BMW X3 xDrive20

SHOP THE LOOK

BMW X3 xDrive20

BMW X3 20 xDrive

UITVOERINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS.

   BMW X3 xDrive20
   BMW X3 xDrive20

   Vermogen

   153 kW (208 pk)

   Koppel

   330 Nm

   0-100 km/u

   7,8 s

   Topsnelheid

   215 km/u

   BMW X3 SUV vormentaal

   GEMAAKT OM DE WERELD TE ONTDEKKEN.

   De BMW X3 combineert comfort, praktisch gemak voor dagelijks gebruik en de voor X kenmerkende rijdynamiek. Innovatieve technologieën op het gebied van in-car-connectiviteit en bestuurdersassistentie in de BMW X3 brengen functionaliteit, veiligheid en entertainment naar een hoger plan. Het design stelt nieuwe maatstaven met highlights zoals de nieuwe BMW Iconic Glow nierengrille. Ontdek de voertuigtypes, uitrustingsopties, technische gegevens of configureer de BMW X3 helemaal naar eigen wens.

   FLEXIBILITEIT VOOR ALLES WAT U IN PETTO HEEFT.

   BMW X3 SUV symbool min. bagageruimtevolume

   Min. volume bagageruimte: 570 liter

   BMW X3 SUV symbool max. bagageruimtevolume

   Max. volume bagageruimte: 1700 liter

   BMW X3 SUV symbool aanhangwagengewicht

   Max. trekgewicht: 2400 kg

   UW NIEUWE BMW X3.

    InfoI content placeholder

    INDRUKWEKKEND VANUIT ELK PERSPECTIEF.

    Het exterieur van de BMW X3 zet de toon. Zijn monolithische SUV-proporties worden gevormd door royale oppervlakken en precieze contouren - van de imposante voorkant, het lange zijaanzicht met zijn ruim vormgegeven wielbasis tot aan de brede achterkant. Highlights hierbij zijn het volledig nieuwe design van de BMW nierengrille met contourverlichting en de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen. 

    DE PERFECTE OMGEVING VOOR ELKE REIS.

    Het interieur van de BMW X3 biedt een moderne, comfortabele ambiance. Dat is te danken aan de hoogwaardige materialen en het hele design dat tot de kern is teruggebracht. De cockpit biedt de allermodernste technologie en optimaal bedieningscomfort dankzij het 14,9 inch BMW Curved Display, de dynamische lichtcompositie, de BMW Interaction Bar en de Ambient Light Bar. De BMW X3 creëert een volledig nieuwe esthetiek door een combinatie van de warmte en het comfort van geweven materiaal met een duurzame textieluitrusting van gerecycleerd polyester.

    FASCINEREND GEVOEL VAN RUIMTE.

    Het overweldigende ruimtegevoel van de BMW X3 is ook achterin te vinden. Drie inzittenden kunnen hier uiterst comfortabel zitten dankzij de uitgebreide beenruimte en de hoogwaardige materialen.

    DIGITAAL. STATE OF THE ART.

    De BMW X3 stelt nieuwe normen met de allermodernste digitale features. Met de BMW Digital Key Plus kunt u de BMW contactloos met uw smartphone openen en sluiten zodra u binnen bereik bent. Tijdens het rijden kunt u met de nieuwe BMW Intelligent Personal Assistant belangrijke functies comfortabel via Intelligent Voice Control bedienen. Tijdens een rijpauze kunt u met het optionele BMW Digital Premium-pakket genieten van boeiend entertainment op de 14,9 inch BMW Curved Display: met een keur aan streamingaanbieders in slechts één app en met een ruim aanbod aan games. 

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium videostreaming

    TOPENTERTAINMENT TIJDENS ELKE PAUZE.

    Films en series op het Control Display van uw BMW. Volledig geïntegreerde videostreaming in hoge resolutie verzachten de wachttijd en bieden het beste entertainment.

    IN-CAR-ENTERTAINMENT VAN DE NIEUWE GENERATIE.

    GRENZELOZE CONNECTIVITEIT. INTELLIGENTE VEILIGHEID.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, wordt het voertuig automatisch ontgrendeld en zijn er ook verlichtingseffecten.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/u actief binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Dit helpt vooral in fileverkeer.

    Uw BMW parkeert zichzelf in.

    Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de manoeuvre van maximaal 200 meter één keer zelf en slaat deze op.

    Overzichtelijk en makkelijk naar de bestemming.

    Met Augmented View ziet u precies hoe de route verloopt. Hiermee wordt de reële omgeving overgebracht naar het Control Display en aanwijzingen over de routebegeleiding toegevoegd. De pijlen die in de live video worden weergegeven, geven duidelijk aan waar u kunt afslaan.

    RIJDYNAMIEK VOOR ONTDEKKERS.

    Van 0 naar 100 km/h in 7,8 seconden. En aan het plezier in de BMW X3 xDrive20 komt nog lang geen einde. Nadat de bestemming bereikt is, ligt de volgende al te wachten om ontdekt te worden. 

    BMW X3 SUV financiering en leasing

    UW NIEUWE BMW X3.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X3.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW X3.

    WELLICHT IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U.

    VERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 8,0 en 1,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 177 en 22 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2024.