De BMW X6

DE BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.

DE BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.

DE BMW X6. GRENZELOOS. KRACHTIG.

Leverbaar vanaf

€ 107.469,00

Netto bijtelling vanaf

€ 742,00

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren volgen het BMW EfficientDynamics principe en verenigen dynamiek en efficiency. BMW xDrive brengt het vermogen stabiel op de weg. Daarbij creëren buitengewone uitrustingen, zoals het Design Pure Extravagance, en hoogwaardige materialen een automobiel, die overal en altijd opzien baart – en die bovendien verrassend functioneel is.

TIJDELIJK AANBOD BMW X6.

Tijdelijk aanbod BMW X6

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X6.

 

  • BMW X6 M Sport Edition
  • Zakelijk voordelig financieren inclusief onderhoud
Lees meer

ONTDEK DE BMW X6.

Design

Design.

Neem de leiding: de BMW X6 is gebouwd om onderweg te zijn. Zijn vorm straalt energie en prestatiegerichtheid uit, alsmede ongetemde dynamiek – en dat al bij stilstand. Een design dat pure vastberadenheid ademt. Met zijn brede schouders en de vier wielen stevig op de grond toont hij zijn X-genen. Tegelijkertijd verleent de coupé-achtige daklijn de BMW X6 een onmiskenbaar karakter. Een combinatie die deze Sports Activity Coupé uniek maakt.
Lees meer
Rijdynamiek van de BMW X6

Rijdynamiek van de BMW X6.

Het markante design van de BMW X6 is onmiskenbaar. Maar uiteindelijk gaat het vooral om het rijden met dit krachtpakket: hoe voelt hij aan op de weg? Het standaardonderstel van de BMW X6 vestigt al maatstaven. BMW xDrive staat garant voor uitmuntende tractie, op iedere ondergrond en bij elk weertype. Daarbij komen een optimale spoorstabiliteit en een superbe handling die u direct zal bekoren. Als optie kunt u bovendien kiezen voor de adaptieve onderstelpakketten – voor nog meer rijplezier.
Lees meer
Uitrustingen.

Uitrustingen.

In de hoofdrol: de BMW X6. Met zijn energieke uitstraling baart de Sports Activity Coupé overal opzien. In welke rol, bepaalt u helemaal zelf. Het Design Pure Extravagance omvat vele unieke details. Met het M Sportpakket maakt u uw BMW X6 nog atletischer. En de uitrustingen van BMW Individual verlenen de BMW X6 luxueuze exclusiviteit. En alles wat u verder voor een geslaagd optreden kunt gebruiken vindt u in het assortiment van originele BMW accessoires.
Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 7 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 183 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.