DE NIEUWE BMW X2.

WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.

DE NIEUWE BMW X2.

WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.

DE NIEUWE BMW X2.WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.

Leverbaar vanaf

€ 47.495,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 346,00

Absoluut uniek. Bijzonder uitzonderlijk. De nieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

5 STERKE PUNTEN:

 • 01 Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,8-4,6
 • 02 CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 126-121
 • 03 Voor het eerst leverbaar met Model M Sport X
 • 04 Uitmuntende rijdynamiek en krachtige motoren
 • 05 Innovatief bedieningsconcept en naadloze connectiviteit

BLIJFT UNIEK.

Exterieurdesign details.

De nieuwe BMW X2 volgt helemaal zijn eigen weg – en laat dat ook zien. In combinatie met zijn dynamische lijnenspel verleent zijn extraverte vorm hem een uiterst sportief coupé-achtig karakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve design voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat.

Luchtinlaten.

Adembenemend al bij de eerste blik: de zelfverzekerde voorzijde met de krachtige bumper en de grote, driedelige luchtinlaten die voor nog betere koeling van remmen en motor zorgen. In de luchtinlaten geïntegreerde Air Curtains dragen bij aan een lagere luchtweerstand van de carrosserie.

Wielkuiplijsten.

Sportief totaalbeeld: de prominente wielkuiplijsten in Frozen Grey van Model M Sport X vormen een bijzonder dynamische omlijsting voor de spectaculaire wielen. Net als de markante dorpelverbreders tonen ze onmiskenbaar dat de BMW X2 een volwaardig lid is van de BMW X familie.

Dorpelverbreders.

De BMW X2 maakt af waar hij aan begint: dat bewijzen ook de nieuwe panelen boven de dorpelverbreders in Frozen Grey. Deze vormen een naadloze verbinding tussen de eveneens in Frozen Grey uitgevoerde wielkuiplijsten en zetten het krachtige samenspel van lak en decoratieve elementen consequent door tot aan de achterzijde.

M achterspoiler.

Dynamiek tot in de details: de optionele M achterspoiler onderstreept de sportieve vorm van het langgerekte, coupé-achtige silhouet nog eens. Met zijn markante contouren is dit tegelijkertijd een extra blikvanger die de achterzijde van de BMW X2 met zijn grote spoorbreedte op perfecte wijze afrondt.

Design van de achterzijde.

Consequent doorgedacht: de unieke vormtaal loopt door tot in de achterzijde. De bagageklep sluit naadloos aan op de bumper, waardoor een uitzonderlijk esthetische vorm ontstaat. Passend daarbij is de bagageklepgreep aan de buitenzijde onopvallend geïntegreerd in het BMW logo.

Glazen panoramadak.

Ook gesloten open voor lichteffecten: het optionele tweedelige glazen panoramadak beslaat vrijwel de complete hemel van de BMW X2. Zo valt er extra licht in het interieur en ontstaat een fascinerend gevoel van ruimte. Het voorste deel kan traploos geopend worden.

ALTIJD EEN STAP VOOR.

BMW Connected+.

In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en auto. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk.

Send my routes to car.

Met 'Send my routes to car' plant u slimme routes en verzendt u deze naar uw BMW voordat u instapt. BMW Connected+ herkent een laag brandstofpeil en voegt zo nodig een tankstop toe aan uw route.

Share live trip status.

Met 'Share live trip status' kunt u uw aankomsttijd en uw actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger kan via een link naar een website zien wat de bestemming van de BMW is en waar deze zich op dat moment bevindt, via een kaart.

Navigate door to door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service ‘Navigate door to door’ van de BMW Connected App maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

BMW ConnectedDrive.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.

RIJDT VOOROP. RAAKT NOOIT ACHTEROP.

Rijdynamiek van de BMW X2.

RIJDT VOOROP. RAAKT NOOIT ACHTEROP.

Rijdynamiek van de BMW X2.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige achterafwegen. Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de nieuwe BMW X2 van uitmuntende tractie en spoorstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails loopt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.

DAAGT DE ROUTINE UIT.

De nieuwe BMW X2 laat zich nauwelijks tegenhouden. Zeker wanneer hij is uitgerust met de originele BMW accessoires. Welke weg hij ook neemt: hij is op alle voorbereid. Ervaar zijn hoogwaardige en praktische accessoires – en daag de routine uit.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Getoond model: BMW X2 xDrive20d
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,8-4,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 126-121

 • De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese meetprocedure (EU) 2007/715 in de actueel geldende versie. De waarden hebben betrekking op de basisuitvoering in Duitsland, de weergegeven marge houdt rekening met de verschillende maten van de geselecteerde banden en wielen en de optionele uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-waarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.