BMW 1 Serie F40 in Misano Blau metallic vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 32.064,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE 1

DE BMW 1 SERIE.

Leverbaar vanaf€ 32.064,00
AandrijvingBenzineDiesel

Leverbaar vanaf

€ 32.064,00

Private lease vanaf

€ 399,00

Netto bijtelling vanaf

€ 209,00

Wekt begeerte op: de nieuwe BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 1 SERIE.

Tijdelijk aanbod voor de BMW 1 Serie F40

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 1 Serie.

 • Business Editions: Onbescheiden veel BMW 
 • Private Lease Edition: Nog meer rijplezier 
 • BMW 1 Serie Private Lease vanaf € 399,- per maand[1] 

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW 118i

Business Edition

BMW 1 Serie 118i Business Edition (F40)
 • Model Sport Line
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling
 • Cruise Control

BMW 120i

Business Edition

BMW 1 Serie 120i Business Edition (F40)
 • Model M Sport
 • Sportstoelen voor
 • Glazen panoramadak

BMW 128ti

Business Edition High Executive

BMW 128ti Business Edition High Executive (F40)
 • M Achterspoiler
 • M Sportstoelen
 • Active Cruise Control met Stop en Go-functie

HET SPORTIEVE EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN VAN DE BMW 1 SERIE.

Direct zichtbare soevereiniteit: het design van de BMW 1 Serie laat zowel van binnen als van buiten een sterke indruk achter. Dat begint al bij de dynamische voorzijde met een grote BMW nierengrille en een brede bumper. Scherpe lijnen lopen parallel aan de vloeiende daklijn naar de karaktervolle achterzijde. De bijzondere klasse van de BMW 1 Serie is ook merkbaar in het interieur: de passagiers wacht een ruimtelijke, behaaglijke en open ambiance. De moderne cockpit biedt ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen, grote digitale displays (optioneel) en een consequente oriëntatie op de bestuurder.

Lees meer

DESIGN.

Hoogwaardige uitrustingen in exterieur en interieur van de BMW 1 Serie.

Ontdek de sportieve designuitrustingen voor de BMW 1 Serie Model Sport Line. Met de hoogwaardige uitrustingen voor exterieur en interieur past u de BMW volledig aan naar uw voorkeuren en persoonlijke wensen.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line in Mineralweiß metallic driekwart zijaanzicht rijdend
BMW 1 Serie F40 BMW nierengrille

BMW nierengrille.

De karakteristieke dubbele BMW nieren zijn ontworpen als een verbonden element en hebben een omlijsting in hoogglans chroom met spijlen in hoogglans zwart. Ze onderstrepen als centraal highlight in het vooraanzicht de uitstraling en esthetiek van de auto.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met zwarte buitenspiegelkappen

Buitenspiegelkappen in zwart.

De buitenspiegelkappen kunnen in hoogglans zwart worden uitgevoerd in plaats van in carrosseriekleur. Zo benadrukken ze het sportieve karakter van de BMW en onderstrepen doeltreffend zijn individuele uitstraling.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met M hoogglans Shadow Line

M hoogglans Shadow Line.

De M hoogglans Shadow Line omvat talrijke designdetails in hoogglans zwart. Daartoe behoren de raamschachtafdekking, de zijruitomlijsting en -geleider, de bekleding van de B-stijlen alsmede de omlijsting, driehoek en voet van de buitenspiegels.
Uitlaateindpijpen van de BMW 1 Serie F40 Model Sport Line

Uitlaateindpijpen.

De uitlaateindpijpen met een diameter van 90 mm (links geplaatst bij 3-cilindermotoren, links en rechts bij 4-cilindermotoren) zorgen voor een visueel accent en benadrukken het sportieve karakter van de BMW.
Cockpit van de BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met leder bekleed sportstuurwiel

Met leder bekleed sportstuurwiel.

Het met leder beklede zwarte sportstuurwiel met drie spaken is voorzien van een gegalvaniseerd sierelement. Dankzij de dikke stuurwielrand en extra profilering voor de duimen ligt het bijzonder prettig in de handen.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met interieurlijsten Illuminated Berlin

Interieurlijsten Illuminated Berlin.

De interieurlijsten in Illuminated Berlin met accent High Matt op dashboard en portierbekleding verlenen het interieur een progressieve en hoogwaardige ambiance. Het doorschijnende patroon van de subtiel van achter verlichte lijsten creëert een even aantrekkelijke als aangename sfeer in de BMW.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met glazen panoramadak

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of middels de sleutel van de BMW kunt u het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch openen en sluiten. Het is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie, een zonwering en een windgeleider.
BMW 1 Serie 128ti met leder bekleed M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel

Met leder bekleed M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaakstyling. Met een in leder Walknappa Schwarz uitgevoerde stuurwielrand met zwart contrasterend stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

RIJDYNAMIEK.

Aandrijving, onderstel en M Sport Steering van de BMW 1 Serie.

Van een krachtige acceleratie en een wendbare handling tot een veilige wegligging – de BMW 1 Serie maakt met zijn krachtige motoren en verschillende dynamische aandrijvings- en onderstelcomponenten iedere rit tot een highlight. Ontdek de zorgvuldig geselecteerde rijdynamische uitrustingen en stel uw op maat gemaakte BMW 1 Serie samen.
BMW 1 Serie F40 met M Sport Steering

M Sport Steering.

De M Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. De auto laat zich nog exacter besturen en biedt vooral op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.
BMW 1 Serie F40 8-traps Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de SPORT modus en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving van BMW 1 Serie F40

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
BMW 1 Serie F40 met adaptief onderstel

Adaptief onderstel.

Het met tien millimeter verlaagde adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de rijsituatie en zo rijcomfort en rijdynamiek te combineren met optimale veiligheid. Via de Driving Experience Control kan de bestuurder de standaardinstelling COMFORT of het rijprogramma SPORT selecteren.
BMW 1 Serie F40 in Misano Blau metallic zijaanzicht geparkeerd

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

Intelligente technologieën en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 1 Serie.

Bedien functies met gebaren, laat uw BMW zelfstandig inparkeren of vraag de intelligente spraakassistent naar het dichtstbijzijnde tankstation. De BMW 1 Serie biedt verschillende handige functies, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.
BMW 1 Serie F40 Control Display met bestuurdersassistentiesysteem Driving Assistant

Driving Assistant.

Het veiligheidspakket Driving Assistant omvat de met camera werkende systemen Front Collision Warning met remfunctie, Lane Departure Warning en Speed Limit Assist inclusief anticiperende Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden. Verder omvat het pakket de met radarsensoren werkende uitrustingen Crossing-traffic Warning achter, Lane Change Warning en Rear Collision Warning.
BMW 1 Serie F40 met praktische parkeerhulp Parking Assistant

Parking Assistant.

De uitrusting Parking Assistant maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren. De achteruitrijcamera zorgt voor beter zicht naar achteren. De Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. De Parking Assistant parkeert uw BMW automatisch in parkeervakken parallel aan of haaks op de rijbaan en manoeuvreert hem uit parkeervakken parallel aan de rijbaan. De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) ondersteunt u bij het achteruitrijden in bijvoorbeeld smalle straatjes.
BMW 1 Serie F40 met BMW Gesture Control

BMW Gesture Control.

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies via bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen’, waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt weigeren of aannemen. Door draaibewegingen met de wijsvinger kan bovendien het geluidsvolume worden geregeld.
BMW 1 Serie F40 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Het grote full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder, zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Displaycombinatie BMW Live Cockpit Professional in de BMW 1 Serie F40

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 10,25 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
De slimme spraakassistent BMW Intelligent Personal Assistant van de BMW 1 Serie F40

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade in de nieuwe BMW 1 Serie F40

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
De BMW 1 Serie met Smartphone Integratie

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karakteristieke modelvarianten van de BMW 1 Serie.

Model Luxury Line

BMW 1 Serie F40 Model Luxury Line in Storm Bay metallic driekwart zijaanzicht

Model Sport Line

BMW 1 Serie F40 Model Sport Line in Mineralweiß metallic studio driekwart voorzijde

Model M Sport

BMW 1 Serie F40 Model M Sport in Melbourne Rot metallic driekwart zijaanzicht
 • Model Luxury Line
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

DE BMW 128ti.

Design en rijdynamiek van de BMW 128ti.

Het markante uiterlijk en de technische details maken van de BMW 128ti een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de BMW 1 Serie. Passend bij zijn markante, modelspecifieke designelementen zorgen de benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie en het sperdifferentieel op de vooras voor rijdynamische kwaliteiten op het hoogste niveau.
BMW 1 Serie 128ti F40 dorpelverbreder met ti decal

Dorpelverbreder met ti decal.

De dorpelverbreder met rood accent en ti decal benadrukt de sportieve uitstraling van de BMW.
BMW 1 Serie 128ti F40 18 inch lichtmetalen M wielen Y-spaak styling 553 M Bicolor met sportbanden

18 inch lichtmetalen M wielen Y-spaak styling 553 M met sportbanden.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 553 M, uitgevoerd in Bicolor Orbitgrey metallic, gepolijst, met sportbanden, 8 J x 18 inch met bandenmaat 225/40 R 18.
BMW 1 Serie 128ti interieurdesign

Interieurdesign.

In het interieur heerst dankzij modelspecifieke designuitrustingen een duidelijk sportieve en elegante ambiance. Dit wordt bereikt met details zoals het met leder beklede M Sportstuurwiel met rood contraststiksel, de exclusieve sportstoelen met rode accenten, de bijpassende exclusieve vloermatten met rode randen en het geborduurde ti logo op de middenarmsteun.
BMW 1 Serie 128ti F40 100% sDrive & sperdifferentieel

100% sDrive & sperdifferentieel.

Het standaard sperdifferentieel van de BMW 128ti verbetert de tractie en rijstabiliteit bij het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en bij verschillende wegomstandigheden door afhankelijk van de situatie de aandrijfkracht te verdelen tussen de voorwielen. Met superieure en dynamische rijeigenschappen als resultaat.
BMW 1 Serie 128ti F40 BMW 128ti motor

BMW 128ti motor.

Een compacte atleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW 128ti is bijzonder krachtig, doordat hij is uitgerust met nieuwe zuigers, een grotere turbocompressor, geoptimaliseerde inlaatluchttoevoer en een uitlaatsysteem met klepregeling.
BMW 1 Serie 128ti F40 M Sportonderstel

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel is circa tien millimeter verlaagd. Verder zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere 128ti specifieke stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW 1 Serie 128ti F40 besturing

Besturing.

De besturing met 128ti specifieke afstemming zorgt voor directe en wendbare rijeigenschappen. De auto laat zich nog exacter sturen en biedt met name op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 1 SERIE.

De BMW 128ti.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

195 (265)/4.750–6.500

Acceleratie 0–100 km/h (s):

6,1

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,8–7,5

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

170 - 157

BMW 1 Serie F40 technische gegevens:

AANSCHAF EN LEASE.

BMW 1 serie samenstellen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 1 Serie volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 1 Serie volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 2 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 1 Serie zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 1 Serie te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES.

ONDERSTEUNING EN SERVICES.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:
 • onderhoud volgens BMW richtlijnen
 • service interieurfilter(s)
 • remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service pechhulp

De gratis BMW Mobile Service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer

BMW 1 SERIE: PRIVATE LEASE EDITIONS.

BMW 116i

Standaard uitvoering

BMW 118i F40
Vanaf€ 399,00
 • 16 inch lichtmetalen wielen
 • Interieurlijsten Quarz Silber mat
 • Multifunctioneel stuurwiel

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 118i

Sport Edition

BMW 118i Sport Edition F40
Vanaf€ 459,00
 • Business Edition
 • Model Sport Line
 • M Sportstuurwiel

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 118i

M Sport Edition

BMW 118i M Sport Edition F40
Vanaf€ 469,00
 • Business Edition
 • Model M Sport
 • Adaptieve LED koplampen

Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer

BMW 1 Serie occasions - gebruikte BMW 1 Serie

BEKIJK HET BMW 1 SERIE OCCASIONS AANBOD.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW 1 Serie? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 4,5 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 118 en 167 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.

Lees meer