Design en concept van de nieuwe BMW M2 Competition knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Dit nieuwe M model combineert een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performance.


De BMW M3 Sedan: een vierdeurs sportwagen. De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert bij elk toerental fascinerende prestaties. Uit de racesport afkomstige innovaties zoals het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel, M Servotronic of de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic verleggen het grensbereik. In de cockpit heerst perfecte ergonomie: de M stoelen bieden met hun kuipachtige karakter veel zijdelingse steun en vormen een perfecte verbinding met de auto. Alles is gericht op één ding: de bestuurder. De atletische ambities van de BMW M3 Sedan zijn ook aan de buitenzijde direct te herkennen, bijvoorbeeld aan markante designelementen zoals de nierengrille met zwart gelakte, dubbel uitgevoerde spijlen met M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische LED-achterlichten in L-vorm. De hele auto ademt compromisloze sportiviteit.


Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.


Open voor een maximale rijbeleving: met zijn 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.


Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik.
 

Of u nu een gebruikt M model of een nieuw M model zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW M modellen. En natuurlijk de dealers voor een fascinerende proefrit.

Lees meer