Vooraanzicht BMW X2 F39 Brooklyn Grau
Leverbaar vanaf€ 45.634,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

THE X2.

DE BMW X2.

Leverbaar vanaf€ 45.634,00
AandrijvingBenzineDieselPlug-in Hybride

Leverbaar vanaf

€ 45.634,00

Private lease vanaf

€ 615,00

Netto bijtelling vanaf

€ 300,00

Absoluut uniek. Extreem uitzonderlijk. De BMW X2 maakt zijn sportieve ambities duidelijk op het eerste gezicht. Met zijn gedurfde sportiviteit biedt hij dynamische en wendbare prestaties die ongeëvenaard zijn in zijn klasse. In combinatie met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is het de extraverte hoofdrolspeler van een nieuw tijdperk. Bent u er klaar voor?

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

Tijdelijk aanbod nieuwe BMW X2 SUV F39

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X2.

 • Business Editions: Onbescheiden veel BMW 
 • Private Lease Edition: Nog meer rijplezier 
 • BMW X2 Private Lease vanaf € 615,- per maand[1]

HET DESIGN VAN DE BMW X2.

Met zijn extraverte design en coupékarakter heeft de BMW X2 een markante, sportieve uitstraling. Daarbij dragen de exclusieve designelementen van de M Mesh Edition bij aan het expressieve uiterlijk. Het esthetische exterieurdesign wordt ingeleid door de indrukwekkende BMW Mesh nierengrille in hoogglans zwart en afgerond door de X2 decals op motorkap en flanken en de imposante aerodynamische M wielen. Het net zo sportieve en stijlvolle interieur van de BMW X2 onthaalt de inzittenden: hoogwaardige highlights zoals exclusieve instaplijsten met ‘Edition’ opschrift of de M Sportstoelen in leder Dakota/Alcantara combinatie benadrukken de sportieve premium ambiance.

Lees meer

DYNAMISCH TOT IN HET KLEINSTE DETAIL.

Driekwart vooraanzicht BMW X2 F39 Brooklyn Grau
Luchtinlaten BMW X2 F39 Brooklyn Grau vooraanzicht

Luchtinlaten.

Adembenemend al bij de eerste blik: de zelfverzekerde voorzijde met de krachtige bumper en de grote, driedelige luchtinlaten die voor nog betere koeling van remmen en motor zorgen. In de luchtinlaten geïntegreerde Air Curtains dragen bij aan een lagere luchtweerstand van de carrosserie.
Wielkuiplijsten BMW X2 F39 Brooklyn Grau zijaanzicht

Wielkuiplijsten.

Sportief totaalbeeld: de prominente wielkuiplijsten in Frozen Grey van Model M Sport X vormen een bijzonder dynamische omlijsting voor de spectaculaire wielen. Net als de markante dorpelverbreders tonen ze onmiskenbaar dat de BMW X2 een volwaardig lid is van de BMW X familie.
Dorpelverbreders BMW X2 F39 Brooklyn Grau driekwart zijaanzicht

Dorpelverbreders.

De BMW X2 maakt af waar hij aan begint: dat bewijzen ook de nieuwe panelen in Frozen Grey, boven de dorpelverbreders. Deze vormen een naadloze verbinding tussen de eveneens in Frozen Grey uitgevoerde wielkuiplijsten en zetten het krachtige samenspel van lak en decoratieve elementen consequent door tot aan de achterzijde.
Achteraanzicht BMW X2 F39 Brooklyn Grau

Design van de achterijde.

Consequent doordacht: de unieke vormtaal loopt door tot in de achterzijde. De bagageklep sluit naadloos aan op de bumper, waardoor een uitzonderlijk esthetische vorm ontstaat. Passend daarbij is de bagageklepgreep aan de buitenzijde onopvallend geïntegreerd in het BMW logo.
Cockpit BMW X2 F39 interieur

Op de bestuurder gerichte cockpit.

Het hoogwaardige interieur inspireert met zijn ergonomische cockpit die kenmerkend is voor BMW X modellen en die consequent is afgestemd op de bestuurder. Dat betekent dat alle instrumenten en functies snel bereikbaar en intuïtief te bedienen zijn. Extra sportief: het optionele, met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met schakelpaddles ligt perfect in de handen en biedt vrij zicht op twee overzichtelijke ronde instrumenten.
Instrumentenpaneel BMW X2 F39 interieur

Progressief bedieningsconcept.

Welkom in uw comfortzone: het innovatieve bedieningsconcept zet maatstaven in deze klasse en tilt communicatie naar een nieuw niveau. De bediening van alle functies gaat intuïtief, overzichtelijk en comfortabel – via de iDrive Controller of door middel van touch- of spraaksturing. Voor navigatie, connectiviteit of entertainment: de positie van de zes Live tegels is vrij in te delen en de informatie wordt real-time weergegeven.
Lederuitrusting BMW X2 F39 interieur

Hoogwaardige bekleding.

Passend bij het interieur getuigen de talrijke bekledingsopties van een hoogwaardige afwerking en ze verlenen de stoelen een hoge mate van comfort. De afgebeelde stoffen uitvoering in Micro Hexagon/Alcantara met geel contraststiksel is exclusief voorbehouden aan Model M Sport en Model M Sport X van de BMW X2. De clou: het stiksel siert ook armsteun, middenconsole en dashboard en maakt zo op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van het gehele interieur compleet.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRIDE.

BMW X2 xDrive25e F39 Plug-in Hybride rijdend bovenaanzicht

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRIDE.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW X2 xDrive25e met innovatieve hybride aandrijving.

Het beste van twee werelden: met de BMW X2 xDrive25e** ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van dit innovatieve BMW hybride model en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.
Plug-in Hybride BMW X2 xDrive25e F39 vooraanzicht

De Plug-in Hybride technologie van de BMW X2 xDrive25e.

De BMW X2 xDrive25e** Plug-in Hybride combineert de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een efficiënte en unieke rijbeleving. De vierwielaandrijving BMW xDrive – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – biedt optimale dynamiek en tractie.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW X2 xDrive25e F39 driekwart zijaanzicht rijdend

Aandrijfmodi van de BMW X2 xDrive25e.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk, of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg – de BMW X2 xDrive25e** met hybride aandrijving maakt het allemaal mogelijk. Profiteer van intelligente rijprogramma's die voor iedere situatie het optimale samenspel tussen verbrandings- en elektromotor bieden.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW X2 xDrive25e F39 driekwart achteraanzicht opladen

Het opladen van de BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW Plug-in Hybride. Standaard bij uw BMW X2 xDrive 25e** meegeleverd is niet alleen de publieke laadkabel, maar ook de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden kunt opladen bij openbare laadstations. * Aanbod per land verschillend
Ontdek meer over opladen
Plug-in Hybride BMW X2 xDrive25e F39 navigatiesysteem close-up

Digitale services voor de BMW X2 xDrive25e.

BMW biedt innovatieve digitale services die het dagelijks leven met uw BMW X2 xDrive25e** nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging geeft direct de dichtstbijzijnde openbare laadstations langs uw route weer. Uw dagelijkse mobiliteit wordt nog eenvoudiger dankzij digitale diensten als de My BMW App.
Ontdek BMW elektrisch rijden

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X2.

Aandrijvings- en ondersteltechnologieën van de BMW X2 op een rij.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M Sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige buitenwegen. Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de BMW X2 van uitmuntende tractie en stabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails rijdt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.
Zijaanzicht BMW X2 F39 Brooklyn Grau rijdend
Transmissiehendel BMW X2 F39 interieur

Sporttransmissie met dubbele koppeling.

De 7-traps Steptronic Sport transmissie met dubbele koppeling maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X2 xDrive F39 Brooklyn Grau achteraanzicht

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
Adaptief onderstel BMW X2 F39

Adaptief onderstel.

Het met tien millimeter verlaagde adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de rijsituatie en zo rijcomfort en rijdynamiek te combineren met optimale veiligheid. Via de Driving Experience Control kan de bestuurder de standaardinstelling COMFORT of het rijprogramma SPORT selecteren.

DE BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE BMW X2.

In de BMW X2 geniet u dankzij de innovatieve My BMW App van optimale connectiviteit tussen smartphone en BMW. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk.
Driving Assistant Plus BMW X2 F39 interieur dashboard

Driving Assistant Plus.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het pakket omvat de Collision & Pedestrian Warning met City remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent, de Speed Limit Info en de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go functie.
Head-Up Display BMW X2 F39 interieur dashboard

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld zodat u zich optimaal kunt concentreren op de weg en het verkeer. Zo kunnen onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, informatie van de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
Cockpit Active Cruise Control met Stop & Go-functie BMW X2 F39 interieur

Active Cruise Control met Stop & Go functie.

De met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go functie houdt de door u ingestelde snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.
Navigation Plus BMW X2 F39 interieur

Navigation Plus.

De uitrusting BMW navigatiesysteem Plus omvat het BMW Head-Up Display, de iDrive Controller, een vast 10,25 inch Touch Control Display en een hoge-resolutie 5,7 inch Info Display in het instrumentenpaneel. Het navigatiesysteem wordt intuïtief bediend via de iDrive Controller met Direct Access toetsen en voorkeuzetoetsen, via spraakbediening of via het Touch Control Display met interactieve tegels.
Smartphone Integratie BMW X2 F39

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Smartphone Integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 interieur

Real Time Traffic Information.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Niet nodig. Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij gevaarlijke omstandigheden of ongevallen op uw route.
Personal Assistant Service BMW X2 F39 interieur

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? Waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.

BMW X2 MODELLEN.

Standaarduitvoering.

Standaard oogt de BMW X2 al extreem atletisch en typisch BMW X. Met zijn krachtige proporties en het extraverte design heeft hij een zelfverzekerde en innovatieve uitstraling. Blikvangers voor het exterieur zijn de zwarte accenten aan de voorzijde, zijkant en achterzijde. Die zorgen voor een dynamisch contrast met de carrosseriekleur en accentueren het sportieve X karakter. Het hoogwaardige, moderne interieur maakt de buitengewone uitstraling compleet.
BMW X2 sDrive20i F39 standaarduitvoering Mediterranblau metallic driekwart vooraanzicht

Model M Sport.

De uitvoering Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.
BMW X2 sDrive20i F39 Model M Sport Misano Blau metallic driekwart vooraanzicht

Model M Sport X.

Model M Sport X is geïnspireerd op de rallysport. Specifieke designkenmerken in Frozen Grey metallic karakteriseren voorzijde, zijkant en achterzijde. Ze zorgen voor sterke accenten en benadrukken de hoge stand van de BMW op de weg. In het interieur onderstrepen Model M Sport specifieke details het X karakter.
BMW X2 sDrive20i F39 Model M Sport X Sparkling Storm Brillianteffekt driekwart vooraanzicht
 • Standaarduitvoering.
 • Model M Sport.
 • Model M Sport X.
BMW X2 F39 Brooklyn Grau vooraanzicht nierengrille
BMW X2 F39 Brooklyn Grau zijaanzicht
BMW X2 F39 Brooklyn Grau lichtmetalen wielen

DE BMW X2 M MESH EDITION.

Blikvanger op het eerste gezicht: de BMW X2 M Mesh Edition zorgt met exclusieve designelementen voor een extreem sportieve en stijlvolle uitstraling. Met zijn carrosseriekleur M Brooklyn Grau metallic en een veelvoud aan designhighlights zoals de imposante BMW nierengrille met Mesh effect trekt hij moeiteloos de aandacht. In het interieur versterken exclusieve uitrustingen zoals de M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier in leder Dakota/Alcantara combinatie, de M voetsteun en de M pedalen de sportieve ambiance en het echte premium karakter.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X2.

De BMW X2 xDrive20i.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

131 (178)/5.000-5.500

Acceleratie 0–100 km/h (s):

7,3

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,9–7,6

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

156-167

 

BMW X2 F39 Brooklyn Grau vooraanzicht

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW X2.

BMW X2 F39 Brooklyn Grau driekwart achteraanzicht met open portier

Met de op maat gemaakte producten van BMW Financial Services bereikt u snel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af. Bekijk alle details over het passende leaseaanbod en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor uw BMW X2.

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW X2 kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X2 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW X2 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X2 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X2 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X2 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X2 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X2 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X2 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES.

ONDERSTEUNING EN SERVICES.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:
 • onderhoud volgens BMW richtlijnen
 • service interieurfilter(s)
 • remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service pechhulp

De gratis BMW Mobile Service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer
BMW X2 Premium Selection

BEKIJK HET OCCASIONS AANBOD VOOR DE BMW X2.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW X2, maar een gebruikte BMW X2? Zoek nu online naar uw favoriete BMW occasion in de grote voorraad van de BMW dealers. Kiest u voor BMW Premium Selection, dan bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit voor uw gebruikte BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

BMW X2 xDrive20i:
Fuel consumption in l / 100 km (average): 6.9–7.6
CO₂ emissions in g / km (average): 156-167

 

BMW X2 sDrive20i:
Fuel consumption in l/100 km (average): 6.4-6.9
CO₂ emissions in g/km (average): 145-156

 

BMW X2 xDrive25e **:
Fuel consumption in l / 100 km (average):  1.7-1.8
CO₂ emissions in g / km (average): 38-42
Power consumption in kWh / 100 km (average): 92 (125) / 5000-5500

 

The average fuel consumption of the BMW X2 varies between X,X and 8.1 l/100 km and the average CO₂ emissions range between XXX and 185 g/km. Data based on reference date October 1, 2021. The stated WLTP values ​​for the combined fuel consumption and CO₂ emissions are measured according to the WLTP test cycle.

 

** At temperatures below 0 degrees Celsius, the purely electric drive of this plug-in hybrid is only possible after a few kilometers of driving, when the battery has warmed up to operating temperature.

Lees meer