BMW X3 M50 xDrive

SHOP THE LOOK

BMW X3 M50 xDrive

BMW X3 M50 SUV Stage Teaser

THE NEW

X3

BMW M

DE BMW X3 M50 xDRIVE.

MEER RIJPLEZIER. MEER M.

M Performance: sportiviteit, comfort en praktisch gemak voor dagelijks gebruik in een perfecte combinatie. De BMW X3 M50 xDrive weet te overtuigen door M rijdynamiek in combinatie met een modern design. Ontdek de BMW X3 M50 xDrive, zijn aantrekkelijke uitrustingsopties, technische gegevens en veelzijdige lease- en financieringsopties.

UITVOERINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS.

   BMW X3 M50 xDrive
   BMW X3 M50 xDrive

   Vermogen

   293 kW (398 pk)

   Koppel

   580 Nm

   0-100 km/u

   4,6 s

   Topsnelheid

   250 km/u

   UW BMW X3 M50
   xDRIVE.

    InfoI content placeholder
    BMW X3 M50 SUV positionering

    ONMISKENBAAR M.

    De BMW X3 M50 xDrive brengt meer M op de weg en in uw dagelijks leven. Zijn M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met, een adaptief M onderstel en de precieze Variable Sport Steering koppelen direct rijgevoel aan veel comfort - ook tijdens lange ritten. Vier uitlaateindpijpen, specifieke M aerodynamicacomponenten, een exclusief stuurwieldesign en nog veel meer. Ook visueel stelt de BMW X3 M50 xDrive zijn eigen maatstaven.

    PERFORMANCE – RIJDT ALS EEN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    KARAKTEREIGENSCHAP: KRACHTIG.

    De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor reageert dankzij zijn elektrische boost ook bij lage toerentallen al uiterst spontaan. Met het voor BMW M kenmerkende emotionele geluid.

    EXTERIEUR - ZIET ERUIT ALS EEN M.

    OOK IN HET DONKER ONMISKENBAAR.

    Highlights zijn het volledig nieuw geïnterpreteerde design van de BMW Iconic Glow nierengrille met contourverlichting, het dynamische Welcome Light Carpet en de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen.

    INTERIEUR - VOELT ALS EEN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    MEER LICHT. MEER AMBIANCE.

    Bent u een sportieve rijder? De ambianceverlichting zorgt voor de bijpassende stemming. In My Mode SPORT lichten rode en blauwe kleuren op. Toch liever wat meer ontspannen? In de My Mode RELAX wordt het voertuiginterieur ondergedompeld in rustgevend ivoorwit met groen. De ambianceverlichting verlicht allerlei gebieden en ook de BMW Interaction Bar. Dynamisch en met tot wel 15 kleuren.

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/u actief binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

    Uw BMW parkeert zichzelf in.

    Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de manoeuvre van maximaal 200 meter één keer zelf en slaat deze op.

    Overzichtelijk en makkelijk naar de bestemming.

    Met Augmented View ziet u precies hoe de route verloopt. Hiermee wordt de reële omgeving overgebracht naar het Control Display en aanwijzingen over de routebegeleiding toegevoegd. De pijlen die in de live video worden weergegeven, geven duidelijk aan waar u kunt afslaan.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, wordt het voertuig automatisch ontgrendeld en zijn er ook verlichtingseffecten.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    BMW X3 M50 SUV financiering en leasing

    UW NIEUWE BMW X3 M50 XDRIVE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X3 M50 XDRIVE.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW X3.

    WELLICHT IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U.

    VERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 8,0 - 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 181 - 175 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2024.

     

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.