BMW Z4 Roadster (G29) rijdt in de bergen
Leverbaar vanaf€ 55.617,00
AandrijvingBenzine

THE Z4.

DE BMW Z4 ROADSTER.

Leverbaar vanaf€ 55.617,00
AandrijvingBenzine
THE Z4.DE BMW Z4 ROADSTER.

Leverbaar vanaf

€ 55.617,00

Netto bijtelling vanaf

€ 369,00

Zodra de kap van de nieuwe BMW Z4 wordt geopend, zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier. Een roadster die niet beter kon zijn: open, sportief en compromisloos. Met een krachtige rijdynamiek en een progressief design heeft hij slechts één doel: genieten van de unieke vrijheid.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW Z4 Roadster varieert tussen 6 en 7,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen 138 en 168 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2018.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW Z4.

HET DESIGN.

Het design van de BMW Z4 Roadster roept zowel vanbinnen als vanbuiten een gevoel op van ontspannen sportiviteit en individuele stijl. Krachtig en kenmerkend voor het dynamische voorkomen zijn de BMW nierengrille met roosters in mesh design, de elegante cabriokap en elementen van de M hoogglans Shadow Line. Het interieur maakt het overtuigende designconcept compleet met optionele uitrustingen als M Sportstoelen of Ambiance verlichting.

Lees meer

EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN.

BMW Z4 Roadster (G29) driekwart achteraanzicht bovenaanzicht rijdend
BMW Z4 Roadster (G29) met nierengrille in mesh design

BMW nierengrille in mesh design.

De afhankelijk van de motorisering individueel uitgevoerde BMW nierengrille met roosters in mesh design draagt bij aan de dynamische uitstraling. Bij de standaarduitvoering is het mesh design rooster uitgevoerd in hoogglans zwart, bij Model Sport Line en Model M Sport in Aluminium mat, telkens met een verchroomde omlijsting. Het topmodel M40i is te herkennen aan de volledig in Cerium Grey uitgevoerde BMW nierengrille.
BMW Z4 Roadster met Air Breather en voorwiel

Air Breather.

Samen met de Air Curtains in de voorbumper zorgen de achter de voorste wielkuipen geplaatste Air Breathers voor een duidelijke vermindering van luchtwervelingen in de wielkuipen en een efficiënte geleiding van de rijwind; hierdoor wordt de luchtweerstand verlaagd. Tegelijkertijd versterken ze op sierlijke wijze het atletische karakter van de auto.
BMW Z4 Roadster (G29) silhouet met gesloten cabriokap

Stoffen cabriokap.

De zwarte stoffen cabriokap sluit perfect aan op de dynamische belijning van de auto. Met een druk op de knop opent en sluit de kap in circa tien seconden elektrisch, ook onder het rijden met maximaal 50 km/h. Een van de hoogtepunten van de uiterst hoogwaardig afgewerkte kap vormt de uitmuntende geluidsisolatie.
BMW Z4 Roadster (G29) zijspiegel met BMW Individual hoogglans Shadow Line

M hoogglans Shadow Line.

De M hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang omvat designdetails in zwart: omlijsting en roosters in mesh design van de BMW nierengrille zijn uitgevoerd in hoogglans zwart, het sierstuk van de uitlaateindpijpen in Schwarzchrom.
BMW Z4 Roadster (G29) sierstuk uitlaateindpijpen

Uitlaateindpijpen.

Vrij gevormde uitlaateindpijpen links en rechts onderstrepen optisch de prestaties van deze BMW.
BMW Z4 Roadster (G29) M Sportstoelen

M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De M Sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun, diepe zitting, hoge zijwangen en rugleuning met breder schoudergedeelte bieden bestuurder en voorpassagier ook in snel genomen bochtencombinaties extra ondersteuning. Bovendien kan de breedte van de rugleuning van de bestuurdersstoel en, afhankelijk van de uitrusting, ook die van passagiersstoel volledig naar wens worden aangepast.
BMW Z4 Roadster (G29) cockpit met Ambiance verlichting

Ambiance verlichting.

De Ambiance verlichting creëert een ontspannende, behaaglijke lichtsfeer in het interieur. U kunt kiezen uit elf vooraf gedefinieerde lichtdesigns in zes verschillende kleuren, met Ambiance verlichting in het dashboard, de portierbekledingen en de middenconsole.
Luidspreker in de cockpit van de BMW Z4 Roadster (G29)

Harman Kardon Surround Sound System.

Het Harman Kardon Surround Sound System biedt een uitmuntende klank en wordt gekenmerkt door een digitale versterker van 408 watt, zeven kanalen en twaalf luidsprekers. Het systeem creëert een ongeëvenaard helder klankbeeld met interieurvullend geluid. Modelspecifieke en snelheidsafhankelijke equalizing compenseert subtiel de invloed van rijgeluiden.
Zijaanzicht BMW Z4 Roadster (G29), cabriokap gaat open

ONTVOUWT VRIJHEID.

De softtop van de BMW Z4 Roadster.

ONTVOUWT VRIJHEID.

De softtop van de BMW Z4 Roadster.

RIJDYNAMIEK.

Gekenmerkt door sportiviteit en wendbaarheid: de BMW Z4 Roadster toont op de weg zijn sportieve aard. Met de modernste techniek en innovatieve aandrijvings- en onderstelcomponenten biedt hij indrukwekkende prestaties – en rijdynamiek van de buitencategorie.
BMW Z4 Roadster (G29) achterzijde, bovenaanzicht

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW Z4 Roadster (G29) close-up M Sportremsysteem

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW Z4 Roadster (G29) Adaptief M Onderstel

Adaptief M Onderstel.

Het tien millimeter verlaagde Adaptieve M Onderstel past zich continu automatisch aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW Z4 Roadster (G29) rijdend in de bergen, achteraanzicht

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW Z4 Roadster (G29) Steptronic Sport transmissie: close-up middenconsole

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie met Launch Control maakt sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuur voor comfortabel toeren of een dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT of SPORT+ en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor is hij bijzonder krachtig en efficiënt.

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN.

De BMW Z4 Roadster biedt de bestuurder talrijke intelligente bestuurdersassistentiesystemen. Van de Parking Assistant tot de persoonlijke Voice Assistant, de innovatieve technologieën verhogen het comfort en de veiligheid tijdens het rijden. Tegelijkertijd maken ze naargelang de situatie semi-autonoom rijden mogelijk.
Kijkje in het interieur van de BMW Z4 Roadster (G29) door de voorruit

Driving Assistant.

Het veiligheidspakket Driving Assistant omvat de met camera werkende systemen Approach Control Warning met remfunctie, Lane Departure Warning en Speed Limit Assist inclusief anticiperende Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden. Verder omvat het pakket de met radarsensoren werkende uitrustingen Crossing-traffic Warning achter, Lane Change Warning en Rear Collision Warning.
Parking Assistant op Touch Control Display BMW Z4 Roadster (G29)

Parking Assistant.

De uitrusting Parking Pack maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren. De achteruitrijcamera zorgt voor beter zicht naar achteren. De Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. De Parking Assistant parkeert uw BMW automatisch in parkeervakken parallel aan of haaks op de rijbaan en manoeuvreert hem uit parkeervakken parallel aan de rijbaan. De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) ondersteunt u bij het achteruitrijden in bijvoorbeeld smalle straatjes.
BMW Z4 Roadster (G29) met stuurwiel, Head-Up Display en Touch Control Display

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en (uitrustingsafhankelijk) aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
BMW Z4 Roadster (G29) met scherm Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Stuurwiel BMW Z4 Roadster (G29) met knoppen

Active Cruise Control met Stop & Go functie.

De Active Cruise Control met Stop & Go functie houdt bij snelheden van 30 tot 160 km/h automatisch de gewenste afstand tot uw voorligger, inclusief remmen tot stilstand en weer accelereren bij het rijden in fileverkeer. Met Speed Limit Assist kunt u de ter plaatse geldende snelheidslimiet overnemen in de Cruise Control. De bij deze uitrusting inbegrepen Front Collision Warning met remfunctie reageert op stilstaande voertuigen, voetgangers en fietsers.
BMW Operating System 7 BMW Z4 Roadster (G29)

BMW Operating System 7.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Touch Controller uitgebreid, zodat het appmenu direct selecteerbaar is.
Connected Music BMW Z4 Roadster (G29)

Connected Music.

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Bijvoorbeeld klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music heeft u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart toegang tot miljoenen muziekfiles van BMW muziekpartner Spotify.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Standaarduitvoering

Dit model onderscheidt zich met exterieur en in het interieur door talrijke slimme uitrustingen die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
Silhouet BMW Z4 Roadster (G29) standaarduitvoering

Model Sport Line

Het Model Sport Line overtuigt door zijn dynamische uitstraling. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans Schwarz en zijdeglans aluminium onderstrepen de sportieve uitstraling. Features zoals de M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier met bekleding in leder Vernasca Schwarz en de automatische airconditioning met 2-zoneregeling vergroten het comfort.
Silhouet BMW Z4 Roadster (G29) Model Sport Line

Model M Sport

De uitvoering Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.
Silhouet BMW Z4 Roadster (G29) Model M Sport
  • Standaarduitvoering
  • Model Sport Line
  • Model M Sport

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW Z4 sDrive20i.

Max. vermogen kW (pk)/1/min):

145 (197) / 4500-6500

Acceleratie 0–100 km/h (s):

6,6

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

7,2 - 7,1

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

164 - 160

BMW Z4 M40i Roadster G29 driekwart achteraanzicht met open cabriokap en vrouw op voorgrond

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW Z4 Roadster kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW Z4 Roadster volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW Z4 Roadster financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW Z4 Roadster te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW Z4 Roadster Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW Z4 Roadster zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW Z4 Roadster te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW Z4 Roadster Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW Z4 Roadster volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
direct beschikbare bmw z4 roadster - g29 - m40i

DIRECT BESCHIKBARE BMW Z4 ROADSTER.

Uw nieuwe BMW Z4 Roadster direct rijden? Bekijk het direct beschikbare aanbod voor uw nieuwe BMW Z4 Roadster bij uw BMW dealer.

BMW SERVICES.

ONDERSTEUNING EN SERVICES VOOR DE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:
  • onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • service interieurfilter(s)
  • remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service pechhulp

De gratis BMW Mobile Service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW Z4 Roadster varieert tussen de 6,8 en 8,0 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 157 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.


    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.