DE BMW 3 SERIE TOURING.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE TOURING.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

DE BMW 3 SERIE TOURING.ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

Leverbaar vanaf

€ 42.825,00

Netto bijtelling vanaf

€ 312,00

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3 Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, aandrijving via de achterwielen en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt op elk moment voor optimale tractie. En met de uitrustingen van de Modellen Sport Line, Luxury Line en M Sport kunt u de BMW 3 Serie Touring helemaal aan uw persoonlijke stijl aanpassen.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 3 SERIE.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 3 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE TOURING.

 Design BMW 3 Serie Touring

Design.

De onmiskenbare combinatie van dynamiek, elegantie en veelzijdigheid maakt de BMW 3 Serie Touring tot de sportiefste vertegenwoordiger van zijn klasse. Met de typerende kenmerken van de BMW 3 familie zet dit model de designtraditie van het merk BMW consequent voort: lange motorkap, korte overhangen, grote wielbasis en ver naar achteren geplaatst inzittendencompartiment. Zo vormt de BMW 3 Serie Touring in zijn segment opnieuw de benchmark.
 Rijdynamiek en efficiency - BMW 3 Serie Touring

Rijdynamiek en efficiency.

De BMW 3 Serie Touring biedt dynamiek in tal van facetten. Desgewenst zorgen bijvoorbeeld het adaptieve M onderstel of de Variable Sport Steering voor optimale wendbaarheid. Zo geniet u bij een sportievere rijstijl van maximale handling en spoorstabiliteit. BMW TwinPower Turbo motoren en de optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie garanderen ultiem rijplezier. Deze en andere technologieën van BMW EfficientDynamics maken fascinerende prestaties mogelijk bij een verbluffend laag verbruik.
Functionaliteit - BMW 3 Serie Touring

Functionaliteit.

De bagageruimte van de BMW 3 Serie Touring is optimaal op elke uitdaging voorbereid – van licht transport tot grote, zware bagage. Al met de achterbankleuning rechtop is een volume van 495 liter beschikbaar. Geheel neergeklapt stijgt dit tot een indrukwekkende 1.500 liter. Met het standaard doorlaadsysteem is de achterbankleuning gedeeld neerklapbaar in de verhouding 40:20:40. Zo kan naar behoefte gebruik worden gemaakt van diverse configuraties van zitplaatsen en bagageruimte. Het middelste leuningsegment en het segment aan voorpassagierszijde zijn afzonderlijk neer te klappen. Het leuningsegment aan bestuurderszijde kan samen met het middelste worden neergeklapt. Dat maakt de BMW 3 Serie Touring bijzonder veelzijdig. Zo is er bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd. Daarnaast beschikt de BMW 3 Serie Touring als enige model in dit segment over een separaat openende achterruit, die het inladen van kleine voorwerpen aanzienlijk vergemakkelijkt.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.