De BMW 1 Serie 3-deurs laat u niet los. Temperamentvolle elegantie kenmerkt dit markante model. Zijn design vormt de heldere expressie van een sportief karakter. Krachtige motoren zorgen voor onvergetelijke momenten vol dynamiek. Het aanbod omvat sportieve en efficiënte BMW TwinPower Turbo 3-cilinder benzine- en dieselmotoren, temperamentvolle BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzine- en dieselmotoren en kent als topmodel de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M140i.

 

Ongeacht uw keuze: u geniet van een aandrijving die ongeëvenaard is in zijn klasse. Hieraan draagt ook BMW EfficientDynamics
bij, een pakket met maatregelen zoals de Auto Start Stop functie, schakelindicator en Brake Energy Regeneration.

 

Dezelfde motoren vindt u ook in de BMW 1 Serie 5-deurs, die dankzij zijn ergonomische interieur met vele opbergmogelijkheden en zijn flexibele bagageruimte de ideale auto voor dagelijks gebruik is. Naar keuze zorgt een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-traps Steptronic transmissie voor fascinerende dynamiek. Met de uitrustingspakketten Model Urban, Model Sport en Model M Sport geeft u uw BMW 1 Serie 5-deurs een nog persoonlijker uitstraling. Dankzij de slimme communicatie- en entertainmentoplossingen van BMW ConnectedDrive verandert de BMW 1 Serie 5-deurs in de interface tussen individuele mobiliteit en dagelijkse activiteiten. En vergezelt u op uw weg naar nieuwe bestemmingen.

 

Of u nu een gebruikte of een nieuwe BMW 1 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor leasing en financiering van de actuele BMW 1 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.

Lees meer