BMW M3 G80 Isle of Man Grün metallic vooraanzicht rijdend
Leverbaar vanaf€ 123.063,00
VermogenTot 375 kW (510 pk)
AandrijvingBenzine

THE M3

BMW M

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 123.063,00
VermogenTot 375 kW (510 pk)
AandrijvingBenzine
THE M3DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN M MODELLEN.

DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN M MODELLEN.

Leverbaar vanaf

€ 123.063,00

De BMW 3 Serie Sedan M modellen verenigen krachtige proporties en een markant vierdeurs design met M kenmerkende sportiviteit:
 

 • De aanvoerder van het karakteristieke kwartet is de BMW M3 Competition Sedan met een indrukwekkende 375 kW (510 pk) vermogen en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic, optionele xDrive vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. 
 • De BMW M3 Sedan biedt een sportautowaardige 353 kW (480 pk) vermogen en 550 Nm koppel. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een puristische volbloed topatleet. 
 • Het modellenaanbod wordt afgerond door de BMW M340i xDrive Sedan, BMW M340i Sedan en de BMW M340d xDrive Sedan. 

De krachtige sportsedans overtuigen behalve met een aantrekkelijk design ook met een bijzondere balans van sportiviteit, efficiëntie en comfortabel dagelijks gebruiksgemak.

VERGELIJK DE BMW 3 SERIE SEDAN M MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: design, aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M3 COMPETITION SEDAN.

Maximale rijdynamiek met achterwielaandrijving of M xDrive.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 510 pk
 • Snelle 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • Achterwielaandrijving of M xDrive vierwielaandrijving
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in tot 3,5 seconden
BMW M3 Competition Sedan G80 Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht

BMW M3 SEDAN.

Puristische rijdynamiek met achterwielaandrijving en handgeschakelde versnellingsbak.
 • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 353 kW (480 pk)
 • Handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen
 • Sportieve achterwielaandrijving voor maximale rijbeleving op de limiet
 • 353 kW (480 pk), 550 Nm, 0-100 km/h in 4,2 s
BMW M3 Sedan G80 Isle of Man Grün metallic driekwart vooraanzicht

BMW M340i xDRIVE SEDAN.

De perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 275 kW (374 pk)
 • 8-Traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0-100 km/h in 4,4 s
BMW M340i xDrive Sedan G80 Saphirschwarz metallic driekwart vooraanzicht

BMW M340d xDRIVE SEDAN.

Kracht en efficiëntie gaan samen met onverminderd gebruiksgemak.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met 250 kW (340 pk)
 • 8-Traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0-100 km/h in 4,4 s
BMW M340d xDrive Sedan G80 Mineralgrau metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M3 COMPETITION SEDAN.
 • BMW M3 SEDAN.
 • BMW M340i xDRIVE SEDAN.
 • BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M3 Competition Sedan.

De BMW M3 Competition Sedan laat zien tot hoeveel autosport een BMW 3 Serie Sedan in staat is. Het topmodel van de BMW 3 Serie Sedan M modellen is voorzien van een 375 kW (510 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën. In samenspel met de optionele M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sperdifferentieel wacht de bestuurder van deze unieke sportsedan altijd M typerende rijdynamiek van het hoogste niveau. Het atletische karakter van de BMW wordt visueel benadrukt door krachtige proporties en het markante vierdeurs design. Expressieve M designelementen zoals het carbon dak met vinnen of de zwarte dorpelverbreders zorgen voor opvallende autosportaccenten. Het interieur van de BMW M3 Competition Sedan heeft dankzij vele M kenmerken een sportief-elegante uitstraling en stelt de bestuurder volledig centraal.
BMW M3 Competition G80 Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht
BMW M3 Sedan G80 M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door de superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk prestatiepotentieel.

BMW M3 Competition Sedan G80 8-traps M Steptronic transmissie close-up transmissiehendel

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel, nauwelijks merkbaar en brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.

M xDrive BMW M3 Competition Sedan G80

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in DSC-off-modus – 2WD.

BMW M3 Competition Sedan G80 Frozen Brilliant White metallic design van de voorzijde vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW M3 Competition Sedan kenmerkt zich door de expressieve BMW M nierengrille met een maximaal dynamische en minimalistische interpretatie. De volledig zwarte nierengrille, voor het eerst zonder omlijsting, met M kenmerkende horizontale dubbele lamellen maakt een maximale doorstroming van koellucht voor de hoogtoerige M aandrijving mogelijk. De grote, trapeziumvormige centrale luchtinlaat onderstreept het atletische karakter van de auto samen met de naar de nierengrille smal toelopende koplampen.
BMW M3 Competition Sedan G80 Frozen Brilliant White metallic design van de zijkant zijaanzicht

Design van de zijkant.

Met scherpe proporties en een markant vierdeurs sedan design – voorzijde, inzittendencompartiment en achterzijde zijn duidelijk afzonderlijk herkenbaar – ziet het silhouet van de BMW M3 Competition Sedan er zeer dynamisch uit. Het zwarte carbondak en de op autosport geïnspireerde en aerodynamisch geoptimaliseerde dorpels maken het silhouet van de auto optisch en fysiek lager. De dynamisch vormgegeven buitenspiegels met M kenmerkend design met 'dubbele voet’ zorgen samen met de M kieuwen met modelaanduiding en de markante, gesmede M wielen met M Compound schijfremmen voor nog meer sportieve highlights.
BMW M3 Competition Sedan G80 Frozen Brilliant White metallic design van de achterzijde achteraanzicht

Design van de achterzijde.

De achterzijde van de BMW M3 Competition Sedan zet de sportieve, wendbare uitstraling van de zijkant consequent voort. De grote spoorbreedte van de M specifieke wielophanging zorgt samen met de gespierde wielkuipen voor een krachtige houding, die de prestatiedrang van de sportsedan op indrukwekkende wijze onderstreept. Twee M kenmerkende dubbele uitlaateindpijpen in zwart chroom en een subtiele Gurney in hoogglans zwart onderstrepen het exclusieve autosportkarakter van de BMW.

BMW M3 SEDAN – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M3 Sedan.

De BMW M3 Sedan is een puristische sportsedan met voortreffelijke rijeigenschappen. Daarvoor verantwoordelijk zijn een 353 kW (480 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en geavanceerde, van de autosport afgeleide technologieën zoals het M specifieke onderstel met Actief M Sperdifferentieel. Een perfect afgestemde handgeschakelde M zesversnellingsbak met korte, nauwkeurige schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en BMW mogelijk. Het atletische vierdeurs sedan design en markante M designelementen zorgen voor een zelfverzekerde brutale houding, die onmiskenbaar verwijst naar het sportieve potentieel van de BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 Isle of Man Grün metallic driekwart achteraanzicht laag perspectief
BMW M3 Sedan G80 M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door de superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk prestatiepotentieel.

BMW M3 Sedan G80 handgeschakelde M zesversnellingsbak en achterwielaandrijving close-up versnellingshendel

Handgeschakelde M versnellingsbak en achterwielaandrijving.

De handgeschakelde M zesversnellingsbak maakt een zeer sportieve rijstijl mogelijk. Hij schakelt licht, is perfect gespatieerd en overtuigt met korte en precieze schakelwegen. Dankzij de nauwkeurig onderling afgestemde versnellingen kan de motorkarakteristiek wat betreft vermogensontplooiing en efficiency optimaal worden benut.

Perfect voor een trackday – met de achterwielaandrijving wordt de BMW met uitgeschakeld DSC een echte topsporter. Dankzij de krachtoverbrenging op uitsluitend de achterwielen biedt de BMW nog meer rijbeleving op de limiet.

BMW M3 Sedan G80 Isle of Man Grün M specifiek onderstel zijaanzicht

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel combineert consequente gewichtsbesparing met bijzonder grote stijfheid, geoptimaliseerde onderstelgeometrie met grotere spoorbreedte en een Actief M Sperdifferentieel. De nauwkeurige respons en feedback van stuurinrichting en wielophanging zorgen voor perfecte controle over de auto. Met de M Setup kunt u de karakteristiek naar wens aanpassen.
BMW M3 Sedan G80 19/20 inch gesmede M wielen 825 M Bicolor Black close-up wiel

19/20 inch gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M (achter breder). Bicolor Black.

Gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M (achter breder), uitgevoerd in Bicolor Black, gepolijst en gefreesd, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/30 R 20.
BMW M3 Sedan G80 Isle of Man Grün sierstuk uitlaateindpijpen in chroom achteraanzicht

Sierstuk uitlaateindpijpen in chroom.

De twee dubbele uitlaateindpijpen van de BMW M3 Sedan steken optisch af tegen de in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor. Bovendien zorgen de hoogwaardige chroomdelen samen met de uitgesproken lamellen van de diffusor voor een sportief achteraanzicht.
BMW M3 Sedan G80 M Sportstoelen interieur

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met verlicht M3 logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.

DE NIEUWE BMW M340i xDRIVE SEDAN, DE NIEUWE BMW M340i SEDAN EN DE NIEUWE BMW M340d xDRIVE SEDAN – HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen voor de nieuwe BMW 3 Serie Sedan M Modellen.

De nieuwe BMW M340i xDrive sedan, BMW M340i Sedan en de nieuwe BMW M340d xDrive Sedan bieden behalve exclusieve designelementen voor exterieur en interieur ook een bijzondere balans tussen vermogen, comfort en efficiency:

 • De bijzonder hoogtoerige M TwinPower 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 275 kW (374 pk) accelereert de nieuwe BMW M340i xDrive Sedan en de nieuwe BMW M340i Sedan in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/h
 • De zeer efficiënte M TwinPower 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met 250 kW (340 pk) en een koppel van 700 Nm accelereert de nieuwe BMW M340d xDrive sedan in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h
 • M specifieke afstemming van het onderstel voor hoge rijdynamiek en uitgebalanceerd comfort
 • Exclusieve designelementen voor exterieur en interieur zijn specifiek voor het M model
BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic zijaanzicht rijdend
BMW M340i xDrive en M340d xDrive Sedan G20 TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motoren.

Topsporter met puur rijplezier: De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door de superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor schittert met een superieure krachtontwikkeling en toch een voorbeeldig verbruik.

BMW M340i xDrive en M340d xDrive Sedan G20 Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie leent zich voor zowel comfortabel rijden als een dynamische rijstijl met sportieve schakelacties – automatisch of handmatig met de schakelpaddles. In rijprogramma SPORT is het schakelprogramma afgestemd op de hoogste performance.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic driekwart vooraanzicht rijdend

M Technic Sportpakket.

Het M Technic Sportpakket omvat een geoptimaliseerd koelingspakket, dat ook bij zeer sportieve ritten optimale performance garandeert. Daarvan profiteren zowel de motor als de intercooler, zodat de motor ook bij hoge belasting altijd werkt met een gunstige bedrijfstemperatuur.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic BMW nierengrille in meshdesign

BMW nierengrille in meshdesign.

De kenmerkende BMW nierengrille in meshdesign vormt aan de voorzijde van de nieuwe BMW M340i xDrive Sedan en de nieuwe BMW M340d xDrive Sedan een optisch hoogtepunt. De exclusieve, horizontale spijlen in mat zilver en de omlijsting van de nierengrille in Perlglanz chroom zijn echte blikvangers.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M buitenspiegels hoogglans zwart

M buitenspiegels.

De aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels in hoogglans zwart met dubbele voet vormen een indrukwekkend contrast met de carrosseriekleur en bieden dankzij het asferische glas in alle situaties het volle overzicht.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic achteraanzicht close-up

Design achterzijde.

Door de grotere – nu 100 mm in diameter – dubbele uitlaateindpijpen en de gedeeltelijk verchroomde sierstukken oogt de achterzijde van de auto zeer atletisch. De grote diffusor tussen de uitlaateindstukken en de geïntegreerde verticale reflectoren versterken het sportieve karakter van de auto nog eens.

BMW M340i xDrive en M340d xDrive Sedan G20 met leder bekleed M Sportstuurwiel

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het multifunctionele, met leder beklede M Sportstuurwiel met stuurwielrand bekleed met leder Walknappa Schwarz ligt perfect in de handen voor een dynamische rijbeleving en heeft een sportieve uitstraling.

BMW M340i xDrive en M340d xDrive Sedan G20 Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

Sportief en toch comfortabel: de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden optimale ondersteuning dankzij de hogere zijwangen en de handmatig verstelbare bovenbeensteun. Bovendien is de zitlengte – en afhankelijk van de uitvoering ook de zithoek – verstelbaar.

Exclusieve instaplijsten.

Bij het instappen zorgen de exclusieve instaplijsten met M opschrift in zilvergrijs voor een sportief accent. Die geven u een optisch voorproefje van de opwindende rijbeleving die u te wachten staat in de nieuwe BMW M340i xDrive Sedan en de nieuwe BMW M340d xDrive Sedan.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifiek instrumenten- en bedieningsconcept, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 3 Serie Sedan M modellen.

Comfort, veiligheid en M gevoel op het hoogste niveau: de BMW 3 Serie Sedan M modellen ondersteunen u tijdens de rit met talrijke innovatieve technologieën. Het M specifieke instrumentenpaneel* en het M specifieke BMW Head-Up Display* zorgen voor optimaal overzicht. Uitrustingen als het individueel te configureren M Setup*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE* en SETUP* knoppen zorgen voor extra autosportuitstraling. Profiteer bij het rijden en parkeren van intelligente bestuurdersassistentiesystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Bovendien staan vele connectiviteitsuitrustingen en digitale diensten tot uw beschikking, waarmee u zich optimaal kunt verbinden met uw BMW en de wereld daaromheen. Zo wordt uw mobiele leven nog comfortabeler.

*Leverbaar voor BMW M3 Competition Sedan en BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 cockpit interieur
BMW 3 Serie Sedan M Modellen G80 M Drive close-up M Drive toetsen op met leder bekleed M Sportstuurwiel

M Drive.

M Drive maakt de instelling, de aanpassing en het opslaan van individuele voorkeursinstellingen van DSC, motor, dempers, stuur- en remkarakteristiek en schakelgedrag mogelijk. De opgeslagen set-ups kunnen met de rode M Drive toetsen op het met leder beklede M Sportstuurwiel worden geactiveerd.
 

Exclusief leverbaar voor M3 en M3 Competition.

BMW 3 Serie Sedan M Modellen G80 M specifiek dashboard

M specifiek dashboard.

Het M specifieke dashboard biedt in de rijprogramma's SPORT en TRACK een bijzonder precieze en gefocuste presentatie van rijgegevens. Zo blijven waarden als turbodruk of bandenspanning en -temperatuur ook op het circuit altijd in beeld. De bediening en configuratie verloopt via de M MODE toets op de middenconsole.

Exclusief leverbaar voor M3 en M3 Competition.

BMW 3 Serie Sedan M Modellen G80 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional met groot BMW Curved Display breidt de BMW Live Cockpit Plus uit met een full-colour Head-Up Display. Die toont voor het rijden relevante informatie zoals snelheid of navigatie-aanwijzingen direct in het blikveld – voor meer overzicht en veiligheid.

BMW Operating System 8 met BMW Intelligent Personal Assistant.

Het innovatieve bedieningsconcept van BMW Operating System 8 zorgt voor een nog gemakkelijker bediening van de autofuncties. Met de BMW Intelligent Personal Assistant bedient u met natuurlijk gesproken opdrachten talrijke functies van de auto en krijgt u persoonlijke adviezen.

Ontdek meer
BMW 3 Serie Sedan M Modellen G80 G20 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone tot een volwaardige autosleutel. Voor het ontgrendelen houdt u uw smartphone tegen de portiergreep, voor vertrek legt u hem op de smartphone-pad. Ook kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen versturen.

*Voorwaarden zijn een BMW ConnectedDrive account en een ondersteunde iPhone (iOS) met NFC technologie en geïntegreerd Secure Element. Voor BMW rijders met een niet ondersteunde iPhone is een hoogwaardige BMW Key Card beschikbaar. Raadpleeg uw BMW dealer voor meer informatie. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices vereist.

**Alleen voor de BMW M340i en M340d xDrive Sedan beschikbaar.

Ontdek meer
BMW 3 Serie Sedan M modellen G80 G20 Remote Software Upgrade smartphone op voorgrond BMW op achtergrond

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

Ontdek meer
BMW 3 Serie Sedan M modellen G80 G20 Driving Assistant Professional Control Display interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Ontdek meer
BMW 3 Serie Sedan M modellen G80 G20 Parking Assistant Plus Control Display interieur

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer Surround View met Top View en Panorama View, Remote 3D View, Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting alsmede Reversing Assistant (achteruitrijassistent) en de noodremfunctie Active Park Distance Control.
Ontdek meer
BMW M3 Sedan G80 M Drive Professional Control Display interieur

M Drive Professional.

M Drive Professional is uw optimale begeleider voor ritten met een extra dosis adrenaline. Het M rijprogramma TRACK en de tientraps M Traction Control zorgen voor een perfect afgestemde rijbeleving. De M Drift Analyser registreert de drifthoek en -duur en de M Laptimer helpt bij het neerzetten van de perfecte ronde.

Ontdek meer

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW M3 Competition Sedan en overige modellen.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min): 

375 (510) / 6250

Max. koppel (Nm/1/min):

650 / 2750-5500

Acceleratie 0–100 km/h (s):

3,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

9,8

Schets BMW M3 Sedan G80

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportieve uitrustingen voor de BMW M3 Competition Sedan en de BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 driekwart zijaanzicht met BMW M Performance Parts
BMW M3 Sedan G80 M Performance frontsplitter Carbon close-up

M Performance frontsplitter Carbon.

Een krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter uit 100 procent carbon verhoogt de masculiene uitstraling van de auto op bijzonder exclusieve wijze. Individuele autosportuitstraling die de meest veeleisende bestuurders tevreden stelt.
Vind uw BMW dealer
BMW M3 Sedan G80 BMW M3 20/21 inch gesmede M Performance wielen 1000 M Frozen Goldbronze close-up

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M Frozen Goldbronze.

De hoogwaardige 20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M zijn uitgevoerd in Frozen Goldbronze.
Vind uw BMW dealer
BMW M3 Sedan G80 M Performance uitlaatsysteem Titan close-up

M Performance uitlaatsysteem Titan.

Luisterrijk genot voor de oren: het M Performance uitlaatsysteem zorgt voor enthousiasme met een compromisloos autosportgeluid. De einddempers en de sportieve uitlaateindpijpen zijn volledig gemaakt van het voor racen geschikte titanium.
Vind uw BMW dealer

BMW SERVICES.

BMW medewerker begroet klant

Met BMW Services bent u altijd zorgeloos onderweg: 

 • Met BMW Service Inclusive geniet u van volledige transparantie doordat werkzaamheden als voertuigcontrole en onderhoud aan microfilters en remvloeistof een vaste prijs hebben 
 • De Teleservices van BMW ConnectedDrive voorziet uw BMW Service Partner bij onderhoud van alle relevante voertuiginformatie
 • De gratis BMW Pechhulp service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar
BMW medewerker adviseert een vrouwelijke klant

WILT U PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen of meer informatie over en concrete aanbiedingen voor de BMW M3 Competition Sedan, de BMW M3 Sedan, de BMW M340i Sedan, de BMW M340i xDrive Sedan of de BMW M340d xDrive Sedan kunt u terecht bij uw BMW dealer. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag telefonisch of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN M MODELLEN.

BMW M3 Competition Sedan met M xDrive:
- -
-

-
- -
- -

-
- -
- -

-
-
-

-
-
-


-
-

De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 emissie, BPM en energieverbruik zijn afhankelijk van de gekozen opties en gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 2018/1832. Raadpleeg de BMW Configurator waarop, na de invoer van het model, de uitvoering en opties, de daarbij behorende consumenten adviesprijs, BPM, CO2 emissie en het energieverbruik getoond worden. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals andere optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen afhankelijk van de configuratie. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2 uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP testmethodiek. Meer informatie over officiële brandstofverbruiks- en CO2 emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl.

-

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan M modellen varieert tussen de 5,9 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 154 en 231 g/km. Data op basis van peildatum 1 april 2022.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.