Einde Financieringsovereenkomst

HET IS BIJNA ZOVER.

UW OVEREENKOMST LOOPT TEN EINDE.

HET IS BIJNA ZOVER.UW OVEREENKOMST LOOPT TEN EINDE.

  WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

  Wij kunnen ons goed voorstellen dat u verschillende vragen heeft over het einde van uw financieringsovereenkomst. Daarom hebben wij alle informatie omtrent het aflopen van uw overeenkomst voor u op een rijtje gezet. U leest hier de belangrijkste informatie over de eigendomspapieren, het opvragen van uw openstaand saldo en de te nemen stappen als u uw contract vroegtijdig wilt beëindigen.

  Lees meer

  BELANGRIJKE ZAKEN.

  Hieronder treft u een aantal zaken die belangrijk zijn voor uw aflopende financieringsovereenkomst. Uiteraard brengen wij u ook tijdig op de hoogte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

  BMW Einde Financiering eigendomspapieren

  Uw eigendomspapieren.

  Na het afschrijven van de laatste termijn en het voldoen van een eventuele slotsom is de BMW van u. Na 56 dagen ontvangt u van ons de tenaamstellingscode waarmee u het voertuig desgewenst opnieuw te naam kunt stellen.

  Lees meer
  BMW einde financiering Slotsom

  De afgesproken slotsom.

  De slotsom is het vooraf afgesproken bedrag dat u pas aan het einde van de looptijd hoeft te betalen. Over deze slotsom betaalt u gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing.

  Lees meer
  BMW Top Cover verzekering

  Openstaand saldo.

  U kunt via Mijn Financial Services eenvoudig online uw openstaand saldo inzien. Mochten er nog termijnbedragen openstaan dan kunt u deze direct betalen. 

  Lees meer
  BMW Top Cover verzekering

  Vroegtijdig beëindigen.

  In sommige gevallen is het voor u mogelijk om uw financieringsovereenkomst vroegtijdig te beëindigen. Hier zijn kosten aan verboden. Via Mijn Financial Services kunt u eenvoudig een aanvraag doen. Telefonisch contact is ook mogelijk met onze klantenservice via (070) 41 47 510.

  Lees meer
  • Kan ik de afgesproken slotsom doorfinancieren?
  • Wanneer ontvang ik de eigendomspapieren?
  • Hoe ontvang ik mijn eigendomspapieren direct?
  • Hoe kan ik het openstaand saldo van mijn overeenkomst opvragen?
  • Ik heb een financieringsovereenkomst welke ik vroegtijdig wil beëindigen, wat moet ik doen?

  OVERSTAPPEN NAAR EEN NIEUWE BMW.

  weg

  Ervaar opnieuw de opwinding van het rijden in een nieuwe BMW. De nieuwe modellen van BMW zitten boordevol innovatieve techniek. Met puur elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW iX, BMW iX3 of de BMW i3 en BMW i3s, en het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte een passend, nieuw voertuig. Benieuwd? Kies direct uw nieuwe model en stel deze samen.

  BMW LEASEN OF FINANCIEREN

  KIEST U VOOR LEASEN OF FINANCIEREN?

  Na het vinden van uw ideale BMW wilt u hier zo snel mogelijk van genieten. Met de productwijzer ontdekt u in 3 eenvoudige stappen welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.