M Performance winglets aan de achterzijde maken de achterzijde van de auto optisch nog breder en versterken de sportieve en exclusieve dynamiek. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig Carbon, passen naadloos in het design van de BMW en zijn volledig in harmonie met de andere carbondelen voor het exterieur.
BMW M4 Coupé G82 M Performance Air Breather Carbon close-up

M Performance Air Breather Carbon.

Enerzijds sportief. Anderszijds individueel. De M Performance Air Breather is vervaardigd van hoogwaardig carbon. Een hoogst bijzondere optische highlight voor het zijaanzicht.
BMW M4 Coupé G82 M Performance stuurwiel Pro interieur close-up

M Performance stuurwiel Pro.

Ronduit geslaagd met contouren en grip: het M Performance stuurwiel Pro zorgt voor een onmiskenbaar autosportgevoel in de cockpit. Het trekt de aandacht met zijn opvallende vorm en extreem geprofileerde handgrepen van alcantara– voor een directer stuurgevoel. Met 12-uursmarkering in felblauw leder.
BMW M4 Coupé G82 M Performance interieurlijsten Carbon interieur close-up

M Performance interieurlijsten Carbon.

Ontketent enthousiasme: de M Performance interieurlijsten zijn gemaakt van carbon met open structuur. De speciale bewerking geeft de sierlijsten niet alleen een bijzonder markant uiterlijk – met hun unieke aanraakgevoel zorgen ze ook direct voor enthousiasme. Voor een individuele autosportambiance in het interieur.
BMW M4 Coupé G82 M Performance instaplijsten Carbon close-up

M Performance instaplijsten Carbon.

Voor een bijzonder hoogwaardige instap: de M Performance instaplijsten zijn voorzien van een inzet van hoogwaardig carbon en geven de auto een sportieve en exclusieve uitstraling. Ze zijn volledig op het design van de auto afgestemd en worden getest volgens de strenge BMW kwaliteitseisen. Met M Performance opschrift.
BMW M4 Coupé G82 M Performance vloermatten interieur close-up

M Performance vloermatten.

Een hoogwaardige uitstraling en uitstekende grip: de M Performance matten geven ook de voetenruimte een gepersonaliseerd sportief effect. Met M Performance opschrift. Een rand in lederoptiek met een contrasterende siernaad en een ingenaaide band in de M kleuren maken de hoogwaardige uitstraling compleet.