BMW PREMIUM SELECTION

BMW PREMIUM SELECTION

BMW Premium Selection

BMW PREMIUM SELECTION. RIJPLEZIER GEGARANDEERD.

BMW Premium Selection biedt u de volgende 6 voordelen:

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van elke gebruikte BMW die het label BMW Premium Selection draagt. Omdat wij weten welke hoge eisen BMW al bij de productie aan elke automobiel stelt. En omdat wij elke gebruikte BMW streng controleren voor wij hem opnemen onder het BMW Premium Selection label. Vandaar dat wij graag een omvangrijke garantie verlenen op elke BMW Premium Selection automobiel: 24 maanden, zonder kilometerbeperking.

Lees meer

2. ONDERHOUDEN VOLGENS BMW NORMEN.

Elke gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dat verhaal beter dan uw BMW dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor u beschikbaar. Evenals de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. U kunt er dus van op aan dat uw BMW Premium Selection automobiel volgens BMW normen is onderhouden en 10.000 km vrij van onderhoud is bij aflevering.

Lees meer

3. VOLLEDIGE 360° CHECK.

Door BMW zelf opgeleide technici testen met de modernste diagnose-apparatuur elke BMW Premium Selection automobiel door en door. Het uiterlijk, het interieur en de techniek, alles is tot in de details gecontroleerd en in orde bevonden. Elke BMW Premium Selection heeft de 360 graden Check doorstaan. Na dit zware programma van eisen kunnen wij elke BMW Premium Selection in topconditie afleveren.

Lees meer

4. BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Financial Services is voor BMW Premium Selection rijders de meest voor de hand liggende financiële dienstverlener. Naast de specifieke merkervaring wordt de dienstverlening gekenmerkt door een grote mate van flexibiliteit en individualiteit. In samenwerking met uw BMW dealer kunnen wij u niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing, financiering en verzekering heeft u dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Lees meer

5. BMW MOBILE CARE – 24 UURS PECHHULP SERVICE.

Op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection kunt u vertrouwen. Want zelfs aan onverhoopte panne hebben wij gedacht. Met adequate hulp –telefonisch of ter plaatse– staat de BMW Service Centrale met kundige medewerkers u ten dienst. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De BMW Service Card geeft in Nederland onder meer recht op professionele hulp, transport en taxi of openbaar vervoer. In het buitenland kunt u zo nodig rekenen op repatriëring, vervangend vervoer of logies.

Lees meer

6. BMW PRIVILEGES – EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR BMW RIJDERS.

BMW Privileges is een fascinerend programma voor BMW rijders, ook als u niet achter het stuur zitten. Als lid van BMW Privileges kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet u van voordelen en interessante aanbiedingen.

Lees meer