De BMW X6

DE BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.

DE BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.

DE BMW X6. GRENZELOOS. KRACHTIG.

Leverbaar vanaf

€ 106.434,00

Netto bijtelling vanaf

€ 787,00

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren volgen het BMW EfficientDynamics principe en verenigen dynamiek en efficiency. BMW xDrive brengt het vermogen stabiel op de weg. Daarbij creëren buitengewone uitrustingen, zoals het Design Pure Extravagance, en hoogwaardige materialen een automobiel, die overal en altijd opzien baart – en die bovendien verrassend functioneel is.

BMW X6 M Sport Edition

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Profiteer nu van een nog rijker uitgeruste BMW X6. De tijdelijk leverbare M Sport Edition voor dit model omvat alle opties voor een nog sportievere rijervaring. Daarnaast profiteert u tijdelijk van veel voordeel. Dat is rijplezier volgens BMW.

ONTDEK DE BMW X6.

Design

Design.

Neem de leiding: de BMW X6 is gebouwd om onderweg te zijn. Zijn vorm straalt energie en prestatiegerichtheid uit, alsmede ongetemde dynamiek – en dat al bij stilstand. Een design dat pure vastberadenheid ademt. Met zijn brede schouders en de vier wielen stevig op de grond toont hij zijn X-genen. Tegelijkertijd verleent de coupé-achtige daklijn de BMW X6 een onmiskenbaar karakter. Een combinatie die deze Sports Activity Coupé uniek maakt.
Rijdynamiek van de BMW X6

Rijdynamiek van de BMW X6.

Het markante design van de BMW X6 is onmiskenbaar. Maar uiteindelijk gaat het vooral om het rijden met dit krachtpakket: hoe voelt hij aan op de weg? Het standaardonderstel van de BMW X6 vestigt al maatstaven. BMW xDrive staat garant voor uitmuntende tractie, op iedere ondergrond en bij elk weertype. Daarbij komen een optimale spoorstabiliteit en een superbe handling die u direct zal bekoren. Als optie kunt u bovendien kiezen voor de adaptieve onderstelpakketten – voor nog meer rijplezier.
Uitrustingen.

Uitrustingen.

In de hoofdrol: de BMW X6. Met zijn energieke uitstraling baart de Sports Activity Coupé overal opzien. In welke rol, bepaalt u helemaal zelf. Het Design Pure Extravagance omvat vele unieke details. Met het M Sportpakket maakt u uw BMW X6 nog atletischer. En de uitrustingen van BMW Individual verlenen de BMW X6 luxueuze exclusiviteit. En alles wat u verder voor een geslaagd optreden kunt gebruiken vindt u in het assortiment van originele BMW accessoires.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X6 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.