DE NIEUWE BMW X2.

VOOR DE
LEFHEBBER.

DE NIEUWE BMW X2.

VOOR DE
LEFHEBBER.

DE NIEUWE BMW X2.VOOR DE <br>LEFHEBBER.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 45.595,00

Netto bijtelling vanaf

€ 309,00

De nieuwe BMW X2 is niet voor iedereen weggelegd. Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight, waar hij ook verschijnt. Met zijn opvallende grille, de LED lichten en het merkembleem aan de zijkant. Dat is weg van de standaard. Daar is durf voor nodig. Dat is alleen voor de lefhebber.

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

Tijdelijk aanbod nieuwe BMW X2

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X2.

 • BMW Executive Edition
 • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
 • Private Lease vanaf € 669,- per maand[1]

5 STERKE PUNTEN:

 • 01 Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,2–4,5
 • 02 CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 142–118
 • 03 Voor het eerst leverbaar met Model M Sport X
 • 04 Uitmuntende rijdynamiek en krachtige motoren
 • 05 Innovatief bedieningsconcept en naadloze connectiviteit

GEWELDIG DESIGN BEGINT MET DURF.

Exterieurdesign details.

De nieuwe BMW X2 volgt helemaal zijn eigen weg – en laat dat ook zien. In combinatie met zijn dynamische lijnenspel verleent zijn extraverte vorm hem een uiterst sportief coupé-achtig karakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve design voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat.

Lees meer

Luchtinlaten.

Adembenemend al bij de eerste blik: de zelfverzekerde voorzijde met de krachtige bumper en de grote, driedelige luchtinlaten die voor nog betere koeling van remmen en motor zorgen. In de luchtinlaten geïntegreerde Air Curtains dragen bij aan een lagere luchtweerstand van de carrosserie.
Lees meer

Wielkuiplijsten.

Sportief totaalbeeld: de prominente wielkuiplijsten in Frozen Grey van Model M Sport X vormen een bijzonder dynamische omlijsting voor de spectaculaire wielen. Net als de markante dorpelverbreders tonen ze onmiskenbaar dat de BMW X2 een volwaardig lid is van de BMW X familie.
Lees meer

Dorpelverbreders.

De BMW X2 maakt af waar hij aan begint: dat bewijzen ook de nieuwe panelen boven de dorpelverbreders in Frozen Grey. Deze vormen een naadloze verbinding tussen de eveneens in Frozen Grey uitgevoerde wielkuiplijsten en zetten het krachtige samenspel van lak en decoratieve elementen consequent door tot aan de achterzijde.
Lees meer

M achterspoiler.

Dynamiek tot in de details: de optionele M achterspoiler onderstreept de sportieve vorm van het langgerekte, coupé-achtige silhouet nog eens. Met zijn markante contouren is dit tegelijkertijd een extra blikvanger die de achterzijde van de BMW X2 met zijn grote spoorbreedte op perfecte wijze afrondt.
Lees meer

Design van de achterzijde.

Consequent doorgedacht: de unieke vormtaal loopt door tot in de achterzijde. De bagageklep sluit naadloos aan op de bumper, waardoor een uitzonderlijk esthetische vorm ontstaat. Passend daarbij is de bagageklepgreep aan de buitenzijde onopvallend geïntegreerd in het BMW logo.
Lees meer

Glazen panoramadak.

Ook gesloten open voor lichteffecten: het optionele tweedelige glazen panoramadak beslaat vrijwel de complete hemel van de BMW X2. Zo valt er extra licht in het interieur en ontstaat een fascinerend gevoel van ruimte. Het voorste deel kan traploos geopend worden.
Lees meer

*het afgebeelde model kan van het actuele model afwijken

Lees meer

ALTIJD EEN STAP VOOR.

BMW Connected+.

In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en auto. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk.

Lees meer

Send to Car.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

Lees meer

Share live trip status.

Met 'Share live trip status' kunt u uw aankomsttijd en uw actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger kan via een link naar een website zien wat de bestemming van de BMW is en waar deze zich op dat moment bevindt, via een kaart.
Lees meer

Navigate Door to Door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De service Navigate Door to Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Lees meer

BMW ConnectedDrive.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.
Lees meer

RIJDT VOOROP. RAAKT NOOIT ACHTEROP.

Rijdynamiek van de BMW X2.

RIJDT VOOROP. RAAKT NOOIT ACHTEROP.

Rijdynamiek van de BMW X2.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige achterafwegen. Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de nieuwe BMW X2 van uitmuntende tractie en spoorstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails loopt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.

Lees meer

DAAGT DE ROUTINE UIT.

De nieuwe BMW X2 laat zich nauwelijks tegenhouden. Zeker wanneer hij is uitgerust met de originele BMW accessoires. Welke weg hij ook neemt: hij is op alle voorbereid. Ervaar zijn hoogwaardige en praktische accessoires – en daag de routine uit.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 varieert tussen de 4,1 en 6,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 106 en 157 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.