DE VERNIEUWDE BMW 1 SERIE 5-DEURS. PRESTATIEGERICHT.

FAST LOVE.

DE VERNIEUWDE BMW 1 SERIE 5-DEURS. PRESTATIEGERICHT.

FAST LOVE.

DE VERNIEUWDE BMW 1 SERIE 5-DEURS. PRESTATIEGERICHT.FAST LOVE.

Leverbaar vanaf

€ 31.055,00

Netto bijtelling vanaf

€ 224,00

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 1 SERIE.

BMW 1 Serie 5-deurs

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 1 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 1 Serie.

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Het design van de nieuwe BMW 1 Serie laat zich perfect met één woord omschrijven: dynamisch. Fascinerend vanuit elk perspectief met optimale verhoudingen onderstreept hij met elk detail zijn compromisloze sportieve ambitie. Extreem gefocust - en alles als één geheel. Voor welk model of uitvoering u ook kiest.

"Nieuwe opties voor carrosseriekleur, bekleding en overige vormgevingselementen bieden klanten nu nog meer mogelijkheden om het markante karakter van de BMW nog verder te individualiseren."
Martina Starke, Head Colour and Material Design BMW Automobile

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Puur rijplezier op het rechte stuk. Adrenalineboost in elke bocht. De voor BMW kenmerkende directe besturing, het nauwkeurig afgestemde onderstel en een optimale aslastverdeling bieden fascinerend wendbare performance. En met de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor onder de langgerekte motorkap beschikt de nieuwe BMW 1 Serie over een dynamiek die uniek is in de compactklasse. Lekker sportief, toch?

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Ervaar de volgende stap van naadloze connectiviteit: met een uitmuntend intuïtief bedieningsconcept, intelligente assistentiesystemen en in deze klasse unieke digitale services die zorgen voor een ongekende rijbeleving. En met een app die uw BMW verbindt met uw smartphone en zo geheel nieuwe mogelijkheden opent voor agendabeheer en routeplanning, businesscommunicatie en entertainment.

"Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om het bedieningssysteem te kiezen waar ze zich het prettigst bij voelen."
Holger Hampf, Head of Design User Experience

POWER PLAY.

POWER PLAY.

De BMW M140i xDrive is temperament in puurste vorm: een spectaculaire acceleratie van nul naar honderd in 4,4 seconden. Aangedreven door de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een indrukwekkende 340 pk. Uitgerust met tal van high-performancecomponenten voor grenzeloos rijplezier. Dat laat niet alleen de hartslag omhoogschieten, maar ook de mondhoeken.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 1 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 125i 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,7
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134-130

  Getoond model: BMW M140i 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179

  Getoond model: BMW 116d 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,0-3,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 106-94

  Getoond model: BMW 125d 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,6-4,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 121-114

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.