BMW Garantie

BMW SERVICE GARANTIE.

GEWOON ZEKER.

Zowel voor nieuwe BMW's als voor BMW Premium Selection automobielen: profiteer bij de aanschaf van een BMW van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en indien nodig van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Zo geniet u altijd van onbeperkt rijplezier met BMW Service Garantie.

Lees meer
BMW SERVICE GARANTIE.GEWOON ZEKER.

    BMW SERVICE GARANTIE.

    Wie in een nieuwe BMW rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt gegarandeerd rijplezier. Mocht uw BMW onverhoopt toch een defect vertonen, dan is uw BMW verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 3 jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd.

    Aanvullend geeft uw BMW dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van uw BMW: 

     

    • BMW Service Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang;
    • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende BMW dealer;
    • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is;
    • Drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

     

    En omdat BMW zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt BMW de volgende garantie op de elektrische modellen:

     

    • Tot acht jaar of 160.000 km (wat als eerste verstrijkt) garantie op de hoog-voltage accu bij BMW i voertuigen geproduceerd vanaf 1 augustus 2019.
    • Tot acht jaar of 100.000 km (wat als eerste verstrijkt) garantie op de hoog-volt accu bij BMW i voertuigen geproduceerd voor 1 augustus 2019.
    • Tot zes jaar of 100.000 km (wat als eerste verstrijkt) garantie op de hoog-voltage accu bij BMW Plug-in Hybrid voertuigen.

    U geniet van onbeperkt rijplezier. U kunt rekenen op een netwerk van meer dan 4.500 BMW dealers wereldwijd die u indien nodig ondersteunen met een snelle en professionele afwikkeling in geval van reparatie.

     

    Bovenstaande geldt voor in Nederland afgeleverde nieuwe voertuigen. De garantievoorwaarden bij geïmporteerde voertuigen kunnen hiervan afwijken.

    Lees meer

    BMW SERVICE VERLENGDE GARANTIE VOOR NIEUWE AUTO’S.

    BMW Service Verlengde Garantie voor nieuwe auto’s.

    Als u kiest voor een BMW is de toekomst zeker dankzij BMW Service Garantie. En met BMW Service Verlengde Garantie kunt u dit zekere gevoel verlengen tot maximaal 5 jaar, met uitvoerige bescherming tegen onverwachte reparatiekosten.

     

    Neem voor meer informatie over de BMW Service Verlengde Garantie contact op met uw lokale BMW Service Partner.

    Garantie

    BMW PREMIUM SELECTION GARANTIE.

    Een auto waar u op kunt rekenen: bij de aanschaf van een BMW occasion uit de BMW Premium Selection ontvangt u automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Zo weet u zeker dat uw BMW occasion niet voor verrassingen zal zorgen – alleen voor heel veel rijplezier.

    Lees meer

    BMW PREMIUM SELECTION GARANTIE.