BMW X3 xDrive30e

SHOP THE LOOK

BMW X3 xDrive30e

BMW X3 30e

THE NEW

X3

DE BMW X3 PLUG-IN HYBRIDE.

UITVOERINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS.

   BMW X3 xDrive30e
   BMW X3 xDrive30e

   Vermogen

   220 kW (299 pk)

   0-100 km/u

   6,2 s

   Topsnelheid

   215 km/u

   E-actieradius

   86 - 89 km

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride vormentaal

   GEBOUWD OM DE WERELD TE ONTDEKKEN.

   De BMW X3 Plug-in Hybride combineert comfort, flexibele geschiktheid voor dagelijks gebruik, kenmerkende X-rijdynamiek en elektromobiliteit vanwege zijn plug-inhybride-aandrijving op korte trajecten. Innovatieve technologieën op het gebied van in-car-connectiviteit en bestuurdersassistentie in de BMW X3 Plug-in Hybride brengen functionaliteit, veiligheid en entertainment naar een hoger plan. Het design stelt nieuwe maatstaven met highlights zoals de nieuwe BMW Iconic Glow. Ontdek zijn voertuigtypes, uitrustingsopties, technische gegevens of configureer de BMW X3 Plug-in Hybride volgens uw eigen ideeën.

   FLEXIBILITEIT VOOR ALLES WAT U IN PETTO HEEFT.

   BMW X3 SUV Plug-in Hybride symbool oplaadvermogen AC

   7,4 (11) / - kW oplaadvermogen AC

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride symbool e-actieradius

   86 - 89 km e-actieradius (WLTP)

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride symbool bagageruimtevolume

   Volume bagageruimte: 460 - 1600 liter

   INDRUKWEKKEND VANUIT ELK PERSPECTIEF.

   Het exterieur van de BMW X3 Plug-in Hybride zet de toon. Zijn monolithische SUV-proporties worden gevormd door royale oppervlakken en precieze contouren - van de imposante voorkant, het lange zijaanzicht met zijn ruim vormgegeven wielbasis tot aan de brede achterkant. Highlights hierbij zijn het volledig nieuwe design van de BMW nierengrille met contourverlichting en de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen. 

   DE PERFECTE OMGEVING VOOR ELKE REIS.

   Het interieur van de BMW X3 Plug-in Hybride biedt een moderne, comfortabele ambiance. Dat is te danken aan de hoogwaardige materialen en het hele design dat tot de kern is teruggebracht. De cockpit biedt de allermodernste technologie en optimaal bedieningscomfort dankzij het 14,9 inch BMW Curved Display, de dynamische lichtcompositie, de BMW Interaction Bar en de Ambient Light Bar. De BMW X3 Plug-in Hybride creëert een volledig nieuwe esthetiek door een combinatie van de warmte en het comfort van geweven materiaal met een duurzame textieluitrusting van gerecycleerd polyester.

   FASCINEREND GEVOEL VAN RUIMTE.

   Het overweldigende gevoel van ruimte van de BMW X3 Plug-in Hybride is ook achterin te vinden. Drie inzittenden kunnen hier uiterst comfortabel zitten dankzij de uitgebreide beenruimte en de hoogwaardige materialen.

   DIGITAAL. STATE OF THE ART.

   De BMW X3 Plug-in-Hybride stelt nieuwe maatstaven door de allernieuwste digitale features. Met de BMW Digital Key Plus kunt u de BMW contactloos met uw smartphone openen en sluiten zodra u binnen bereik bent. Tijdens het rijden kunt u met de nieuwe BMW Intelligent Personal Assistant belangrijke functies comfortabel via Intelligent Voice Control bedienen. Tijdens een rijpauze kunt u met het optionele BMW Digital Premium-pakket genieten van boeiend entertainment op de 14,9 inch BMW Curved Display: met een keur aan streamingaanbieders in slechts één app en met een ruim aanbod aan games. 

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride BMW Digital Premium videostreaming

   TOPENTERTAINMENT TIJDENS ELKE PAUZE.

   Films en series op het Control Display van uw BMW. Volledig geïntegreerde videostreaming in hoge resolutie verzachten de wachttijd en bieden het beste entertainment.

   IN-CAR-ENTERTAINMENT VAN DE NIEUWE GENERATIE.

   GRENZELOZE CONNECTIVITEIT. INTELLIGENTE VEILIGHEID.

   Meer dan alleen een sleutel.

   Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, wordt het voertuig automatisch ontgrendeld en zijn er ook verlichtingseffecten.

   Een attente assistent aan uw zijde.

   De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/u actief binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

   Uw BMW parkeert zichzelf in.

   Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de manoeuvre van maximaal 200 meter één keer zelf en slaat deze op.

   Overzichtelijk en makkelijk naar de bestemming.

   Met Augmented View ziet u precies hoe de route verloopt. Hiermee wordt de reële omgeving overgebracht naar het Control Display en aanwijzingen over de routebegeleiding toegevoegd. De pijlen die in de live video worden weergegeven, geven duidelijk aan waar u kunt afslaan.

   RIJDYNAMIEK VOOR ONTDEKKERS.

   Een krachtige verbrandingsmotor, aangevuld door een innovatieve elektrische aandrijving. Met de BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybride ontdekt u de wereld op een sportieve manier. En desgewenst volledig elektrisch en emissievrij.

   HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

   De elektrische motor van de BMW X3 xDrive30e is voelbaar zodra u het pedaal met uw voet indrukt. Maar de buitengewone rijdynamiek is slechts een van de voordelen van zijn hybride aandrijving, die desgewenst volledig emissievrij kan werken. 

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride elektrisch rijden en opladen
   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride elektrisch rijden

   OP-EN-TOP PLEZIER IN 6,2 SECONDEN.

   Het onnavolgbare elektrische rijgevoel van de BMW X3 30e xDrive geeft plezier vanaf de eerste meter. En dankzij zijn innovatieve aandrijving met grote accucapaciteit en een elektrische actieradius van 86 - 89 km ook nog lang daarna

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride BMW Charging

   EENVOUDIG OPLADEN. OP ELK MOMENT.

   Comfortabel thuis of snel en gemakkelijk onderweg bij een van de grootste laadnetwerken van Europa. Alles wat u daarvoor nodig heeft, is al in de BMW X3 xDrive30e aanwezig.

   BMW X3 SUV Plug-in-Hybride financiering en leasing

   UW NIEUWE BMW X3.

   Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    

   All-in. Simply smart. BMW Financial Services

   PROACTIVE CARE IN DE BMW X3.

   Service – precies wanneer u die nodig heeft.

   Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

   VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW X3.

   WELLICHT IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U.

   VERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

   Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 1,0 - 1,0 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 23 - 22 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2024.