Design en concept van de nieuwe BMW M2 Competition knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Dit nieuwe M model combineert een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performance.


De BMW M3 Sedan: een vierdeurs sportwagen. De M TwinPower Turbo
6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert bij elk toerental fascinerende
prestaties. Uit de racesport afkomstige innovaties zoals het actieve M
sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel, M Servotronic of de 7-traps M
transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic verleggen het grensbereik. In de
cockpit heerst perfecte ergonomie: de M stoelen bieden met hun kuipachtige
karakter veel zijdelingse steun en vormen een perfecte verbinding met de auto.
Alles is gericht op één ding: de bestuurder. De atletische ambities van de BMW
M3 Sedan zijn ook aan de buitenzijde direct te herkennen, bijvoorbeeld aan
markante designelementen zoals de nierengrille met zwart gelakte, dubbel
uitgevoerde spijlen met M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische
LED-achterlichten in L-vorm. De hele
auto ademt compromisloze sportiviteit.


Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.


Open voor een maximale rijbeleving: met zijn 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.


Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik.


Met de BMW M6 Gran Coupé zijn de ontwerpers en ingenieurs van BMW M erin geslaagd om atletisch design, technologie uit de autosport en luxueuze uitrustingen te laten versmelten. Deze auto volgt geen regels, maar zet geheel eigen maatstaven met kracht en elegantie.


Van het racecircuit tot topprestaties onder de blote hemel: de nieuwe generatie van de BMW M6 Cabrio maakt indruk met een nog atletischere vormtaal, uitmuntende dynamiek en progressieve elegantie met een klassieke sportcabriokap. De M TwinPower Turbo V8-benzinemotor reageert al bij licht aantikken van het gaspedaal met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht.


De BMW X5 M combineert het temperament van een volbloed M model met de hoge
functionaliteit van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo
8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M Steptronic transmissie en de M specifieke
xDrive staan garant voor bijzonder intens rijplezier. Standaard 20-inch
lichtmetalen M wielen en de zeer dynamisch vormgegeven voor- en achterbumper
zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het royale
interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen,
sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De
BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntend in performance en
handling, met functionele en praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik.


De BMW X6 M is een spectaculaire high performance Sports Activity Coupé, die beslag legt op de pole-position met zijn extreme dynamiek, hoogstaand comfort en elegante coupélijn. Een combinatie die de BMW X6 M uniek en onweerstaanbaar maakt. Standaard 20-inch of optionele 21-inch lichtmetalen M wielen en de krachtig vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkend verschijningsbeeld. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en vele fraaie details in karakteristiek M design.


Of u nu een gebruikt M model of een nieuw M model zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW M modellen. En natuurlijk de dealers voor een fascinerende proefrit.