BMW X3 SUV G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht

€ 64.769,00

Leverbaar vanaf

BenzineDieselPlug-in Hybride

Aandrijving

THE X3

DE BMW X3.

€ 64.769,00

Leverbaar vanaf

BenzineDieselPlug-in Hybride

Aandrijving

BMW X3. ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

Leverbaar vanaf

€ 64.769,00

Operational lease vanaf

€ 889,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 431,00

De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

KIES UW BMW X3.

BMW X3 xDrive 20d
BMW X3 xDrive SUV 20d G01 Saphirschwarz driekwart vooraanzicht
  • BMW Live Cockpit Plus
  • Adaptieve LED koplampen
  • Sportstoelen voor

BMW X3 xDrive 30e
BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • BMW Laserlicht
  • BMW Live Cockpit Professional

BMW X3 xDrive 30i Model M Sport
BMW X3 xDrive SUV 30i Model M Sport G01 Phytonicblau driekwart vooraanzicht
  • Business Edition Plus
  • M Sportstoelen
  • Automatische sporttransmissie met stuurschakeling

ONTWERP UW EIGEN BMW X3.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW X3.

HET EXTERIEUR VAN DE BMW X3.

BMW X3 SUV G01 Exterieur 2021

DESIGN VOORZIJDE MET NIEUWE NIERENGRILLE.

BMW X3 SUV G01 Sophistograu close-up voorzijde
Het extreem brede voorkomen en de kenmerkende X-elementen maken de voorzijde van de BMW X3 zeer opvallend. Zijn buitengewoon onafhankelijke indruk wordt benadrukt door een extra hoekige BMW nierengrille en de bumper in nieuw design met verticale luchtinlaten in driehoeksvorm. De ca. 10 mm vlakkere full-LED koplampen geven het totaalbeeld van de BMW X3 een moderne en doelbewuste uitstraling.

DESIGN ACHTERZIJDE MET LED ACHTERLICHTEN.

BMW X3 SUV G01 Sophistograu close-up achterzijde
De nieuw ontworpen achterzijde van de BMW X3 is zowel excentriek als modern. Dankzij de full-LED achterlichten met een nieuwe driedimensionale vormgeving valt hij nog meer op. Brede, verzonken, vrij gevormde uitlaatuiteindpijpen volgen de horizontale lijnen bovenaan en onderstrepen de moderniteit van het design. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat maakt de achterzijde van de BMW X3 overduidelijk een zeer krachtige indruk.

DESIGN HIGHLIGHTS INTERIEUR.

BMW X3 SUV G01 design-highlights bekleding Sensatec Cognac
BMW X3 SUV G01 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvateen hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een 12,3 inch Touch Control Display en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het BMW Operating System 7 kan onder meer via de iDrive Touch Controller bediend worden.
BMW X3 SUV G01 sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

Sportstoelen bestuurder en voorpassagier.

De aanpasbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van handmatige instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de zitting en rugleuning. Aanvullend voor de bestuurdersstoel: instelmogelijkheid voor de breedte van de rugleuning.
BMW X3 SUV G01 gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen

Gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen.

Optionele, exclusieve en gegalvaniseerde applicaties op de bedieningselementen voor de zijruiten, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel, het schakelpaneel in het portier en de knop voor de centrale vergrendeling creëren een hoogwaardige uitstraling.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X3.

Behalve zijn intelligente lichtgewicht constructie zijn ook de luchtkleppen in de Active Air Stream nierengrille van de BMW X3 uniek – als er weinig koele lucht nodig is, blijft één van de luchtkleppen automatisch gesloten, wat zorgt voor nog betere aerodynamica.
Lees meer
BMW X3 SUV G01 rijdynamiek driekwart vooraanzicht rijdend Sophistograu

AANDRIJVINGS- EN ONDERSTELTECHNOLOGIEËN.

BMW X3 SUV G01 TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor

TwinPower Turbo Motoren.

Beide varianten, de benzine- en dieselmotor, van de BMW TwinPower Turbo 2,0 liter viercilinder motoren bieden maximaal rijplezier. Ze onderscheiden zich door een temperamentvolle krachtsontwikkeling alsmede door een spontane gasreactie bij lage toerentallen.
BMW X3 SUV G01 BMW xDrive

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg.
BMW X3 SUV G01 Variable Sport Steering

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW X3 SUV G01 Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl.

DE BMW X3 xDRIVE30e PLUG-IN HYBRIDE MET BMW eDRIVE RIJMODI.

Met de BMW X3 xDrive30e beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van dit innovatieve BMW hybride model en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht stilstaand
Plug-in Hybride technologie BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht

De Plug-in Hybride technologie van de BMW X3 xDrive30e.

De BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybride combineert de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. De vierwielaandrijving BMW xDrive – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – zorgt voor optimale dynamiek en tractie.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 aandrijfmodi Sophistograu rijdend achterzijde

Aandrijfmodi van de BMW X3 xDrive30e.

HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC of SPORT/XTRA BOOST: profiteer van intelligente rijmodi die voor iedere situatie het optimale samenspel tussen verbrandings- en elektromotor bieden.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW X3 xDrive30e G01 opladen

De BMW X3 xDrive30e opladen.

De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW X3 xDrive30e bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, publieke laadkabel, openbare laadstations) ca. 3,7 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 5,9 uur. Bij de standaarduitvoering van uw BMW X3 xDrive30e zijn een laadkabel voor laden aan openbare laadstations en de BMW Charging Card inbegrepen.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 digitale diensten

Digitale diensten voor de BMW X3 xDrive30e.

BMW Connected Charging geeft direct de dichtstbijzijnde openbare laadstations langs uw route weer. En uw dagelijkse mobiliteit wordt nog eenvoudiger dankzij digitale diensten als de BMW Personal Assistant Service en de My BMW App.
Ontdek BMW elektrisch rijden