Design en concept van de nieuwe BMW M2 Coupé knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Dit nieuwe M model combineert een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performance.

Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

Klaar voor optimaal genieten: met zijn 317 kW (431 pk) sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.

Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 met M xDrive is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik.


Het formidabele vermogen, een speciale chassisafstelling die ook alle relevante aansturingssystemen omvat, net als karakteristieke accenten in hoogglans zwart – met deze kenmerken heeft de BMW M5 Competition maar één doel: maximale afstand nemen van de concurrentie.

 

De BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive imponeren met sportiviteit, comfort en echte dagelijkse bruikbaarheid. Voorzien van 390 kW (530 pk) zorgt de BMW M550i voor veel dynamische rijervaringen. De BMW M550d slaat toe met 294 kW (400 pk), 760 Nm en een bijzonder hoge efficiëntie. Perfect afgestemde componenten zoals het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem en het Adaptieve M onderstel Professional verzekeren een optimaal niveau van rijstabiliteit en wendbaarheid.

 

De BMW X3 M modellen combineren de geest van avontuur van een BMW X3 met de exclusieve sportaspiratie van BMW M. De BMW X3 M biedt met zijn motorsport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar nieuwe hoogten gebracht in de BMW X3 M Competition, die simpelweg opwindend is op iedere weg en ieder circuit met zijn maximale niveau van vermogen en exclusiviteit. De BMW X3 M40i en BMW X3 M40d modellen leveren een indrukwekkende balans tussen prestaties, comfort en efficiency.

 

De BMW X3 M Competition wordt aangestuurd door een extreem krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Met 375 kW (510 pk) en 600 Nm koppel accelereert de auto van 0 naar 100 km/u in een adembenemende 4,1 seconden. Het samenspel tussen BMW xDrive en het actieve M differentieel, M specifieke onderstel en M Servotronicsturing samen met de 8-traps M Steptronictransmissie verzekert maximale rijdynamiek en webdbaarheid.

De BMW X3 M heeft een sportieve M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor die een indrukwekkende 353 kW (480 pk) levert. Een krachtige 600 Nm koppel biedt snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u in 4,2 seconden. Voorzien van M xDrive en actief M differentieel, M specifiek onderstel en M Servotronicsturing en 8-traps M Steptronictransmissie biedt de BMW X3 M rijdynamiek van het hoogste kaliber.

De BMW X3 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De krachtbron biedt 260 kW (354 pk) en levert een maximaal koppel van 500 Nm. Interactie tussen een adaptief M onderstel, variabele sportsturing, standaard M Sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sporttransmissie optimaliseert de transversale en longitudinale eigenschappen en garandeert intensief sportplezier.

Het hart van de BMW X3 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met twee TwinScroll turbochargers en directe CommonRail inspuiting. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. De afstelling van het adaptieve M onderstel, variabele sportsturing, standaard M sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sporttransmissie verzekert optimale resultaten op gebied van rijdynamiek.

De BMW X4 M modellen zijn sterke karakters.Ze combineren het atletisme van een M model met het expressieve temperament van eem BMW X4. Het resultaat: vier zeer emotionele sportauto’s voor een maximaal niveau van passie en adrenaline. De BMW X4 M biedt met zijn motorsport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die op iedere weg en ieder circuit simpelweg opwindend is met zijn maximale niveau van vermogen en exclusiviteit. De BMW X4 M40i en BMW X4 M40d leveren een indrukwekkende balans van prestaties, comfort en efficiency.

De BMW X4 Competition heeft een extreem krachtige en sportieve M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron levert 375 kW (510 pk) en accelereert de auto met zo’n 600 Nm koppel in slechts 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u. In het proces garandeert het perfecte samenspel tussen BMW xDrive en actief M differentieel, M specifieke onderstel en M Servotronicsturing met de 8-traps M Steptronictransmissie maximale rijdynamiek en wendbaarheid.

De BMW X4 M heeft een sportieve M TwinPower Turbo 6-cilindermotor die een indrukwekkende 353 kW (480 pk) levert. Een krachtige 600 Nm aan koppel zorgt voor een acceleratie naar 100 km/u in 4,2 seconden. Uitgerust met M xDrive en actief M differentieel, M specifiek onderstel en M Servotronicsturing en 8-traps M Steptronictransmissie biedt de BMW X4 M rijdynamiek van het hoogste kaliber.

De BMW X4 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De krachtbron biedt 260 kW (354 pk) en levert een maximaal koppel van 500 Nm. Interactie tussen een adaptief M onderstel, variabele sportsturing, standaard M Sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sporttransmissie optimaliseert de transversale en longitudinale eigenschappen en garandeert intensief sportplezier.

Het hart van de BMW X4 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met twee TwinScroll turbochargers en directe CommonRail inspuiting. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. De afstelling van het adaptieve M onderstel, variabele sportsturing, standaard M sportremmen, BMW xDrive en 8-traps Steptronic Sporttransmissie verzekert optimale resultaten op gebied van rijdynamiek.

Of u nu zoekt naar een nieuw of gebruikt BMW M model – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor het financieren en leasen van huidige BMW M sportauto’s – en natuurlijk ook een dealer voor uw proefrit.

Lees meer