BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride

BMW 330e xDrive Touring

SHOP THE LOOK

BMW 330e xDrive Touring

BMW 3 Series Phev G21

THE NEW

3

DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

SUPERIEURE DYNAMIEK.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride combineert een flexibele hybrideaandrijving met de enorme ruimte van een Touring. U kunt lokaal emissievrij rijden met een elektrische actieradius tot 91 km. Aan de buitenkant benadrukt het aerodynamische design de sportieve kant van uw BMW. De bagageruimte in het voertuig biedt genoeg ruimte voor elk avontuur. Slimme rijhulpsystemen zorgen voor veilige ritten en de moderne uitrusting zorgt ervoor dat u ook lange afstanden comfortabel kunt afleggen. Ontdek alle modelvarianten van de auto, de uitrustingsopties en technische gegevens van deze auto en de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW 330e xDrive Touring
   BMW 330e xDrive Touring

   Vermogen[3][4][5][6]

   215 kW (292 pk)

   Acceleratie 0-100 km/h[3]

   6 s

   Topsnelheid[3]

   225 km/u

   Actieradius (max.)[1][3]

   88 - 91 km   UW NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    InfoI content placeholder

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    LAADMOGELIJKHEDEN. EENVOUDIG EN COMFORTABEL.

    DESIGN

    INTERIEURDESIGN.

    Bagageruimte BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride

    VOLDOENDE RUIMTE VOOR AL UW PLANNEN.

    De inhoud (410 - 1420[1] liter) van de bagageruimte biedt veel flexibiliteit bij dagelijks gebruik en op reis. Zo biedt het voertuig altijd voldoende ruimte voor boodschappen en voor uw bagage. En wanneer nog meer opbergruimte nodig heeft, kunt u de achterbank ook nog eenvoudig neerklappen.

    EXTERIEURDESIGN.

    TECHNOLOGIEËN

    VERBONDEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Hulp om in de juiste lijn te blijven en afstand te houden.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Achteruitrijden was nog nooit zo eenvoudig.

    De achteruitrijhulp ondersteunt u bij het manoeuvreren, bijvoorbeeld bij smalle doorgangen. Het systeem registreert tot wel 50 meter van de route die u vooruit hebt gereden. Op verzoek rijdt uw BMW dezelfde route vervolgens zelfstandig weer achteruit.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Uw smartphone neemt deze taak over en wordt de BMW Digital Key. Houd deze simpelweg bij uw portiergreep en stap in. Leg de smartphone in het daarvoor bestemde vak om uw BMW te starten.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    RIJDYNAMIEK

    COMBINEERT RIJPLEZIER EN COMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

    LEASEN EN FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    EXPERTS IN GEWELDIG

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    Service wanneer u het nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE.

    Verbruik en CO₂ emissie.

    BMW 330e xDrive Touring[1][2][3]: brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km 1,1 - 1: CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 24 - 23; gemiddeld stroomverbruik, gecombineerde WLTP in kWh/100 km: 23,5 - 22,9; e-actieradius (WLTP) in km: 88 - 91

    [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

    [2] Bij Plug-in Hybride modellen: gemiddeld, gewogen (EC AC Charge Weighted)

    [3] Voorlopige waarden. Ontbrekende waarden waren nog niet bekend bij redactiesluiting.

    [4] Bij Plug-in Hybride modellen: vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [5] Bij Plug-in-Hybride modellen: puur elektrisch rijden kan bij temperaturen onder het vriespunt pas na enkele kilometers rijden, als de accu de bedrijfstemperatuur heeft bereikt.

    [6] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor (vermelde waarde) en elektromotor (tot de vermelde waarde).

    [7] De laadprestaties zijn afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, het individueel rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers. De getoonde actieradii zijn gebaseerd op de beste WLTP resultaten. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring Plug in Hybride varieert tussen de 1,0 - 0,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 22 - 20 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.