BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 73.496,00
AandrijvingElektrisch

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend

HET EERSTE 100% ELEKTRISCHE M MODEL.

Leverbaar vanaf€ 73.496,00
AandrijvingElektrisch
THE i4 M50HET EERSTE 100% ELEKTRISCHE M MODEL.

Leverbaar vanaf

€ 73.496,00

Netto bijtelling vanaf

€ 366,00

Sportieve prestaties onder hoogspanning: de BMW i4 M50 verenigt voor het eerst de innovatieve kracht van BMW M met die van BMW i. De BMW i4 M50 levert met zijn twee pittige BMW M eDrive motoren in de Sport Boost rijmodus een indrukwekkend vermogen van 400 kW (544 pk) en biedt daarmee een BMW M kenmerkende rijdynamiek die nog niet eerder was te beleven. Dit nieuwe volledig emissievrije rijgenoegen gaat samen met een progressief design - en wordt door een even sportief-exclusieve als hoogst moderne ambiance afgerond. Als eerste puur elektrische Gran Coupé van BMW M vestigt deze buitengewone auto zijn eigen klasse en overtuigt hij met zijn grote actieradius, luxueuze binnenruimte en intelligente connectiviteit met een opmerkelijke dagelijkse inzetbaarheid.

PRESTATIES.

Aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW i4 M50.

Opwindende elektrische rijdynamiek voor dagelijks gebruik.
 • Twee BMW M eDrive motoren met BMW xDrive aandrijving
 • Expressief geluid aangedreven door BMW M IconicSounds Electric
 • M sportstuurwiel en M sportrems
 • 400 kW (544 pk), 0–100 km/h in 3,9 sec
 • Tot 520* km actieradius (WLTP) en geen lokale CO2-uitstoot
BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW i4 M50 – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW i4 M50.

Prikkelt de zintuigen: de BMW i4 M50 ontwikkelt met zijn twee BMW M eDrive motoren in de Sport Boost modus een krachtige 400 kW (544 pk) en zorgt door talrijke specifieke technische M features voor een volledig nieuwe rijbeleving. Die wordt mede bepaald door een krachtige acceleratie zonder onderbreking van 0-100 km/h in 3,9 seconden, een hartslag verhogende dynamiek met een van BMW bekende stuurprecisie en bovendien door de innemende aandrijfsound van BMW IconicSounds Electric. En aangescherpt door het standaard M Aerodynamica pakket en het optionele M Technic Sportpakket. Exclusieve designelementen in Cerium Grey en markante M elementen, van de gesloten M nierengille tot de M achterspoiler, maken het dynamische optreden compleet. In het interieur zijn het nieuwe naar de bestuurder gebogen BMW Curved Display en het slanke dashboard bepalend voor een hoogst moderne ambiance. Sportieve accenten vestigen M highlights zoals de M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier of het met leder beklede M Sportstuurwiel met contrasterend stiksel in M kleurstelling.

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht rijdend
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 aandrijving

BMW M eDrive.

De BMW i4 M50 heeft BMW eDrive technologie van de vijfde generatie. Die omvat twee krachtige elektromotoren, de hoogvoltage-accu, regelelektronica en laadtechnologie. De beide krachtige BMW M eDrive motoren op de voor- en achteras ontwikkelen in de de modus Sport Boost een indrukwekkende 400 kW (544 pk) en versnellen de Gran Coupé zonder enige onderbreking in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De hoogvoltage-accu in de bodem verlaagt het zwaartepunt van de auto en verbetert de rijdynamiek samen met de perfecte 50:50 gewichtsverdeling over voor- en achteras. Daarbij betekent de buitengewone actieradius van maximaal 520* kilometer (WLTP) dat u in dagelijks gebruik niets te kort komt.
BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 interieur deur met luidspreker

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric zorgt bij de BMW i4 M50 voor een eigen en innemende geluidsbeleving. Via het audiosysteem ervaart u in de auto een uitdrukkingsvol rijgeluid en kunt u met alle zintuigen genieten van het rijplezier. De soundkarakteristiek is met Driving Experience Control aan te passen: krachtig-dynamisch met duidelijke feedback in de modus SPORT, subtiel akoestisch met lichte feedback in de modus COMFORT of compleet stil in de modus ECO PRO.
Adaptief M Onderstel BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau close-up schuin van voren

Adaptief M Onderstel met specifieke set-up.

Het Adaptieve M Onderstel van de BMW i4 M50 zorgt in combinatie met de Variable Sport Steering en het M Sportremsysteem voor maximale precisie tijdens het rijden. De specifieke afstelling van alle onderstel- en systeemcomponenten en maatregelen om de carrosseriestijfheid te waarborgen, garanderen een M typerende rijbeleving op het allerhoogste niveau.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic achteraanzicht rijdend

BMW i4 M50 aandrijving.

De aandrijving van de BMW i4 M50 garandeert met twee krachtige BMW M eDrive motoren een extreem snelle krachtontplooiing. Het sportieve karakter van de BMW i4 wordt benadrukt door de vierwielaandrijving, die de meeste kracht naar de achterwielen leidt, en de meeslepende sound. Voor rijplezier op lange trajecten zorgt de grote hoogvoltage-accu, die een grote actieradius mogelijk maakt.
M Sportremsysteem BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M opschrift beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
M Technic Sportpakket BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up wiel

M Technic Sportpakket.

Het M Technic Sportpakket omvat 19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 861 M met sportbanden, die ook bij zeer sportieve ritten een optimale performance garanderen. Bovendien worden de M Sportremmen van de voorwielen met behulp van grotere remschijven versterkt. Optioneel zijn exclusieve 20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 868 M met sportbanden.
M Aerodynamicapakket BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic Air Curtain close-up

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket, met M specifieke voor- en achterbumperinzetten in carrosseriekleur, designelementen op de instaplijsten in hoogglans zwart en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en hoogglans zwart, straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
M Aerodynamicapakket BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic M spiegelkappen close-up

M Carbon exterieurpakket.

Het optionele M Carbon exterieurpakket accentueert het sportieve karakter van de auto. De luchtgeleiders van de Air Curtains links en rechts in de voorbumper en de buitenspiegelkappen zijn uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP). Het pakket wordt gecompleteerd door inzetten aan weerszijden in de achterbumper en de achterspoiler, eveneens met specifieke geometrie. De BMW i4 M50 is bovendien uitgerust met M spiegelkappen met specifieke geometrie.
M koplampen Shadow Line, BMW Laserlight BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up

M koplampen Shadow Line, BMW Laserlight

Van de M koplampen Shadow Line zijn alle chroomelementen in zwart uitgevoerd, wat zorgt voor een zeer herkenbaar design. Het adaptieve BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 550 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
19 inch lichtmetalen M wielen 861 M BMW i4 M50 G26 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic

19 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak styling 861 M.

De exclusieve 19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 861 M Bicolor Jet Black uni, achter breder, zijn gepolijst en ze zijn specifiek voor de BMW i4 M50 ontworpen. De wielmaat voor is 8,5 J x 19 inch met banden van 245/40 R 19. Achter is de wielmaat 9 J x 19 inch met banden van 255/40 R 19.
BMW Live Cockpit Professional met BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 interieur cockpit

BMW Live Cockpit Professional met BMW Curved Display.

De BMW i4 M50 heeft de nieuwste generatie van de BMW Live Cockpit Professional. U zult genieten van het unieke BMW Curved Display inclusief M logo. Dit hoogst moderne bedienings- en weergavesysteem omvat een 12.3 inch instrumentenpaneel en een 14,9 inch touchscreen achter een gemeenschappelijk glasoppervlak. Dit slanke, om de bestuurder heen gebogen bedienings- en weergavesysteem is een bijzonder intuïtieve en ergonomische vorm van de typische op de bestuurder gerichte cockpit van BMW M.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW i4 M50 G26 interieur cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een met leder Walknappa Schwarz beklede stuurwielrand met contraststiksel in M kleuren en extra profilering voor de duimen zorgt het voor een sportief-direct stuurgevoel.
M Sportstoelen BMW i4 M50 G26 interieur cockpit

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen (optie) met deels geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
M interieurlijsten Carbon BMW i4 M50 G26 interieur cockpit

M interieurlijsten Carbon Fibre.

De hoogwaardige optionele M interieurlijsten Carbon Fibre met accentlijst in Perlglanz chroom passen optimaal bij de kuipvormige M Sportstoelen geven het interieur van de BMW i4 M50 een uiterst moderne en dynamische look.

EMOTIONELE SOUND – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 geluid modus SPORT+

Met BMW IconicSounds Electric wordt het aandrijfgeluid in de BMW i4 M50 hoogst prikkelend en op BMW M waardige wijze geënsceneerd. Krachtig en dynamisch met duidelijk ‘motorgeluid’ in de SPORT modus, uitgebalanceerd met lichte akoestische feedback in de COMFORT modus en met het hoogste akoestische comfort en zonder toegevoegd geluid in de modus ECO PRO.

Lees meer

OPLAADTIJD.

Met uw BMW i4 M50 en BMW Charging profiteert u van talrijke op maat gesneden aanbiedingen om thuis, onderweg en op het werk op te laden. Met een indrukwekkend laadvermogen om ofwel in slechts 10 minuten 140 km actieradius bij te laden, of de hoogvoltage-accu aan een snellaadstation van 10 naar 80 procent op te laden in slechts 31 minuten.
BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht met grafiek voor laadtijd

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:36 h – BMW Wallbox (11 kW)

01:36 h – Oplaadkabel (11kW) voor industrieel stopcontact

08:07 h – Optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht met grafiek voor laadtijd

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:05 h – Snellaadstation (max. laadvermogen)

00:21 h – Snelllaadstation (50 kW)

01:36 h – AC laadstation (max. laadvermogen)
Ontdek meer

OPLADEN BIJ OPENBAAR LAADPUNT MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER STARTTARIEF**.

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht aangesloten op openbaar snellaadstation

De bij de BMW i4 M50 inbegrepen BMW Charging Card is uw sleutel tot het steeds groeiende netwerk van openbare laadpunten van BMW Charging. U kunt in geheel Europa tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en de eerste twaalf maanden ZONDER STARTTARIEF** opladen bij een openbaar laadpunt. Met de laadkabel voor openbare laadpunten hebt u toegang tot het continu groeiende publieke laadnetwerk van BMW Charging, met ook een veelvoud aan snellaadstations voor supersnel onderweg opladen.

ONTDEK DE BMW DIGITAL SERVICES IN DE VIDEO.

Ontdek de BMW Intelligent Personal Assistant, die op uw stem reageert en met het nieuwe BMW Curved Display nog meer visuele informatie kan bieden. De innovatieve diensten van Connected Charging helpen u de actieradius van uw BMW i4 M50 efficiënt te benutten.

Lees meer

GEPRODUCEERD MET 100% GROENE STROOM.

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic achteraanzicht rijdend

De productie van de BMW i4 M50 vindt consequent duurzaam en uitsluitend met behulp van groene stroom plaats. Daarbij worden in de hoogvoltage-accu van de BMW i4 M50 bewust geen zeldzame aardmetalen toegepast. Het beste is echter dat u met de BMW i4 M50 altijd lokaal emissievrij rijdt en zorgeloos kunt genieten van de rijdynamische kwaliteiten van de auto.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen in kW (pk):

400 (544)

Max. koppel in Nm:

795

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,9

Elektrische actieradius in km (WLTP):

Tot 520*

Maximale laadcapaciteit:

 in 10 minuten tot 140 km bijladen (snellaadstation)

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht laag
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.

BMW M PERFORMANCE PARTS EN ACCESSOIRES.

Ontdek de sportieve uitrustingen en praktische accessoires voor de BMW i4 M50.

De BMW i4 M50 biedt dynamisch rijplezier en tal van sportieve uitrustingen. Met BMW M Performance Parts maakt u van uw BMW i4 M50 een maximaal dynamische verschijning en geeft u het exterieur en interieur echte autosportaccenten. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw 100% elektrische BMW zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.

M Performance omlijsting nierengrille Carbon BMW i4 M50 G26

M Performance omlijsting nierengrille Carbon.

Karakter tonen: de omlijsting van de M Performance nierengrille bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele uitstraling.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterspoiler Carbon BMW i4 M50 G26

M Performance achterspoiler Carbon.

De M Performance achterspoiler Carbon versterkt het hoogwaardige, sportieve uiterlijk en zorgt voor een verbeterde aerodynamica.
Vind uw BMW dealer
M Performance achterdiffusor Carbon BMW i4 M50 G26

M Performance achterdiffusor Carbon.

De M Performance achterdiffusor van carbon zorgt voor een nog modernere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze de gespierde verschijning van de BMW.
Vind uw BMW dealer
20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M (Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd), complete set zomerwielen BMW i4 M50 G26

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 555 M Bicolor.

Exclusieve 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd. Complete set zomerwielen met bandenspanningscontrolesysteem.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW i4 M50 G26

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: het stuurwiel met de met Alcantara beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel.
Vind uw BMW dealer
M Performance transmissiehendel Alcantara BMW i4 M50 G26

M Performance transmissiehendel Alcantara.

De M Performance transmissiehendel met Alcantara voelt bijzonder aangenaam en zorgt voor een fraaie optische meerwaarde in het interieur.
Vind uw BMW dealer
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26

BMW WaterBlade.

De BMW WaterBlade is een ruitenwisser voor de voorruit met innovatieve wistechnologie – voor een duidelijk effectiever resultaat.
Vind uw BMW dealer
BMW Fietsendrager BMW i4 M50 G26

BMW Fietsendrager.

De BMW Fietsendrager is een veilige vervoersoplossing voor race- toer- en kinderfietsen en voor mountainbikes tot 20 kg.
Vind uw BMW dealer
BMW kledinghanger voor Travel & Comfort System BMW i4 M50 G26

BMW kledinghanger voor Travel & Comfort System.

De kledinghanger is te plaatsen op de basisdrager of op het optionele Travel & Comfort System en is ook buiten de BMW te gebruiken.
Vind uw BMW dealer
18 inch BMW wielen van gegoten lichtmetaal Dubbelspaak styling 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26

18 inch lichtmetalen BMW wielen in Dubbelspaak styling 853 Gunmetal Grey.

18 inch lichtmetalen BMW wielen in Dubbelspaak styling 853 in Gunmetal Grey. Complete set winterwielen met bandenspanningscontrolesysteem, geschikt voor sneeuwketting, bandenmaat 8,5 J x 18.
Vind uw BMW dealer
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26

BMW Advanced Car Eye 2.

De full-HD camera met hoge resolutie legt bij schokken automatisch de gebeurtenissen voor en achter de auto vast.
Vind uw BMW dealer
BMW Allweather vloermatten voor BMW i4 M50 G26

BMW Allweather vloermatten voorin.

De BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm beschermen de voetenruimtes voorin tegen vocht en vuil. Ze zijn uitgevoerd in zwart met BMW logo.
Vind uw BMW dealer
BMW i4 eDrive40 G26 Mineralweiß driekwart vooraanzicht op kade

BMW i4

De sportief-elegante BMW i4 overtuigt als eerste volledig elektrische Gran Coupé door zijn rijdynamische kwaliteiten, zijn ruimtelijke interieur en zijn exclusieve comfort. Door zijn grote actieradius tot 590 kilometer* (WLTP i4 eDrive40) en vijf volwaardige zitplaatsen is de BMW i4 de ideale auto voor korte en lange ritten.

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW i4 M50 kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW i4 M50 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW i4 M50 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW i4 M50 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i4 M50 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW i4 M50 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i4 M50 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i4 M50 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW i4 M50 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW i4 M50.

BMW i4 M50 G26, BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart zijaanzicht

Met de op maakt gemaakte financieringsproducten van BMW Financial Services bereikt u snel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren – het gehele aanbod wordt individueel op uw wensen en behoeften aangepast. Bekijk alle details over het passende leaseaanbod en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor uw BMW i4 M50.

BMW SERVICES.

BMW servicemedewerker adviseert vrouwelijke klant

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW i4 M50 contact op met een BMW Erkend Service Partner bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW i4 M50.

BMW servicemedewerker begroet klant

#whateverhappens. Zorgeloos op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden voor de omvang en de looptijd.

 • Service voertuigcheck volgens BMW voorschriften
 • Service microfilter
 • Service remvloeistof

Stroomverbruik en CO2 emissie.

* Waarden zijn voorlopig, vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

** Aanbod voor specifieke markten, voor nieuwe modellen van BMW vestigingen en BMW Erkend Service Partners in Europa in het BMW Charging netwerk.

-
- -
- -

Alle cijfers met betrekking tot prestaties, verbruik en emissies zijn voorlopige cijfers.

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 M50 varieert tussen de 19 en 24 kWh/100 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst. - -

Lees meer

Stroomverbruik en CO2 emissie.

 • * Waarden zijn voorlopig, vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

  ** Aanbod voor specifieke markten, voor nieuwe modellen van BMW vestigingen en BMW Erkend Service Partners in Europa in het BMW Charging netwerk.

  BMW i4 M50(1):
  Power consumption in kWh/100 km (combined): 22.5–18
  CO2 emissions in g/km (combined): 0

  Alle cijfers met betrekking tot prestaties, verbruik en emissies zijn voorlopige cijfers.

  Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 M50 varieert tussen de 19 en 24 kWh/100 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.