BMW M340i xDrive Touring (G21), zijaanzicht rijdend voor gebouw
Leverbaar vanaf€ 82.871,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE 3

BMW M340i/d Touring - G21

DE BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 82.871,00
AandrijvingBenzineDiesel
THE 3DE BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN.

Leverbaar vanaf

€ 82.871,00

De nieuwe BMW M340i xDrive Touring en BMW M340d xDrive Touring bieden puur autosportgevoel – iedere dag. Met hun tot 275 kW (375 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motoren en op maximale dynamiek ingestelde M Onderstelcomponenten daagt hij in een mum van tijd uit tot instappen en wegrijden. Pure passie voor autosport wordt voelbaar. In combinatie met een bagageruimte van maar liefst 1.510 m3 en vele innovatieve opbergmogelijkheden in het interieur zijn ze niet alleen een meester op de sprint, maar ook de ideale reisgenoot op lange reizen.

BMW Business Editions

BUSINESS EDITIONS. ONBESCHEIDEN VEEL BMW.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW 3 Serie.

HIGHLIGHTS VAN DE BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN.

Zet voorpret om in rijplezier.

Uit liefde voor de autosport: De BMW M340i xDrive en M340d xDrive Touring garanderen met Originele BMW M Sportonderstel componenten sensatie op het hoogste niveau. Ze zijn ontwikkeld voor maximale dynamiek en inspireren met indrukwekkende prestaties en geperfectioneerde rijeigenschappen. Zo zorgt bijvoorbeeld het Adaptieve M Onderstel met Variable Sport Steering voor optimale tractie en de beste handling, daarbij ondersteund door het M Sportdifferentieel met permanente sperregeling voor sportief rijplezier en tegelijkertijd meer wendbaarheid.
BMW M340i xDrive Touring (G21), rijdynamiek
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-traps Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Sportremsysteem

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Adaptief M Onderstel

Adaptief M Onderstel.

Het tien millimeter verlaagde Adaptieve M Onderstel past zich continu automatisch aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Sportdifferentieel

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW Laserlight

BMW Laserlight.

Het adaptieve BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 530 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door beter zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak styling 792 M Bicolor

19 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak styling 792 M Bicolor.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 792 M, uitgevoerd in Bicolor Cerium Grey (achter breder en runflat), gepolijst, voor 8 J x 19 inch met bandenmaat 225/40 R 19, achter 8,5 J x 19 inch met bandenmaat 255/35 R 19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M hoogglans Shadow Line

M hoogglans Shadow Line.

De M hoogglans Shadow Line omvat talrijke designdetails in hoogglans zwart. Daartoe behoren de raamomlijsting en -geleider, de bekleding van de B- en C-stijlen alsmede de omlijsting, driehoek en voet van de buitenspiegels.
BMW M340i xDrive Touring (G21), exclusieve uitlaateindpijpen

Exclusieve uitlaateindpijpen.

Exclusief voor de M340i xDrive en M340d xDrive Touring: links en rechts vrij gevormde uitlaateindpijpen in Cerium Grey. Daarmee zorgen de uitlaateindpijpen voor een visueel statement en benadrukken ze de sportiviteit van de M340i xDrive en M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), sportstoelen en M veiligheidsgordels

Sportstoelen en M veiligheidsgordels.

De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden optimale steun en talrijke instelmogelijkheden. De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende BMW M kleuren.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel

Het M specifieke instrumentenpaneel kan behalve rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weergeven.
BMW M340i xDrive Touring (G21), met leder bekleed M Sportstuurwiel

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW M340d Touring

Business Edition - Executive

BMW M340d Touring - Business Edition - Executive
 • Sportstoelen voor
 • BMW Live Cockpit Professional
 • M Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang

BMW M340i Touring

Business Edition Plus - High Executive

BMW M340i Touring - Business Edition Plus - High Executive
 • BMW Laserlight
 • M Sportstoelen
 • Glazen panoramadak

BMW M340i Touring

Business Edition Plus - High Executive

BMW M340i Touring - Business Edition Plus - High Executive
 • BMW Individual Tansanit metallic
 • M Adaptief onderstel
 • M Sportremsysteem Rood hoogglans

ATLETISCH KRACHTPAKKET.

Opwindend, al voor het instappen: het moderne en dynamische design van de BMW M340i xDrive en M340d xDrive Touring combineert tot in detail kracht en esthetiek. Exclusieve designdetails in progressief Cerium Grey metallic, zoals de omlijsting en spijlen van de markante BMW nierengrille, onderstrepen de sportieve genen. Het interieur ziet er niet minder sportief uit: uitrustingen zoals de ergonomische sportstoelen en het exclusieve met leder beklede M Sportstuurwiel zorgen samen met de fijnste materialen voor een cockpit als in een sportauto, die keer op keer zorgt voor kippenvel.

Lees meer

TECHNOLOGIEËN EN FUNCTIONALITEIT VAN DE BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN.

Intuïtief en anticiperend.

De BMW M340i xDrive en M340d xDrive Touring brengen u veilig naar uw bestemming – en maken van elke rit een sportieve belevenis. Dat komt door intelligente functies van de uitrustingen Driving Assistant Professional en Parking Assistant die ook al gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Aan de veiligheid dragen ook de Active Cruise Control met Stop&Go functie inclusief Collision-, Pedestrian- & Cyclist Warning met remfunctie bij. De Steering & Lane Control Assistant is zelfs actief bij snelheden tot 210 km/h. De Parking Assistant die automatisch in- en uitparkeert en de Reversing Assistant (achteruitrijassistent) zijn voorbeelden van autonoom rijden. Voor optimaal comfort en maximale veiligheid – in alle rijsituaties. De functies van de innovatieve BMW Intelligent Personal Assistant helpen daarbij. Het systeem registreert uw beslissingen en individuele instellingen en leert u zo iedere dag beter kennen. Zonodig koppelt hij navigatie- en entertainmentsystemen aan uw agenda of brengt hij u altijd via de snelste route naar uw favoriete restaurant. Als een echte assistent beantwoordt hij uw vragen over de BMW M340i xDrive of M340d xDrive Touring en de vele uiteenlopende innovatieve mogelijkheden en functies.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Het pakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

Met de BMW Drive Recorder kunt u een video van de omgeving van uw BMW opnemen en deze afspelen op het centrale Control Display of exporteren naar een eindapparaat via USB. Belangrijke gegevens zoals rijsnelheid en GPS locatie worden synchroon met de video opgeslagen. De BMW Drive Recorder heeft twee subfuncties: de Eventrecorder en de Crashrecorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Bijvoorbeeld klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart miljoenen songs van BMW muziekpartner Spotify.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), opbergpakket

Opbergpakket.

Het opbergpakket omvat een vak met klep in het dashboard aan de bestuurderszijde, netten aan de rugleuning van de voorstoelen en twee USB aansluitingen met oplaadfunctie achterin de middenconsole. De bagageruimte is hierbij voorzien van een extra opbergnet rechts voor kleine voorwerpen en een spanband aan de rechter kant.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), separaat te openen achterruit

Separaat te openen achterruit.

De separaat te openen achterruit is bijzonder praktisch om kleinere voorwerpen comfortabel in de BMW 3 Serie Touring te kunnen leggen of ze eruit te kunnen halen, zonder dat daarvoor de gehele bagageklep geopend moet worden.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), doorlaadsysteem

Doorlaadsysteem.

Het doorlaadsysteem omvat een achterbankleuning die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is en biedt daarmee bijzonder veel flexibiliteit. Er is bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd. Praktisch zijn verder de twee bekerhouders in de middenarmsteun achterin.

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW M340d xDrive Touring.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

250 (340)/4.400

Acceleratie 0–100 km/h (s):

4,8

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,1–6,7

CO2 emissie in g/km (gemiddeld):

176–160

BMW M340d xDrive (G21), technische gegevens

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW 3 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M340i xDrive Touring volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW 3 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M340i xDrive Touring te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M340i xDrive Touring zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M340i xDrive Touring te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M340i xDrive Touring volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICES.

SERVICES EN ONDERHOUD VOOR DE BMW M340i / M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:
 • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
 • Service interieurfilter(s)
 • Remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service pechhulp

De gratis BMW Mobile Service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

BMW M340i xDrive Touring:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8–8,4
CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 178–193

 

BMW M340d xDrive Touring:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,1–6,7
CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 176–160

 

De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007.  De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie. - -

 

-

Lees meer
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring M modellen varieert tussen de 6,1 en 8,4 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 160 en 193 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2021.

   

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.