Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen. De BMW 5 Serie Sedan vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Met zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve en representatieve uitstraling, aangevuld met rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën.

 

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e Plug-in Hybride Sedan voert beide benaderingen perfect uit en is zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

 

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Deze veelzijdige allrounder is uitgerust met de modernste techniek, de hoogste functionaliteit en bijzonder veel sportiviteit. De vele Digital Services en assistentiesystemen zorgen voor comfort, veiligheid en maximale productiviteit. Het royale interieur straalt absolute klasse uit en de bagageruimte biedt met een maximaal volume van 1.700 liter veel ruimte voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

 

Of u nu een nieuwe BMW 5 Serie of een gebruikte BMW 5 Serie zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW 5 Serie. En natuurlijk de BMW dealers voor een proefrit.

Lees meer