De nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Atleet in maatkostuum.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.

ATLEET IN MAATKOSTUUM.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.

ATLEET IN MAATKOSTUUM.

DE NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.ATLEET IN MAATKOSTUUM.

Leverbaar vanaf

€ 57.656,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 394

Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen. De nieuwe BMW 5 Serie vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW 5 Serie Sedan

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 5 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 5 Serie.
 

  • Nu standaard een Steptronic automaat
  • Corporate Lease Edition; zakelijk extra aantrekkelijk
  • Saphir Editions met een lage CO2-uitstoot

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

zakenauto van het jaar 2019 logo

ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5 Serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

DYNAMISCH HOOGTEPUNT.

Krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, intelligente lichtgewicht constructie, de Integral Active Steering voor eersteklas handling en wendbaarheid, alsmede de Adaptive Mode: de BMW 5 Serie Sedan is volledig afgestemd op de ultieme sportieve rijbeleving – om de concurrentie altijd de doorslaggevende stap voor te zijn.

Lees meer
" De BMW 5 Serie biedt de perfecte combinatie van elegantie en dynamiek voor de snelweg. Dat maakt hem tot de ideale business-sedan. "
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design
" Zorgvuldig geselecteerde materialen, hoog zitcomfort en intuïtieve bedieningsconcepten zorgen voor ontspannen reizen. "
Karim Habib, hoofd Design BMW automobielen

DE IDEALE MEDEWERKER.

DE IDEALE MEDEWERKER.

Met de uitrusting Driving Assistant Plus heeft u uw ideale medewerker gevonden U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen: hij maakt semi-autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Zelfs voor het wisselen van rijstrook bent u bij hem in goede handen.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 5 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 2,1 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 47 en 176 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.