De BMW M135i xDrive zet nieuwe maatstaven in de compacte middenklasse. Met een hoogtoerige M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor biedt de BMW M135i xDrive dynamisch rijplezier vanaf de eerste seconde. Door het samenspel van perfect afgestelde ondersteltechnologieën, zoals een M Sportdifferentieel, BMW xDrive, Steptronic Sport transmissie en M Sport Steering, ontstaat uitstekende wendbaarheid en optimaal bochtengedrag. De nierengrille in mesh design is specifiek voor de M135i xDrive. Hij benadrukt het atletische karakter, net als andere markante uiterlijke details, waaronder de M achterspoiler en de twee uitlaateindpijpen van 100 mm doorsnede.


Design en concept van de BMW 2 Serie M modellen knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Deze M modellen combineren een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performance.


De BMW M235i xDrive Gran Coupé maakt indruk vanuit ieder perspectief. Krachtige proporties aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten zorgen samen met de elegante coupélijn voor een onvergelijkbaar karakter. Het interieur wordt gedomineerd door een sportieve en moderne ambiance die wordt bepaald door exclusieve M designdetails. Onder de motorkap van de BMW M235i xDrive Gran Coupé doet een krachtige M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor zijn werk. De hoogtoerige krachtbron biedt onder meer geoptimaliseerde luchtinlaten, een high-performance koelingpakket en een M uitlaat met klepregeling. Samen met xDrive, het intelligente vierwielaandrijvingssysteem, is het resultaat een enorme rijdynamiek gecombineerd met hoge tractie.


De nieuwe BMW M340i xDrive Touring biedt puur autosportgevoel – iedere dag. Met zijn 275 kW (374 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor en op maximale dynamiek ingestelde M Onderstelcomponenten daagt hij in een mum van tijd uit tot instappen en wegrijden. Pure passie voor autosport wordt voelbaar. In combinatie met een bagageruimte van maar liefst 1.510 m3 en vele innovatieve opbergmogelijkheden in het interieur is de BMW M340i xDrive Touring niet alleen een meester op de sprint, maar ook de ideale reisgenoot op lange reizen.

Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M Model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met het optionele M Competition Pack en de maximaal 331 kW (450 pk) sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic, en precisietools als M Servotronic, actief M Sperdifferentieel en Adaptief M Onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen die zorgen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

De BMW M440i straalt charisma uit en koppelt dat aan sportief open rijden en tegelijkertijd aan dagelijks gebruiksgemak. Een krachtige BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 374 pk zorgt samen met de 8-traps Steptronic Sport transmissie voor rijdynamiek van zeer hoog niveau. De standaard BMW xDrive vierwielaandrijving biedt daarbij optimale tractie. Designhighlights zijn onder meer de in Cerium Grey uitgevoerde omlijsting van de nierengrille, de luchtinlaten aan de zijkanten, de spiegelkappen en de vrij gevormde uitlaateindpijpen. Het zijn kenmerken die de exclusiviteit van dit BMW 4 Serie Carbio M model onderstrepen.

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 met M xDrive is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik.


Het formidabele vermogen, een speciale chassisafstelling die ook alle relevante aansturingssystemen omvat, net als karakteristieke accenten in hoogglans zwart – met deze kenmerken heeft de BMW M5 Competition maar één doel: maximale afstand nemen van de concurrentie.

 

De BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive imponeren met sportiviteit, comfort en dagelijkse bruikbaarheid. Voorzien van 390 kW (530 pk) zorgt de BMW M550i voor veel dynamische rijervaringen. De BMW M550d imponeert met 294 kW (400 pk), 760 Nm en een bijzonder hoge efficiëntie. Perfect afgestemde componenten zoals het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem en het Adaptieve M Onderstel Professional garanderen een optimaal niveau van rijstabiliteit en wendbaarheid.

Het hoogtepunt van luxueus rijplezier: de BMW M8 Competition Coupé met M xDrive is de meest krachtige en exclusieve auto in de BMW M8 Coupé reeks. Zijn high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor ontwikkelt een buitengewone 460 kW (625 pk). In combinatie met talloze door de autosport geïnspireerde, doorontwikkelde aandrijvings- en onderstelcomponenten staat hij garant voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met zijn autosport-DNA belichaamt hij het technische vakmanschap van BMW M en garandeert hij het hoogste niveau adrenaline-verhogend rijplezier.

De BMW M8 Coupé met M xDrive biedt een luxe ambiance met een onmiskenbaar autosportgevoel, ontworpen om de rijdynamische grenzen te verleggen. De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor levert een indrukwekkende 441 kW (600 pk) en een koppel van 750 Nm. Een cross-bank uitlaatspruitstuk optimaliseert de respons en twee Twin Scroll-uitlaatgasturbo’s verbeteren de vermogensafgifte. De M motor, die met een vergelijkbaar ontwerp wordt toegepast in de autosport, biedt uitstekende prestaties in perfecte interactie met de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic, het Adaptieve M Onderstel en het actieve M Sperdifferentieel – en biedt iedere seconde ultiem M rijplezier.

De BMW M850i xDrive Coupé biedt een buitengewone combinatie van comfort, prestaties en efficiëntie. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter, 390 kW (530 pk) vermogen en 750 Nm koppel biedt te allen tijde inspirerend rijplezier. Het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem met M Sportdifferentieel, Adaptief M Onderstel Professional met elektromechanische actieve rolstabilisatie verzekert de bestuurder van buitengewone rijdynamiek, perfecte tractie en optimale koersvastheid. Dat laatste maakt bijzonder dynamisch bochtenwerk mogelijk – en in combinatie met de andere krachtige componenten leidt het tot een versnellende hartslag.

De BMW M850i xDrive Gran Coupé straalt met zijn adembenemende design, atletische proporties van een sportauto en specifieke M designaccenten compromisloze dynamiek uit. De vormgeving weerspiegelt het prestatiepotentieel van deze luxe vierdeurs sportauto. Met de krachtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud, 390 kW (530 pk) vermogen en een koppel van 750 Nm is een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,9 seconden mogelijk. Krachtig begeleid door een motorsound die voor kippenvel zorgt.

Aan de top van de BMW 8 Serie Cabrio M Modellen staat de BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive. Deze buitengewone high-performance cabriolet biedt een optimale combinatie van comfortabele en praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik. Maar hij heeft ook door de autosport geïnspireerde prestaties, unieke designelementen en een luxueus interieur. Uitgerust met een high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 460 kW (625 pk) en geoptimaliseerde high-performance componenten die hun oorsprong hebben in de autosport, brengt deze luxueuze sportcabriolet open rijden met zijn prestaties naar een geheel nieuw niveau. Bovendien beschikt hij over talloze innovatieve technologieën die iedere reis bijzonder comfortabel maken.

Vol adrenaline naar de horizon: compromisloze prestaties en onweerstaanbare luxe maken van de BMW M8 Cabrio met M xDrive een high-performance sportauto die staat voor exceptioneel open rijplezier. Dit wordt behalve door de high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 441 kW (600 pk) ook gegarandeerd door talrijke aandrijvings- en rijdynamiekcomponenten die zijn geïnspireerd door de autosport, zoals de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic, het Adaptieve M Onderstel en het actieve M Sperdifferentieel. Deze open sportauto heeft een buitengewoon prestatiepotentieel, is bijzonder wendbaar en heeft een uitmuntende wegligging – perfect voor snelle sprints en krappe bochten op de mooiste wegen van de wereld. Hij is ook uitgerust met toonaangevende connectiviteit en bestuurdersassistentietechnologieën die hedendaagse en zeer comfortabele mobiliteit bieden.

De BMW M850i xDrive Cabrio biedt een avantgardistisch design, een hoge mate van exclusiviteit en een briljante balans van comfort, rijdynamiek en efficiënte prestaties. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter, een vermogen van 390 kW (530 pk) en 750 Nm koppel levert fascinerende prestaties. Het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem met M Sportdifferentieel, het Adaptieve M Onderstel en de 20 inch high-performancebanden staan garant voor opwindend rijplezier en hoogwaardig comfort. Dit uitgebalanceerde totaalconcept van de BMW M850i xDrive Cabrio wordt afgerond met talrijke innovatieve technologieën en assistentiesystemen die van iedere rit een genot maken.

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn uitzonderlijke vierdeurs sportauto’s die stuk voor stuk de hoogst mogelijke dynamiek en wendbaarheid combineren met een sportieve en elegante designtaal en een uiterst luxueus interieur.

Aan kop van dit exclusieve modellenaanbod gaat de BMW M8 Competition Gran Coupé, een extreem krachtige sportauto. Zijn high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor realiseert een uitzonderlijk vermogen van 460 kW (625 pk), waarmee de auto in slechts 3,2 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Met zijn nauwkeurig afgestelde, op de autosport geïnspireerde componenten en M xDrive als standaarduitrusting biedt dit M Model rijdynamiek en wendbaarheid op het hoogste niveau.

De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive is een luxueuze sportauto die topprestaties en adrenaline-verhogend rijplezier garandeert. Deze garantie wordt, behalve door de high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 441 kW (600 pk), bevestigd door talrijke aandrijvings- en onderstelcomponenten die op de autosport zijn geïnspireerd. Zoals de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic, het Adaptieve M Onderstel of het actieve M Sperdifferentieel.

De BMW M850i xDrive Gran Coupé biedt een optimale balans tussen sportiviteit en alledaags gebruiksgemak. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor ontwikkelt 390 kW (530 pk) en 750 Nm koppel met een cilinderinhoud van 4,4-liter. Het resultaat van het samenspel tussen optimaal afgestelde aandrijvings- en onderstelcomponenten is een wendbare en zeer dynamische rijervaring – perfect aangevuld door de op de bestuurder gerichte cockpit en het sportieve en toch luxueuze interieurconcept.

De BMW X3 M Modellen combineren de hang naar avontuur van een BMW X3 met de exclusieve sportaspiraties van BMW M. De BMW X3 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste niveau – dat nog verder is verhoogd in de BMW X3 M Competition, die simpelweg opwindend is op iedere weg en ieder circuit met zijn maximale vermogen en exclusiviteit. De BMW X3 M40i en BMW X3 M40d leveren een indrukwekkende balans tussen prestaties, comfort en efficiency.

De BMW X3 M Competition wordt aangedreven door een extreem krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Met 375 kW (510 pk) en 600 Nm koppel accelereert de auto van 0 naar 100 km/h in een adembenemende 4,1 seconden. Het samenspel tussen M xDrive en het actieve M Sperdifferentieel, M specifieke onderstel en M Servotronic besturing samen met de 8-traps M Steptronic transmissie garandeert maximale rijdynamiek en wendbaarheid.

De BMW X3 M is voorzien van een sportieve M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor die een indrukwekkende 353 kW (480 pk) vermogen levert. De 600 Nm trekkracht zorgt voor een snelle acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,2 seconden. Voorzien van M xDrive en actief M Sperdifferentieel, M specifiek onderstel, M Servotronic besturing en 8-traps M Steptronic transmissie biedt de BMW X3 M rijdynamiek van het hoogste niveau.
 

De BMW X3 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Deze krachtbron levert 260 kW (354 pk) vermogen en een maximum koppel van 500 Nm. Interactie tussen het Adaptieve M Onderstel, Variable Sport Steering, standaard M Sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sport transmissie optimaliseert de stabiliteit in bochten en de rechte lijn en garandeert sportief rijplezier.

Het hart van de BMW X3 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met Twin Scroll turbotechnologie en directe common-rail inspuiting. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. De afstelling van het Adaptieve M Onderstel, de Variable Sport Steering, de standaard M Sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sport transmissie garandeert optimale resultaten op het gebied van rijdynamiek.
 

X4 M Modellen zijn sterke karakters. Ze combineren het atletisch vermogen van een M Model met het expressieve temperament van een BMW X4. Het resultaat: vier zeer meeslepende sportauto’s voor maximale passie en adrenaline. De BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste niveau – naar nog grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die op iedere weg en ieder circuit simpelweg opwindend is met zijn maximale vermogen en exclusiviteit. De BMW X4 M40i en BMW X4 M40d leveren een indrukwekkende balans van prestaties, comfort en efficiency.
 

De BMW X4 M Competition wordt aangedreven door een extreem krachtige en sportieve M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron levert 375 kW (510 pk) en accelereert de auto met zo’n 600 Nm koppel in slechts 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h. In het proces garandeert het perfecte samenspel tussen M xDrive en het actieve M Sperdifferentieel, het M specifieke onderstel, de M Servotronic besturing en de 8-traps M Steptronic transmissie maximale rijdynamiek en wendbaarheid.

De BMW X4 M wordt aangedreven door een sportieve M TwinPower Turbo 6-cilindermotor die een indrukwekkende 353 kW (480 pk) levert. Een krachtige 600 Nm aan koppel zorgt voor een acceleratie naar 100 km/h in 4,2 seconden. Uitgerust met M xDrive en het actieve M Sperdifferentieel, het M specifieke onderstel, de M Servotronic besturing en de 8-traps M Steptronic transmissie biedt de BMW X4 M rijdynamiek van het hoogste kaliber.

De BMW X4 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De krachtbron levert 260 kW (354 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm. Interactie tussen het Adaptieve M Onderstel, de Variable Sport Steering, de standaard M Sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps Steptronic Sport transmissie optimaliseert de rijeigenschappen en garandeert intensief sportplezier.

Het hart van de BMW X4 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met Twin Scroll turbotechnologie en directe common-rail inspuiting. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. De afstelling van het Adaptieve M Onderstel, de Variable Sport Steering, de standaard M Sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps Steptronic Sport transmissie garandeert optimale resultaten op het gebied van rijdynamiek.

De BMW X5 M en BMW X6 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties.

De BMW X5 M Competition en de BMW X6 M Competition zijn voorzien van een extreem krachtige high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron levert 460 kW (625 pk) vermogen en accelereert de auto dankzij 750 Nm koppel in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h. Tegelijkertijd garandeert het perfecte samenspel van M xDrive en actief M Sperdifferentieel, M specifiek onderstel en M Servotronic besturing met de 8-traps Steptronic transmissie maximale rijdynamiek en wendbaarheid.

De BMW X5 M en BMW X6 M zijn voorzien van een high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor die een buitengewone 441 kW (600 pk) vermogen levert. Een krachtige 750 Nm koppel zorgt voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,9 seconden. Uitgerust met M xDrive en actief M Sperdifferientieel, M specifiek onderstel, M Servotronic besturing en 8-traps M Steptronic transmissie bieden de BMW X5 M en BMW X6 M rijdynamiek van het hoogste kaliber.

De BMW X5 M50i en BMW X6 M50i worden voortgestuwd door een krachtige BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. De krachtbron levert 390 kW (530 pk) vermogen en een maximumkoppel van 750 Nm. De interactie tussen Adaptief M Onderstel, Integral Active Steering, 8-traps Steptronic Sport transmissie en BMW xDrive optimaliseert de dynamische eigenschappen en en garandeert intensief sportief rijplezier.

Dwingt respect af – de nieuwe BMW X6 M50i en M50d maken indruk met pure autoriteit. De M specifieke details en kenmerken vullen het al bijzonder sportieve en dominante design perfect aan. Aangedreven door een extreem krachtige BMW M TwinPower Turbo motor in combinatie met buitengewone rijdynamiek en toekomstgerichte technologieën, gaat dit model op krachtige wijze zijn eigen weg.

De BMW X7 M50i combineert de offroadprestaties van X modellen met de exclusiviteit van de BMW luxeklasse en de sportieve aspiraties van BMW M. Het resultaat mag er zijn: een zeer dynamische en luxe SAV, klaar om zelfverzekerd elk nieuw terrein te veroveren.

Maximaal vermogen, maximale precisie en maximale wendbaarheid onderscheiden de BMW X7 M50i. Niet alleen de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 530 pk en 750 Nm koppel staat daarvoor garant, ook de 8-traps Steptronic Sport transmissie, een nauwkeurig afgesteld onderstel en het M Sportremsysteem leveren een belangrijke bijdrage. Ongeëvenaard in het interieur: de luxueuze ambiance en state-of-the-art technologieën.

Of u nu zoekt naar een nieuw of gebruikt BMW M Model – hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor het financieren en leasen van de actuele BMW M Modellen – en natuurlijk ook een BMW Dealer voor uw proefrit.

De BMW Z4 M40i staat voor sportiviteit en open rijplezier: de lange motorkap, de lage positie op de weg, de klassieke stoffen cabriokap en de korte overhangen kenmerken het karakteristieke roadstersilhouet. De M TwinPower Turbo 3,0-liter 6-cilinder-in-lijn benzinemotor maakt indruk met zijn zelfverzekerde kracht en hoogtoerige karakter. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressoren genereert hij een vermogen van 250 kW (340 pk) bij een indrukwekkend maximum koppel van 500 Nm.

Lees meer