BMW OCCASIONS

BMW UIT DUITSLAND.

Importeer uw BMW via de dealer.

BMW UIT DUITSLAND.Importeer uw BMW via de dealer.

BMW IMPORTEREN UIT DUITSLAND.

Het importeren van auto’s uit Duitsland kan erg ingewikkeld zijn. Hoe regel ik het transport? In welke staat is de auto? Hoeveel gaat dit kosten? Allemaal vragen die opkomen wanneer je op zoek gaat naar een BMW uit Duitsland. Dit proces brengt vele risico's met zich mee, die je normaal zelf moet dragen. Bij BMW nemen we alles voor u uit handen.

 

De BMW dealer heeft de mogelijkheid om een auto te importeren die geschikt is voor BMW Premium Selection, waarmee u recht heeft op 24 maanden garantie. Een Duitse BMW occasion invoeren via één van onze dealers betekent dat u zonder zorgen de showroom uitrijdt!

Lees meer

VOORDELEN BMW IMPORTEREN VIA DE BMW DEALER.

Voordelen BMW importeren via de BMW dealer.
  • Van A-tot-Z geregeld 

  • Overzichtelijke totaalprijs

  • Groot aanbod van diverse BMW modellen uit Duitsland

 

VAN A-TOT-Z GEREGELD.

Van A-tot-Z geregeld.

Een BMW importeren via één van onze dealers betekent dat we u van begin tot eind ontzorgen hierin. Het importeren van een BMW occasion is niet makkelijk en brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Het begint bij het vinden van de juiste auto bij een betrouwbare verkoper. De kosten moeten daarna berekend worden, waarbij de BPM en het verdere importproces het belangrijkste zijn. Na de aankoop moet het voertuig naar Nederland worden getransporteerd en moet de auto in Nederland worden ingevoerd. Heel veel om rekening mee te houden. Onze BMW dealers regelen alles voor u. U neemt uw BMW zorgeloos mee vanuit de showroom!

OVERZICHTELIJKE TOTAALPRIJS.

Overzichtelijke totaalprijs.

Bij het importeren van een auto komen verschillende kosten om de hoek kijken. Een BMW importeren moet zorgeloos gaan en hier mogen onverwachte kosten geen deel van uitmaken. Daarom geven onze dealers u een totaalprijs voor het hele proces. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u een prijs inclusief:

 

  • BPM
  • RDW-keuring
  • Transport
  • Rijklaar maken volgens BMW normen
  • BMW Premium Selection

AANBOD BMW MODELLEN UIT DUITSLAND.

AANBOD BMW MODELLEN UIT DUITSLAND.

Onze dealers beschikken over een exclusief aanbod BMW occasions uit Duitsland. Al deze voertuigen zijn dealeronderhouden, waarbij de onderhoudshistorie volledig bekend is bij de dealer. Daarnaast zijn deze voertuigen geschikt voor BMW Premium Selection, waarmee u standaard geniet van 24 maanden garantie. Verder hebben zij ook al een groot deel uit Duitsland afkomstige BMW modellen op voorraad. Deze zijn reeds voor u geïmporteerd en staan al op Nederlands kenteken. Bekijk de voorraad of bespreek uw wensen bij één van onze dealers en ga samen op zoek naar uw BMW!