KLANTENSERVICE BMW FINANCIAL SERVICES.

Eenvoudig uw overeenkomst en bijbehorende documenten inzien, uw persoonlijke gegevens wijzigen of bijvoorbeeld uw openstaande saldo opvragen? U regelt het online met Mijn Financial Services. Op deze pagina vindt u ook de antwoorden op de meest gestelde vragen en leest u wat te doen aan het einde van uw overeenkomst.

Lees meer

MIJN FINANCIAL SERVICES.

BMW Financial Services klantportaal

Met Mijn Financial Services kunt u eenvoudig online uw lease-of financieringsovereenkomst inzien. Bent u op zoek naar een factuur of document die bij uw overeenkomst hoort? Met enkele klikken kunt u alle documenten downloaden. Bovendien kunt u zelf uw persoonlijke gegevens beheren. Zo is een wijziging van uw adres, telefoonnummer, e-mailadres of bankrekeningnummer snel en eenvoudig doorgegeven. Met Mijn Financial Services heeft u altijd inzicht in het openstaand saldo van uw overeenkomst. En in het geval van een lease auto kunt u hier ook schade aan uw voertuig melden en het innameprotocol bekijken.

Kortom: alle informatie over uw overeenkomst kunt u 24/7 raadplegen en wijzigen in Mijn Financial Services. Wel zo gemakkelijk! Ontdek het zelf.

BMW Mijn Financial Services

VEELGESTELDE VRAGEN.

BMW Operational Lease maandbedrag berekenen

Leasen.

Bekijk hier de meest gestelde vragen met betrekking tot een BMW leasen bij BMW Financial Services.

Lees meer
BMW financiering berekenen

Financieren.

Bekijk hier de meest gestelde vragen met betrekking tot een BMW financieren bij BMW Financial Services.

Lees meer
BMW Top Cover verzekering

Verzekeren.

Bekijk hier de meest gestelde vragen met betrekking tot een BMW verzekeren bij BMW Financial Services.

Lees meer

END OF TERM KEUZEHULP.

BMW Financial Services contract

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het einde van uw contract allerlei vragen bij u oproept. Daarom hebben wij alle informatie omtrent het aflopen van uw overeenkomst op een rijtje gezet voor u.

KLACHTENPROCEDURE.

EENVOUDIG ONLINE EEN KLACHT MELDEN.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers van BMW Financial Services BV zullen er alles aan doen om uw financiering of uw leaseproduct volledig zorgeloos te laten verlopen. Mocht het desondanks voorkomen dat u een klacht heeft over BMW Financial Services BV of een van onze verbonden bemiddelaars, dan verzoeken wij u deze klacht online bij ons in te dienen.

Lees meer
BMW Financial Services contact

Heeft u nog vragen.

De BMW Klantenservice is bereikbaar via 070-41 47 510 (lokaal tarief). Op werkdagen geopend van 8.00 tot 19.00. Of vul ons contactformulier in.
BMW Financial Service Online schade melden

ONLINE SCHADE MELDEN.

Geef schade of diefstal eenvoudig online aan ons door.