BMW OCCASIONS

BMW PREMIUM SELECTION.

OCCASIONS.

BMW PREMIUM SELECTION.OCCASIONS.

BMW PREMIUM SELECTION. RIJPLEZIER GEGARANDEERD.

Kiest u voor een BMW occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. Daarnaast kunt u vertrouwen op de kwaliteit van uw BMW occasion doordat deze een volledige 360 graden check heeft doorstaan. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat uw gebruikte BMW in topconditie verkeert en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud is, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Lees meer

BMW PREMIUM SELECTION VOORDELEN.

 • 01 Standaard 24 maanden garantie
 • 02 Volledige 360° check
 • 03 BMW Mobile Care – 24 uurs pechhulp
 • 04 Onderhouden volgens BMW normen
 • 05 BMW Financial Services
 • 06 BMW Privileges

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE.

Standaard 24 maanden garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van elke tweedehands BMW die het label BMW Premium Selection draagt. Omdat wij weten welke hoge eisen BMW al bij de productie aan elke automobiel stelt en omdat wij elke gebruikte BMW streng controleren voor wij hem opnemen onder het BMW Premium Selection label. Vandaar dat wij graag een omvangrijke garantie verlenen op elke BMW Premium Selection automobiel: 24 maanden, zonder kilometerbeperking. U kunt voor uw garantie terecht bij iedere BMW dealer, met onze landelijke dekking is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

2. VOLLEDIGE 360° CHECK.

Volledige 360° check

Door BMW zelf opgeleide technici testen met de modernste diagnose-apparatuur elke BMW Premium Selection automobiel door en door. Het uiterlijk, het interieur en de techniek, alles is tot in de details gecontroleerd en in orde bevonden. Elke BMW Premium Selection heeft de 360 graden Check doorstaan. Na dit zware programma van eisen kunnen wij elke BMW Premium Selection in topconditie afleveren.

3. BMW MOBILE CARE – 24 UURS PECHHULP SERVICE.

BMW Mobile Care – 24 uurs pechhulp

Op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een tweedehands BMW uit de BMW Premium Selection kunt u vertrouwen. Want zelfs aan onverhoopte panne hebben wij gedacht. Met adequate hulp –telefonisch of ter plaatse– staat de BMW Service Centrale met kundige medewerkers u ten dienst. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De BMW Service Card geeft in Nederland onder meer recht op professionele hulp, transport en taxi of openbaar vervoer. In het buitenland kunt u zo nodig rekenen op repatriëring, vervangend vervoer of logies.

4. ONDERHOUDEN VOLGENS BMW NORMEN.

Onderhouden volgens BMW normen

Elke BMW occasion uit de BMW Premium Selection heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dat verhaal beter dan uw BMW dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor u beschikbaar. Evenals de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. U kunt er dus van op aan dat uw BMW Premium Selection automobiel volgens BMW normen is onderhouden en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud is, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

5. BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Financial Services

BMW Financial Services is voor BMW Premium Selection rijders de meest voor de hand liggende financiële dienstverlener. Naast de specifieke merkervaring wordt de dienstverlening gekenmerkt door een grote mate van flexibiliteit en individualiteit. In samenwerking met uw BMW dealer kunnen wij u niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing, financiering en verzekering heeft u dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.

6. BMW PRIVILEGES – EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

BMW Privileges

BMW Privileges is een fascinerend programma voor BMW rijders, ook als u niet achter het stuur zit. Als lid van BMW Privileges kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet u van voordelen, interessante aanbiedingen en ontvangt u het BMW Privileges Magazine.

BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR UW OCCASION.

BMW Service Inclusive.

Als BMW rijder wilt u besparen op onderhoud, maar nooit op kwaliteit. Daarom bieden wij u een zeer aantrekkelijk meerjarenonderhoudscontract. Een éénmalig bedrag dekt u voor de periode van uw keuze, voor alle BMW services en onderhoud. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en uw BMW blijft jarenlang in topconditie. Uw voordelen:

 • Zeer aantrekkelijke kostenbesparing vergeleken met afzonderlijke onderhoudsbeurten.
 • Lange termijn waarde behoud van uw BMW.
 • Dealer onderhouden met originele BMW Onderdelen.
 • Wereldwijd geldig bij deelnemende BMW Service Partners.
 • Diverse Service Inclusive pakketten mogelijk op basis van looptijd en kilometers.