BMW Business Editions

BMW BUSINESS EDITIONS.

ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

BMW BUSINESS EDITIONS.ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

  BMW BUSINESS EDITIONS.

  Onbescheiden veel BMW.

  Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

   

  Er is maar één ding dat we niet hebben toegepast bij het samenstellen van de Business Editions, en dat is bescheidenheid. Nu verkrijgbaar op bijna alle BMW modellen, én met extra veel voordeel.

  Lees meer

  VOORDEEL LOOPT OP TOT € 6.319,-

  • 01 Adaptieve LED koplampen
  • 02 Breedbeeld navigatie
  • 03 Lederen sportstuurwiel
  • 04 Cruise control
  • 05 Automatische airconditioning
  • 06 Klasse 3 alarmsysteem

  BUSINESS EDITION HIGHLIGHTS.

  Deze geweldige highlights vindt u terug op de Business Editions van alle BMW modellen.

  Adaptieve LED koplampen BMW Business Editions

  ADAPTIEVE LED KOPLAMPEN.

  Deze geavanceerde BMW koplampen bieden u bochtverlichting met een variabele lichtbundel voor de stad en snelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam, dat uw grootlicht automatisch in- en uitschakelt voor tegenliggers. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.

  Breedbeeld navigatie BMW Business Editions

  BREEDBEELD NAVIGATIE.

  Ervaar het plezier en gemak van dit hoogwaardige weergave- en bedieningsconcept in breedbeeld. Het hoge-resolutie Touch Control Display met het nieuwste BMW Operating System is onder meer te bedienen via aanraking met uw vinger of via de iDrive Touch Controller.

  Lederen sportstuurwiel BMW Business Editions

  LEDEREN SPORTSTUURWIEL.

  Het stuur is waarschijnlijk de belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat. Dit sportstuurwiel met de met leer beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – en zorgt zo voor een directer stuurgevoel.

  Cruise control BMW Business Editions

  CRUISE CONTROL.

  Altijd ontspannen rijden in uw BMW Business Edition dankzij de geavanceerde Cruise Control van BMW. Eenvoudig te bedienen vanaf het sportstuurwiel, en inclusief remfunctie voor als u de ingestelde snelheid verlaagt.

  Automatische airconditioning BMW Business Editions

  AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING.

  Regel het klimaat in uw BMW met de automatische 2-zone of 3-zone airconditioning. Stel de temperatuur en luchtstroom apart in voor de bestuurder, de bijrijder en de achterbank. Inclusief microfilter en actief koolstoffilter voor de luchtreiniging.

  Klass 3 alarmsysteem BMW Business Editions

  KLASSE 3 ALARMSYSTEEM.

  Het Klasse 3 Alarmsysteem biedt u optimale bescherming voor uw BMW. Dit SCM goedgekeurde alarmsysteem biedt u beveiliging van de deuren, motorkap, bagageklep, het interieur en een hellingshoeksensor. Wel zo veilig, met al die geweldige opties op uw Business Edition.

  KIES UW BMW BUSINESS EDITION.

  ONBESCHEIDEN VEEL BMW. OP IEDER MODEL.

  De BMW Business Editions zijn royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Ontdek welke Business Edition het beste bij u past.

  Lees meer

  BMW iX.

  BUSINESS EDITION.

  BMW iX Business Edition Plus

  De nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. De BMW iX is qua formaat vergelijkbaar met een BMW X5 of X6 en volledig elektrisch. De BMW iX levert uitstekende prestaties en heeft een indrukwekkend interieur en exterieur. Met het Business Edition Plus pakket doet u er nog een schepje bovenop. 

  BMW X MODELLEN.

  BUSINESS EDITIONS.

   BMW X4 Business Edition

  BMW X4.

  Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn intenties in één oogopslag duidelijk. En de Business Editions doen hier nog een flinke schep luxe bovenop.
  Ontdek meer
  BMW X3

  BMW X3.

  De BMW X3 is hongerig naar avonturen en eindeloos reisplezier. Oftewel: neem uw bagage mee. In de BMW X3 Business Edition zitten opties die uw reis nog sportiever, comfortabeler en gemakkelijker maken.
  Ontdek meer

  BMW 4 SERIE.

  BUSINESS EDITION.

  BMW 1 Serie Business EditionBMW 4 Serie Gran Coupé Business Edition Plus

  De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. De Business Edition Plus uitvoering doet hier nog een schep luxe bovenop. 

  BMW 3 SERIE.

  BUSINESS EDITIONS.

  BMW 3 Serie Sedan Business Edition

  BMW 3 SERIE SEDAN.

  De nieuwe BMW 3 Serie Sedan toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. En alsof dat niet genoeg is, doen de Business Editions hier nog een flinke schep luxe bovenop.
  Ontdek meer
  BMW 3 Serie Touring Business Edition

  BMW 3 SERIE TOURING.

  De BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Dit is de atleet onder de allrounders. En de Business Editions doen hier nog een flinke schep luxe bovenop.
  Ontdek meer

  BMW Z4.

  BMW Z4 Business Edition

  BUSINESS EDITION.

  De BMW Z4 is een echte roadster. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht. En de Business Edition Plus maakt uw ervaring compleet met een extra royale uitrusting.

  BMW Service. Experts in Geweldig.

  U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

  Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met luxueuze sportiviteit, rijden in een BMW is onvergelijkbaar. Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Dus wie kan er beter voor uw BMW zorgen dan de experts van BMW? Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

  Voorwaarden BMW Business Editions.

  Dit aanbod is geldig tot 1 juli 2023 of zolang de voorraad strekt.

  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

  Lees meer