einde-lease-overeenkomst-bmw

HET IS BIJNA ZOVER.

UW LEASEOVEREENKOMST LOOPT TEN EINDE.

HET IS BIJNA ZOVER.UW LEASEOVEREENKOMST LOOPT TEN EINDE.

  WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

  Wij kunnen ons goed voorstellen dat het einde van uw contract allerlei vragen bij u oproept. Daarom hebben wij alle informatie omtrent het aflopen van uw overeenkomst op een rijtje gezet voor u. Zo vindt u hier informatie over belangrijke data, de verschillende mogelijkheden die u heeft en hoe, waar en wanneer u uw BMW bij ons kunt inleveren.

   

  Ongeveer 6 maanden voor het inleveren van uw BMW brengen wij u op de hoogte van uw aflopende overeenkomst. U ontvangt alle benodigde documenten zodat u in alle rust kunt kiezen wat u na deze lease overeenkomst gaat doen. U kunt immers een nieuwe BMW uitzoeken of uw huidige BMW doorrijden.

  Lees meer

  BELANGRIJKE ZAKEN.

  Voordat u uw BMW inlevert, is het handig om een aantal belangrijke zaken tot u te nemen. Uiteraard brengen wij u ook tijdig op de hoogte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

  BMW Einde Lease Overeenkomst afspraak

  Afspraak bij uw BMW dealer.

  Als u uw BMW wilt inleveren, maak dan een afspraak met uw BMW dealer op of vóór de datum waarop uw leasecontract afloopt. Uw dealer zal samen met u de auto controleren.

  Lees meer
  BMW Einde Lease Overeenkomst inleveren

  Uw BMW eerder inleveren.

  Het is mogelijk uw leaseovereenkomst voor uw contractuele afgesproken einddatum te beëindigen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

  Lees meer
  BMW Einde Lease Overeenkomst doorrijden

  Uw BMW langer doorrijden.

  Dat is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Zo mag de looptijd van uw huidige overeenkomst niet meer dan 60 maanden zijn en mag de maximale kilometrage niet overschreden zijn. Voor een benzine model is dat 150.000 kilometer, voor een diesel model is dat 180.000 kilometer. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  Lees meer
  BMW Einde Lease Overeenkomst evaluatie

  Evaluatietool.

  Om de conditie van uw BMW te controleren zullen wij u, ongeveer 3 maanden voordat uw leaseovereenkomst eindigt, een Evaluatietool (doorzichtige schijf) toesturen. Hiermee kunt u zelf uw BMW nalopen op acceptabele slijtage en gebruikssporen.

  Lees meer
  BMW Einde Lease Overeenkomst Eindafrekening


  Eindafrekening.

  Afhankelijk van uw situatie ontvangt u van BMW Financial Services een eindafrekening. Hier worden bijvoorbeeld eventuele meer gereden kilometers bij u in rekening gebracht. Ook worden mogelijke schades bij het inleveren vermeld op uw eindafrekening.

  Lees meer
  • Welke accessoires en toebehoren lever ik tegelijk met mijn BMW in?
  • Hoe wordt de staat van mijn BMW vastgesteld bij inlevering?
  • Welke schades aan het exterieur zijn acceptabel bij inlevering van mijn BMW?
  Overstappen in een nieuwe BMW

  OVERSTAPPEN NAAR UW NIEUWE BMW.

  Ervaar opnieuw de opwinding van het rijden in een nieuwe BMW. De nieuwe modellen van BMW zitten boordevol innovatieve techniek. Met puur elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW iX, BMW iX3 of de BMW i3 en BMW i3s, en het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte een passend, nieuw voertuig.

  Ontdek nu
  Einde lease overeenkomst doorrijden

  DOORRIJDEN IN UW HUIDIGE BMW.

  Doorrijden in uw huidige BMW is voor u misschien de beste manier om het einde van uw leaseovereenkomst te vieren. Want... waarom iets veranderen dat zo goed is?

   

  Er zijn verschillende mogelijkheden om de BMW van ons over te nemen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op uw BMW dealer of met de BMW klantenservice. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

  Direct contact
  BMW LEASEN OF FINANCIEREN

  KIEST U VOOR LEASEN OF FINANCIEREN?

  Na het vinden van uw ideale BMW wilt u hier zo snel mogelijk van genieten. Met de productwijzer ontdekt u in 3 eenvoudige stappen welk financierings- of leaseproduct het beste bij u past.