BMW 1 Serie F40 in Misano Blau metallic vooraanzicht rijdend
BMW M135i xDrive 5-deurs
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 38.139,00
AandrijflijnBenzineDiesel

THE 1

DE BMW 1 SERIE.

Leverbaar vanaf€ 38.139,00
AandrijflijnBenzineDiesel

Leverbaar vanaf

€ 38.139,00

Private lease vanaf

€ 609,00

Netto bijtelling

€ 242,00

De BMW 1 Serie is ontworpen om de aandacht te trekken. Met zijn opvallende design en progressieve vormtaal onderscheidt hij zich namelijk direct van de massa. Dat geldt ook voor het interieur, dat inspireert met een moderne, hoogwaardige ambiance en openheid. Efficiënte motoren, de voor het eerst voor een BMW 1 Serie beschikbare voorwielaandrijving en de modernste ondersteltechnologieën garanderen een dynamische en wendbare rijdynamiek, terwijl innovatieve technologieën en bestuurdersassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd veilig en comfortabel uw bestemming bereikt.

VOORDEEL OP
M SPORTPAKKET PRO.

BMW X1 U11 ICE interieur digitale functies in het BMW Curved Display

Voor de BMW 1 Serie is nu tijdelijk het M Sportpakket Pro extra aantrekkelijk geprijsd. U betaalt nu slechts € 995,-. Pure sportiviteit vanbuiten, vanbinnen en ook op technisch gebied. Het M Sportpakket Pro breidt het M Sportpakket uit met talrijke extra opties. Door dit pakket krijgt de BMW 1 Serie een nóg sportievere uitstraling. Pakketinhoud:

01 - M Hoogglans Shadow Line exterieurdelen

02 - M Sportremsysteem met remklauwen in Rot

03 - M Achterspoiler

04 - M Koplampen Shadow Line

05 - M Veiligheidsgordels voorzien van M striping

Alleen i.c.m. / als uitbreiding op 337 - M Sportpakket

WELKE BMW 1 SERIE KIEST U?

BMW 118i

STANDAARDUITVOERING

BMW 120i

MODEL M SPORT

BMW M135i xDrive

COLOR VISION EDITION

WELKE BMW 1 SERIE KIEST U?

BMW 118i 5-deurs

STANDAARDUITVOERING

€ 44.208,60

BMW 120i 5-deurs

SPORT LINE

€ 50.391,90

BMW M135i xDrive 5-deurs

COLOR VISION EDITION

€ 75.019,70

HET SPORTIEVE EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN VAN DE BMW 1 SERIE.

Direct zichtbare soevereiniteit: het design van de BMW 1 Serie laat zowel van binnen als van buiten een sterke indruk achter. Dat begint al bij de dynamische voorzijde met een grote BMW nierengrille en een brede bumper. Scherpe lijnen lopen parallel aan de vloeiende daklijn naar de karaktervolle achterzijde. De bijzondere klasse van de BMW 1 Serie is ook merkbaar in het interieur: de passagiers wacht een ruimtelijke, behaaglijke en open ambiance. De moderne cockpit biedt ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen, grote digitale displays (optioneel) en een consequente oriëntatie op de bestuurder.

Lees meer

DESIGN.

Hoogwaardige uitrustingen in exterieur en interieur van de BMW 1 Serie.

Ontdek de sportieve designuitrustingen voor de BMW 1 Serie Model Sport Line. Met de hoogwaardige uitrustingen voor exterieur en interieur past u de BMW volledig aan naar uw voorkeuren en persoonlijke wensen.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line in Mineralweiß metallic driekwart zijaanzicht rijdend
BMW 1 Serie F40 BMW nierengrille

BMW nierengrille.

De karakteristieke dubbele BMW nierengrille is ontworpen als een verbonden element en heeft een omlijsting in hoogglans chroom met spijlen in hoogglans zwart. Hij onderstreept als centraal highlight in het vooraanzicht de uitstraling en esthetiek van de auto.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met zwarte buitenspiegelkappen

Buitenspiegelkappen in zwart.

De buitenspiegelkappen kunnen in hoogglans zwart worden uitgevoerd in plaats van in carrosseriekleur. Zo benadrukken ze het sportieve karakter van de BMW en onderstrepen doeltreffend zijn individuele uitstraling.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met M hoogglans Shadow Line

M hoogglans Shadow Line.

De M hoogglans Shadow Line omvat talrijke designdetails in hoogglans zwart. Daartoe behoren de zijruitomlijsting en -geleiders, de bekleding van de B-stijlen alsmede de omlijsting, driehoek en voet van de buitenspiegels.
Uitlaateindpijpen van de BMW 1 Serie F40 Model Sport Line

Uitlaateindpijpen.

De uitlaateindpijpen met een diameter van 90 mm (links geplaatst bij 3-cilindermotoren, links en rechts bij 4-cilindermotoren) zorgen voor een visueel accent en benadrukken het sportieve karakter van de BMW.
Cockpit van de BMW 1 Serie F40 Model Sport Line spuitgegoten sportstuurwiel

Spuitgegoten sportstuurwiel.

Het zwarte, spuitgegoten sportstuurwiel met drie spaken is voorzien van een gegalvaniseerd sierelement. Dankzij de dikke stuurwielrand en extra profilering voor de duimen ligt het bijzonder prettig in de handen.

BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met interieurlijsten Illuminated Berlin

Interieurlijsten Illuminated Berlin.

De interieurlijsten in Illuminated Berlin met accent High Matt op dashboard en portierbekleding verlenen het interieur een progressieve en hoogwaardige ambiance. Het doorschijnende patroon van de subtiel van achteren verlichte lijsten creëert een even aantrekkelijke als aangename ambiance in de auto.
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line met glazen panoramadak

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of middels de sleutel van de BMW kunt u het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch openen en sluiten. Het is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie, een zonwering en een windgeleider.

DE NIEUWE BMW 1 SERIE COLORVISION EDITION.

De ColorVision Edition biedt onder meer de volgende uitrustingen:
 • M Sportpakket met een spuitgegoten M Sportstuurwiel
 • exclusieve carrosseriekleur
 • 18 inch lichtmetalen M wielen in design exclusief voor deze uitvoering
BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition
Design voorzijde BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

Design voorzijde.

De BMW nierengrille is zelfbewust geplaatst tussen de iconische BMW koplampen en maakt daarmee een indrukwekkend statement voor modern en dynamisch design aan de voorzijde.

Design achterzijde BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

Design achterzijde.

De achterzijde vormt een sportieve en markante afronding van het exterieurdesign. De expressieve schouderpartij benadrukt de grote spoorbreedte van de BMW 1 Serie.

18 inch lichtmetalen M wielen Bicolor BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

18 inch lichtmetalen M wielen Bicolor.

Met hun tweekleurige design geven de stijlvolle, gepolijste 18 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 553 M Bicolor de BMW 1 Serie ColorVision Edition in elke situatie een bijzonder dynamische uitstraling.

M Sportstoelen in Edition design BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

M Sportstoelen in Edition design.

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en een tweekleurig design vormen de M Sportstoelen met bekleding in leder Dakota Schwarz/Magmarot of Schwarz/Elfenbeinweiß alleen al optisch een sportief accent. In de hoofdsteunen gestikte opschriften ‘Edition’ benadrukken de exclusiviteit en hoogwaardige afwerking.

Vloermatten in Edition design BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

Uitvoeringsspecifieke vloermatten

De innemende vormgeving en hoogwaardige afwerking van de BMW 1 Serie ColorVision Edition zijn tot in het kleinste detail zichtbaar. De vloermatten met elegante zwarte kunstlederen randen, die specifiek voor deze uitvoering zijn, onderstrepen dat.

Exclusieve instaplijsten BMW 1 Serie F40 ColorVision Edition

Exclusieve instaplijsten.

Al bij het instappen maakt de BMW 1 Serie ColorVision Edition zijn exclusieve karakter duidelijk. Daarvoor zorgen onder meer de door de lichtinval fluorescerende instaplijsten met geïntegreerd Edition-opschrift.

RIJDYNAMIEK.

Aandrijving, onderstel en M Sport Steering van de BMW 1 Serie.

Van een krachtige acceleratie en een wendbare handling tot een veilige wegligging – de BMW 1 Serie maakt met zijn krachtige motoren en verschillende dynamische aandrijvings- en onderstelcomponenten van iedere rit een highlight. Ontdek de zorgvuldig geselecteerde rijdynamische uitrustingen en stel uw op maat gemaakte BMW 1 Serie samen.
BMW 1 Serie F40 met M Sport Steering

M Sport Steering.

De M Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. De auto laat zich nog exacter besturen en biedt vooral op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.
BMW 1 Serie F40 8-traps Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de SPORT modus en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
Intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving van BMW 1 Serie F40

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
BMW 1 Serie F40 met adaptief onderstel

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de rijsituatie en zo rijcomfort en rijdynamiek te combineren met optimale veiligheid. Via de Driving Experience Control kan de bestuurder de standaardinstelling COMFORT of het rijprogramma SPORT selecteren.
BMW 1 Serie F40 in Misano Blau metallic zijaanzicht geparkeerd

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

Intelligente technologieën en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 1 Serie.

Laat uw BMW zelfstandig inparkeren of vraag de intelligente spraakassistent naar het dichtstbijzijnde tankstation. De BMW 1 Serie biedt verschillende handige functies, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

BMW 1 Serie F40 Control Display met bestuurdersassistentiesysteem Driving Assistant

Driving Assistant.

Het veiligheidspakket Driving Assistant omvat de met camera werkende systemen Approach Control Warning met remfunctie, Lane Departure Warning en Speed Limit Assist inclusief anticiperende Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden. Verder omvat het pakket de met radarsensoren werkende uitrustingen Crossing-traffic Warning achter, Lane Change Warning en Rear Collision Warning.
BMW 1 Serie F40 met praktische parkeerhulp Parking Assistant

Parking Assistant.

De uitrusting Parking Pack maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren. De achteruitrijcamera zorgt voor beter zicht naar achteren. De Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. De Parking Assistant parkeert uw BMW automatisch in parkeervakken parallel aan of haaks op de rijbaan en manoeuvreert hem uit parkeervakken parallel aan de rijbaan. De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) ondersteunt u bij het achteruitrijden in bijvoorbeeld smalle straatjes.
BMW 1 Serie F40 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Het grote full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder, zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Displaycombinatie BMW Live Cockpit Professional in de BMW 1 Serie F40

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 10,25 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
De slimme spraakassistent BMW Intelligent Personal Assistant van de BMW 1 Serie F40

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Ontdek meer
Remote Software Upgrade in de nieuwe BMW 1 Serie F40

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

Ontdek meer
De BMW 1 Serie met Smartphone Integratie

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Zo kunt u de functies van verschillende apps gemakkelijk bedienen via het Control Display.

Ontdek meer
BMW 1 Serie (F40) BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Voor het ontgrendelen houdt u uw smartphone tegen de portiergreep, voor vertrek legt u hem op de smartphone-pad. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de maximumsnelheid kunt beperken – ideaal voor jonge en onervaren bestuurders.

 

*De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices vereist.

Ontdek meer

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karakteristieke modelvarianten van de BMW 1 Serie.

Model Sport Line.

 • 17 inch lichtmetalen BMW wielen in Dubbelspaak styling 549 (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • M hoogglans Shadow Line
 • sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bekleding in Stof-Sensatec-combinatie Anthrazit met accent Grau, optioneel accent Orange (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • spuitgegoten sportstuurwiel
BMW 1 Serie F40 Model Sport Line in Mineralweiß metallic studio driekwart voorzijde

Model M Sport.

 • 17 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 550 M Bicolor (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • M Sportonderstel (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)M Sport Steering
 • sportstoelen voor bestuurder en voorpassagierbekleding in stof Trigon/Sensatec Schwarz (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • spuitgegoten M Sportstuurwiel
BMW 1 Serie F40 Model M Sport in Melbourne Rot metallic driekwart zijaanzicht

Standaarduitvoering.

 • 16 inch lichtmetalen BMW wielen in Sterspaak styling 517 (alleen voor 116i/116d)
 • Cruise Control met remfunctie
 • Park Distance Control (PDC)
 • opbergpakket
BMW 1 Serie F40 standaarduitvoering in Schwarz, driekwart zijaanzicht
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.
 • Standaarduitvoering.

DE BMW 128ti.

Design en rijdynamiek van de BMW 128ti.

Het markante uiterlijk en de technische details maken van de BMW 128ti een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de BMW 1 Serie. Passend bij zijn markante, modelspecifieke designelementen zorgen de benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie en het sperdifferentieel op de vooras voor rijdynamische kwaliteiten op het hoogste niveau.
BMW 1 Serie 128ti F40 dorpelverbreder met ti decal

Dorpelverbreder met ti decal.

De dorpelverbreder met rood accent en ti decal benadrukt de sportieve uitstraling van de BMW.
BMW 1 Serie 128ti F40 18 inch lichtmetalen M wielen Y-spaak styling 553 M Bicolor met sportbanden

18 inch lichtmetalen M wielen Y-spaak styling 553 M met sportbanden.

Lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 553 M Bicolor Orbitgrau metallic, gepolijst, 8 J x 18 inch met bandenmaat 225/40 R 18.

BMW 1 Serie 128ti F40 interieurdesign

Interieurdesign.

In het interieur heerst dankzij modelspecifieke designuitrustingen een duidelijk sportieve en elegante ambiance. Dit wordt bereikt met details zoals het spuitgegoten M Sportstuurwiel met rood contraststiksel, de exclusieve sportstoelen met rode accenten, de bijpassende exclusieve vloermatten met rode randen en het geborduurde ti logo op de middenarmsteun.

BMW 1 Serie 128ti F40 100% sDrive & sperdifferentieel

100% sDrive & sperdifferentieel.

Het standaard sperdifferentieel van de BMW 128ti verbetert de tractie en rijstabiliteit bij het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en bij verschillende wegomstandigheden door afhankelijk van de situatie de aandrijfkracht te verdelen tussen de voorwielen. Met superieure en dynamische rijeigenschappen als resultaat.
BMW 1 Serie 128ti F40 BMW 128ti motor

BMW 128ti motor.

Een compacte atleet die puur rijplezier biedt: de TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW 128ti is bijzonder krachtig, doordat hij is uitgerust met nieuwe zuigers, een grotere turbocompressor, geoptimaliseerde inlaatluchttoevoer en een uitlaatsysteem met klepregeling.
BMW 1 Serie 128ti F40 M Sportonderstel

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel is circa tien millimeter verlaagd. Verder zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere 128ti specifieke stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW 1 Serie 128ti F40 besturing

Besturing.

De besturing met 128ti specifieke afstemming zorgt voor directe en wendbare rijeigenschappen. De auto laat zich nog exacter sturen en biedt met name op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW 128ti.

Max. vermogen kW (pk):

195 (265)

Acceleratie 0–100 km/h (s):

6,1

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

5,7-6,4

CO2 emissie in g/km (gemiddeld):

130-146

BMW 1 Serie F40 in Misano Blau metallic driekwart achteraanzicht rijdend

AANSCHAF EN LEASE.

BMW 1 serie samenstellen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 1 Serie volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen[1]. U kunt uw BMW 1 Serie volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.

Bereken uw maandbedrag
BMW 2 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 1 Serie zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 1 Serie te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES.

BMW service-adviseur geeft klant een hand
Met BMW Services bent u altijd zorgeloos onderweg:
 
 • Met BMW Service Inclusive geniet u van volledige transparantie doordat werkzaamheden als voertuigcontrole en onderhoud aan microfilters of remvloeistof een vaste prijs hebben
 • De Teleservices van BMW ConnectedDrive voorziet uw BMW Service Partner bij onderhoud van alle relevante voertuiginformatie
 • De gratis BMW Pechhulp service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar
BMW 1 Serie occasions - gebruikte BMW 1 Serie

BEKIJK HET BMW 1 SERIE OCCASIONS AANBOD.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW 1 Serie? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.
BMW medewerker adviseert een vrouwelijke klant

WILT U PERSOONLIJK ADVIES?

Neem bij vragen, voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW 1 Serie contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag telefonisch of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 6,4 en 5,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 146 en 130 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2023. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst. - - -

Lees meer
 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 7,4 en 4,6 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 180 en 120 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.