BMW 1 serie tijdelijke aanbiedingen

TIJDELIJK AANBOD BMW 1 SERIE.

U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 1 Serie.

TIJDELIJK AANBOD BMW 1 SERIE.U geniet van nog meer rijplezier met het tijdelijke aanbod op een nieuwe BMW 1 Serie.
BMW 1 Serie Private Lease

BMW PRIVATE LEASE VANAF € 399,-. [1]

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 399,- per maand.[1].
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
BMW M logo

BMW CORPORATE EXECUTIVE M SPORT.

Deze tijdelijke uitvoering van de BMW 1 Serie combineert alle opties van de Corporate Executive Edition met een M Sport uitvoering. Het meeste voordeel voor de meest veeleisende rijders.
BMW Executive Editions BMW 1 serie

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 1 Serie Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
NIEUWE BMW MET 2,99% RENTE.

NIEUWE BMW MET 2,99% RENTE.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk tegen slechts 2,99% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lagen kosten genieten van uw aanwinst

MEER BMW 1 SERIE INFORMATIE.

[1] Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Lees meer