BMW X3 SUV G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht
BMW X3 xDrive30e
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 67.576,00
AandrijflijnBenzineDieselPlug-in Hybride

THE X3

DE BMW X3.

Leverbaar vanaf€ 67.576,00
AandrijflijnBenzineDieselPlug-in Hybride

  BMW X3. ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

  Leverbaar vanaf

  € 67.576,00

  Operational lease vanaf

  € 919,00 

  Netto bijtelling vanaf

  € 445,00

  De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

  KIES UW BMW X3.

  BMW X3 xDrive 20d
  BMW X3 xDrive SUV 20d G01 Saphirschwarz driekwart vooraanzicht
  • BMW Live Cockpit Plus
  • Adaptieve LED koplampen
  • Sportstoelen voor

  BMW X3 xDrive 30e
  BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • BMW Laserlicht
  • BMW Live Cockpit Professional

  BMW X3 xDrive 30i Model M Sport
  BMW X3 xDrive SUV 30i Model M Sport G01 Phytonicblau driekwart vooraanzicht
  • Business Edition Plus
  • M Sportstoelen
  • Automatische sporttransmissie met stuurschakeling

  KIES UW BMW X3.

  BMW X3 xDrive20i

  ESSENCE.

  BMW X3 xDrive 20d G01 Saphirschwarz driekwart vooraanzicht
  € 82.277,07

  BMW X3 xDrive30e

  BALANCE.

  BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht
  € 74.658,60

  BMW X3 xDrive30i

  SIGNATURE.

  BMW X3 xDrive SUV 30i Model M Sport G01 Phytonicblau driekwart vooraanzicht
  € 100.626,10

  ONTWERP UW EIGEN BMW X3.

  BMW Business Editions

  BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

  Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW X3.

  HET EXTERIEUR VAN DE BMW X3.

  BMW X3 SUV G01 Exterieur 2021

  DESIGN VOORZIJDE MET NIEUWE NIERENGRILLE.

  BMW X3 SUV G01 Sophistograu close-up voorzijde
  Het extreem brede voorkomen en de kenmerkende X-elementen maken de voorzijde van de BMW X3 zeer opvallend. Zijn buitengewoon onafhankelijke indruk wordt benadrukt door een extra hoekige BMW nierengrille en de bumper in nieuw design met verticale luchtinlaten in driehoeksvorm. De ca. 10 mm vlakkere full-LED koplampen geven het totaalbeeld van de BMW X3 een moderne en doelbewuste uitstraling.

  DESIGN ACHTERZIJDE MET LED ACHTERLICHTEN.

  BMW X3 SUV G01 Sophistograu close-up achterzijde
  De nieuw ontworpen achterzijde van de BMW X3 is zowel excentriek als modern. Dankzij de full-LED achterlichten met een nieuwe driedimensionale vormgeving valt hij nog meer op. Brede, verzonken, vrij gevormde uitlaatuiteindpijpen volgen de horizontale lijnen bovenaan en onderstrepen de moderniteit van het design. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat maakt de achterzijde van de BMW X3 overduidelijk een zeer krachtige indruk.

  DESIGN HIGHLIGHTS INTERIEUR.

  BMW X3 SUV G01 design-highlights bekleding Sensatec Cognac
  BMW X3 SUV G01 BMW Live Cockpit Professional

  BMW Live Cockpit Professional.

  De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrustin

  BMW X3 SUV G01 sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

  Sportstoelen bestuurder en voorpassagier.

  De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door de talrijke handmatige instelmogelijkheden, waaronder de bovenbeensteun en de hoek van de rugleuning. Dankzij de hogere wangen van zitting en rugleuning bieden de sportstoelen uitstekende ergonomie en perfecte zijdelingse ondersteuning.

  BMW X3 SUV G01 gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen

  Gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen.

  Optionele, exclusieve en gegalvaniseerde applicaties op de bedieningselementen voor de zijruiten, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel, het schakelpaneel in het portier en de knop voor de centrale vergrendeling creëren een hoogwaardige uitstraling.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X3.

  Behalve zijn intelligente lichtgewicht constructie zijn ook de luchtkleppen in de Active Air Stream nierengrille van de BMW X3 uniek – als er weinig koele lucht nodig is, blijft één van de luchtkleppen automatisch gesloten, wat zorgt voor nog betere aerodynamica.
  Lees meer
  BMW X3 SUV G01 rijdynamiek driekwart vooraanzicht rijdend Sophistograu

  AANDRIJVINGS- EN ONDERSTELTECHNOLOGIEËN.

  BMW X3 SUV G01 TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor

  TwinPower Turbo Motoren.

  Beide varianten, de benzine- en dieselmotor, van de BMW TwinPower Turbo 2,0 liter viercilinder motoren bieden maximaal rijplezier. Ze onderscheiden zich door een temperamentvolle krachtsontwikkeling alsmede door een spontane gasreactie bij lage toerentallen.
  BMW X3 SUV G01 BMW xDrive

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg.
  BMW X3 SUV G01 Variable Sport Steering

  Variable Sport Steering.

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
  BMW X3 SUV G01 Steptronic Sport transmissie

  Steptronic Sport transmissie.

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl.

  *De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de geschikte smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey, Voor het gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices vereist.

  Lees meer

  DE BMW X3 xDRIVE30e PLUG-IN HYBRIDE MET BMW eDRIVE RIJMODI.

  Met de BMW X3 xDrive30e beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van dit innovatieve BMW hybride model en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

  Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht stilstaand
  Plug-in Hybride technologie BMW X3 xDrive SUV 30e G01 Sophistograu driekwart vooraanzicht

  De Plug-in Hybride technologie van de BMW X3 xDrive30e.

  De BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybride combineert de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. De vierwielaandrijving BMW xDrive – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – zorgt voor optimale dynamiek en tractie.
  Ontdek BMW elektrisch rijden
  Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 aandrijfmodi Sophistograu rijdend achterzijde

  Aandrijfmodi van de BMW X3 xDrive30e.

  HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC of SPORT/XTRA BOOST: profiteer van intelligente rijmodi die voor iedere situatie het optimale samenspel tussen verbrandings- en elektromotor bieden.
  Ontdek BMW elektrisch rijden
  Plug-in Hybride BMW X3 xDrive30e G01 opladen

  De BMW X3 xDrive30e opladen.

  De laadduur (0–100%) bedraagt voor de BMW X3 xDrive30e bij een laadvermogen van 3,7 kW (BMW Wallbox, publieke laadkabel, openbare laadstations) ca. 3,7 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 5,9 uur. Bij de standaarduitvoering van uw BMW X3 xDrive30e zijn een laadkabel voor laden aan openbare laadstations en de BMW Charging Card inbegrepen.
  Ontdek BMW elektrisch rijden
  Plug-in Hybride BMW X3 xDrive SUV 30e G01 digitale diensten

  Digitale diensten voor de BMW X3 xDrive30e.

  BMW Connected Charging geeft direct de dichtstbijzijnde openbare laadstations langs uw route weer. En uw dagelijkse mobiliteit wordt nog eenvoudiger dankzij digitale diensten als de BMW Personal Assistant Service en de My BMW App.
  Ontdek BMW elektrisch rijden

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

  Echt rijplezier is in de BMW X3 gegarandeerd. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw BMW X3 zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.

  BMW X3 SUV G01 20 inch lichtmetalen BMW wielen Y-Spaak styling 695 Jet Black mat

  20 inch BMW lichtmetalen wielen Y-Spaak styling 695 in Jet Black mat, zomerwielset.

  20 inch BMW lichtmetalen wielen Y-Spaak styling 695 in Jet Black mat. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole en noodloopeigenschappen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 BMW WaterBlade

  BMW WaterBlade.

  De BMW WaterBlade is een ruitenwisser voor de voorruit met innovatieve wistechnologie – voor een duidelijk effectiever resultaat.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 BMW Fietsendrager Pro 2.0

  BMW Fietsendrager Pro 2.0.

  Lichte, stabiele BMW Fietsendrager Pro 2.0 voor twee fietsen/e-bikes. Draagvermogen 60 kg en compact opvouwbaar.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 BMW Allweather vloermatten voor

  BMW Allweather vloermatten voor.

  De BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm beschermen de voetenruimtes voorin tegen vocht en vuil. In zwart met X3 opschrift in roestvrij staal.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 BMW Advanced Car Eye 2

  BMW Advanced Car Eye 2.

  De full-HD camera met hoge resolutie legt bij schokken automatisch de gebeurtenissen voor en achter de auto vast.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 BMW Wallbox

  BMW Wallbox Essential.

  Het tankstation bij u thuis. Met de BMW Wallbox wordt de BMW snel, betrouwbaar en comfortabel opgeladen met een laadvermogen tot 22 kW.
  Vind uw BMW dealer

  BMW M PERFORMANCE PARTS.

  De BMW X3 onderscheidt zich met zijn markante, zelfbewuste design: met de hoogwaardige BMW M Performance Parts onderstreept u het sportieve karakter van deze individuele SAV.

  BMW X3 SUV G01 M Performance omlijsting nierengrille Carbon

  M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

  Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 M Performance dakspoiler hoogglans zwart

  M Performance dakspoiler in hoogglans zwart.

  Effectief design: de M Performance dakspoiler van PUR in hoogglans zwart vormt een stijlvol en sportief accent aan de achterzijde van de BMW X3.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M Bicolor

  21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M in Bicolor Jet Black mat, gepolijst.

  21 inch M Performance gesmede wielen Y-spaak styling 701 M in Bicolor Jet Black mat, gepolijst. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole en noodloopeigenschappen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 M Performance stuurwiel

  M Performance stuurwiel.

  Met zijn markante vorm en het geprofileerde gripgedeelte in Alcantara zorgt het stuurwiel voor een onmiskenbaar autosportgevoel in het interieur.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 M Performance mattenset

  M Performance mattenset.

  Een hoogwaardige uitstraling en uitstekende grip: de M Performance matten geven ook de voetenruimte een gepersonaliseerd sportief effect.
  Vind uw BMW dealer
  BMW X3 SUV G01 M Performance antenne-afdekking Aramid

  M Performance antenne-afdekking Aramid.

  Een visuele en tegelijkertijd functionele highlight voor het dak: de M Performance antenne-afdekking Aramid.
  Vind uw BMW dealer

  TECHNISCHE GEGEVENS BMW X3 xDRIVE30e.

  Max. systeemvermogen kW (pk):

  215 (292)

  Acceleratie van 0 tot 100 km/h in s:

  6,1

  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

  2,4-2,0

  CO2 emissie in g/km (gemiddeld):

  53-45

  BMW X3 G01 technische gegevens schets
  BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

  BMW WIELEN EN BANDEN.

  De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.

  AANSCHAF EN LEASE.

  Nieuwe BMW X3 SUV G01 kopen

  Samenstellen en prijzen.

  Stel uw nieuwe BMW X3 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
  Configurator en prijzen
  Nieuwe BMW X3 SUV G01 financieren

  Financieren.

  Door uw nieuwe BMW X3 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
  Bereken uw maandbedrag
  Nieuwe BMW X3 SUV G01 Operational Lease

  Operational Lease.[1]

  Uw BMW X3 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X3 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
  Bereken uw maandbedrag
  Nieuwe BMW X3 SUV G01 Private Lease

  Private Lease.

  Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X3 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
  Bereken uw maandbedrag
  BMW X3 occasions - gebruikte BMW X3

  BEKIJK HET BMW X3 OCCASIONS AANBOD.

  Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW X3? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

  UW BMW DEALER.

  BMW servicemedewerker adviseert vrouwelijke klant

  WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

  Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW X3 contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

  BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW X3.

  BMW Service BMW medewerker verwelkomt klant

  #whateverhappens. Zorgeloos op weg: dit pakket biedt u volledige transparantie en comfortabele planmogelijkheden gedurende de contractperiode.

  Dit omvat de services:

  • Motorolie verversen
  • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Brandstoffilter vervangen (bij dieselmotoren)
  • Interieurfilter(s) vervangen
  • Bougies vervangen (bij benzinemotoren)
  • Remvloeistof

  Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 2,0 en 11,0 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 45 en 250 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

  Lees meer

  Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 9,3 en 2,0 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 28,8 en 25,7 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 163 en 45 g/km en de elektrische actieradius tussen de 45 en 50 km. Data op basis van peildatum 1 december 2023.

   Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.